NY Rangers – Vancouver 2:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Columbus 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 2:1 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 13.11.2018, 01:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:16 Sebastian AHO - 3:2
     
    61:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes v prodloužení dokonali obrat a berou bonusový bod! SEBASTIAN AHO teď ukázal, že trpělivost růže přináší, počkal si, než si bránící Seabrook lehne a poté se tváří v tvář Wardovi nezmýlil. Asistence: Justin Faulk a Andrej Svečnikov.
    35:13 Micheal FERLAND - 2:2
     
    35:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci Roda Brind'Amoura využívají i tuto přesilovku, během minuty je tak rázem vyrovnáno! Skvělou práci odvedl Andrej Svečnikov, který ujel po pravém křídle a natlačil se až do bekhendového zakončení, které se od bránícího Seabrooka odrazilo na hůl volného MICHEALA FERLANDA, jenž už měl úlohu snadnou. Asistence: Andrej Svečnikov.
    34:07 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:2
     
    34:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tato přesilová hra trvala pouhé tři sekundy, Hurricanes se dostávají zpět do zápasu! Sebastian Aho vyhrál buly pro TEUVA TERÄVÄINENA a ten z vrcholu kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sebastian Aho.
    30:49 Alex DEBRINCAT - 0:2
     
    30:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks svou herní převahu nakonec dokázali přetavit v druhý gól. Dominik Kahun v mezikruží chytře přenechal puk ALEXOVI DEBRINCATOVI, jenž přesnou střelou pod břevno nedal Darlingovi šanci. Asistence: Dominik Kahun a David Kämpf.
    09:07 Jonathan TOEWS - 0:1
     
    09:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se ujímají vedení a nutno dodat, že zcela zaslouženě! Po pokračujícím tlaku hostů našel Kane na modré napřaženého Henriho Jokiharjua, jehož dělovku z voleje protečoval za Darlingova záda JONATHAN TOEWS. Asistence: Henri Jokiharju a Patrick Kane.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 35. T. Teräväinen (Aho), 36. Ferland (Svečnikov), 62. Aho (Faulk, Svečnikov) – 10. J. Toews (Jokiharju, P. Kane), 31. DeBrincat (Kahun, Kämpf)


    Carolina Hurricanes: Darling (McElhinney) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Ferland, Aho, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Martinook, Wallmark, Svečnikov – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Keith, Seabrook, E. Gustafsson, Jokiharju, Davidson, Rutta – Schmaltz, J. Toews, P. Kane – Fortin, Anisimov, Hayden – DeBrincat, Kämpf, Kahun – Kunitz, Johnson, Martinsen.

    Rozhodčí: Joannette,Morton – Barton, Shewchyk
    ocianews.com