Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – Vegas 4:1 (kon.)
Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Calgary Flames
Pondělí 12.11.2018, 03:10 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    59:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vlasic vyhodil puk po mantinelu, který protečoval Meier. za brankou hostů se jako první dostal k puku Hertl, který v pádu poslal puk po mantinelu, kde si ho vzal JOE PAVELSKI. Ten v klidu počkal, až si před ním lehne obránce a poté poslal puk do branky. Asistence: Tomáš Hertl a Timo Meier.
    26:02 Sean MONAHAN - 2:1
     
    26:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté z ničeho nic snižují. Erik Karlsson uklouzl na modré čáře a poslal do brejku Jakowskiho se SEANEM MONAHANEM. Druhý zmiňovaný vystřelil do teploměru Jonese a procedil puk do branky – 2:1. Asistence: Mark Jankowski.
    21:28 Joonas DONSKOI - 2:0
     
    21:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jdou do dvoubrankového vedení! Kane zpoza branky poslal puk před branku a i přes obránce přistál puk přesně na čepeli JOONASE DONSKOIE. Ten pohotově vystřelil a o beton Smitha dostal puk do branky! Asistence: Evander Kane a Joe Pavelski.
    00:50 Evander KANE - 1:0
     
    00:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlý start do zápasu v podání San Jose! Pavelski zavezl puk do pásma a z otočky poslal puk za sebe na kruh. Tam si sjel EVANDER KANE, který na zadní tyč překonal brankáře Plamenů! Asistence: Joe Pavelski a Joonas Donskoi.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 1. E. Kane (Pavelski, Donskoi), 22. Donskoi (E. Kane, Pavelski), 60. Pavelski (Hertl, Meier) – 27. Monahan (Jankowski)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Dillon, Vlasic, J. Ryan, Braun, E. Karlsson, Burns – Pavelski (C), E. Kane, J. Thornton (A) – Sörensen, Goodrow, Donskoi – Meier, Couture (A), Suomela – Hertl, Labanc, M. Karlsson.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano (C), Brodie, Välimäki, Hamonic, Mi. Stone, Hanifin – D. Ryan, Backlund, J. Gaudreau – Neal, Tkachuk (A), Hathaway – Monahan (A), Czarnik, E. Lindholm – Frolík, Jankowski, S. Bennett.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Kendrick Nicholson – Darren Gibbs, Brian Murphy
    thejrc.org