Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Neděle 18.11.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:31
    Panthers na nic nečekají a Roberto Luongo už sleduje zbytek utkání ze střídačky! Hra bez brankáře.

     
    54:24
    Chris Kreider je dnes společně s Henrikem Lundqvistem největší hvězdou utkání, když nejprve přihrál na dva góly a poté ve třetí části sám skóroval.
     
    52:22
    Ryan Strome se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, Roberta Luonga ale mezi betony nepřekonal! Brankář Floridy na poslední chvíli zavřel dveře a poté vleže puk dostal do bezpečí.
    47:56 Chris KREIDER - 4:2
     
    47:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER po přihrávkách od Henrika Lundqvista a Neala Pionka na levé straně rychle zavezl puk do útočného pásma a na bodu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou vymetl bližší levý horní roh brány! Rangers využili přesilovou hru a poprvé v zápase vedou o dvě branky. Domácí udělali krok k výhře. Asistence: Neal Pionk a Henrik Lundqvist.
     
    47:34
    Vincent Trocheck za vlastní bránou zboural Filipa Chytila a dostal dvě minuty za podražení. Rangers si po komerční přestávce zahrají přesilovou hru.
     
    47:34
    Filip Chytil se po přečíslení dva na jednoho a krátké přihrávce z levé strany ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Roberto Luongo ho dokázal vychytat!
    47:09 Henrik Lundqvist a jeho dvojice fantastických zákroků!
     
    47:09
    Henrik Lundqvist v rychlém sledu předvedl dva parádní zákroky, když nejprve vyrazil střelu Jonathana Huberdeaua z mezikruží a u pravé tyče si vzápětí poradil i s jeho dorážkou, kterou vleže fantasticky zneškodnil!

     
    39:25
    Panthers na levém křídle napřáhli od modré čáry k další jedovaté střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale podruhé v zápase předvedl nádherný semafor, na kterém zasvítila červená!
     
    35:35
    Kevin Hayes před vlastní bránou fauloval Franka Vatrana a byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.

     
    29:44
    Nick Bjugstad byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Rangers si zahrají první přesilovou hru.
     
    25:24
    Mike Hoffman ihned po vhazování z pravého křídla mířil do bližšího pravého horní rohu brány, jenže švédský král předvedl úžasný semafor!

     
    24:37
    Filip Chytil otevřel skóre dnešního utkání a stal se prvním teenagerem v historii organizace Rangers, který dokázal vstřelit gól ve třech zápasech v řadě.
    22:37 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:2
     
    22:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    VLADISLAV NAMESTNIKOV byl nakonec hráčem, od jehož hole se puk přes levé rameno Roberta Luonga odrazil do horní tyče, poté do zad brankáře Floridy, jeho levé brusle a vzápětí za brankovou čáru! Asistence: Mika Zibanejad.
     
    22:37
    Jesper Fast se radoval z gólu, který zřejmě nebude platit. Útočník Rangers před bránou skvěle zasáhl puk ze vzduchu a přes levé rameno Roberta Luonga se odrazil do horní tyče, poté do zad brankáře Floridy a jeho levé brusle. Roberto Luongo si ho ale na poslední chvíli všiml a vyrážečkou zmrazil! Zkoumá se video.
    20:01 Jesper Fast ošklivě dopadl hlavou na ledovou plochu
     
    20:01
    Jesper Fast je zpět na střídačce Rangers poté, co v závěru první třetiny po ostrém střetu nepříjemně dopadl hlavou na led a rozsekl si horní ret, který má zašitý.
     
    16:55
    Vladimir Namestnikov byl vyloučen na dvě minuty za podržení, zatímco Michael Matheson za přehrávání.
    11:49 Brendan SMITH - 2:2
     
    11:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    BRENDAN SMITH si na bodu levého kruhu pro vhazování najel na krátkou kolmou přihrávku a fantastickou střelou zápěstím nad pravým ramenem Roberta Luonga vymetl bližší levý horní roh brány! Parádní trefa, po které je v Madison Square Garden stav znovu vyrovnaný. Asistence: Lias Andersson a Chris Kreider.
    10:11 Aaron EKBLAD - 1:2
     
    10:11
    Florida právě vstřelila branku!
    AARON EKBLAD na vrcholu levého kruhu napřáhl bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která nad lapačkou Henrika Lundqvista vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Florida využila přesilovou hru a otočila vývoj utkání v MSG. Asistence: Michael Matheson a Mike Hoffman.
    08:48 Keith Yandle táhlou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    08:48
    Keith Yandle napřáhl od modré čáry k táhlé střele, která byla těsně před bránou tečována a od horní tyče se odrazila zpět do hry! Florida málem otočila skóre.
     
    08:34
    Vinni Lettieri byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Panthers si po krátké reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru v řadě. První nevyužili.
    07:15 Ani přečíslení Panthers tři na jednoho gólem neskončilo!
     
    07:15
    Panthers vyrazili do přečíslení tři na jednoho a po sérii přihrávek z bodu pravého kruhu pro vhazování uklízeli puk zdánlivě do prázdné brány, jenže Henrik Lundqvist vleže kotouč fantasticky vyrazil a následná dorážka zřejmě skončila na levé tyči!
    06:01 Rangers se v oslabení řítili do přečíslení dva na jednoho!
     
    06:01
    Jesper Fast a Jimmy Hayes vyrazili v oslabení do úniku dva na nikoho a druhý jmenovaný se po krátké bekhendové přihrávce snažil u pravé tyče zasunout puk do sítě kolem pravého betonu Roberta Luonga, jenže se mu to nepodařilo a brankář Panthers ho zmrazil pod lapačkou!
     
    04:50
    Lias Andersson fauloval unikajícího Jareda McCanna a vyfasoval dvě minuty za sekání. První přesilová hra.
    04:40 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    04:40
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN na bodu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy po zpětné přihrávce Jevgenije Dadonova z levého rohu útočného pásma k prudké střele, která zamířila do vzdálenějšího horního rohu brány! Asistence: Jevgenij Dadonov a Aleksander Barkov.
    03:03 Filip CHYTIL - 1:0
     
    03:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    FILIP CHYTIL u levé tyče rychle dobruslil volný puk a střelou bez přípravy ho těsně nad ledem z úhlu mezi pravým betonem Roberta Luonga a bránou poslal do sítě! Český útočník skóroval ve třetím zápase v řadě a Rangers vedou rychle 1:0. Asistence: Kevin Hayes a Chris Kreider.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Chytil (K. Hayes, Kreider), 12. Br. Smith (L. Andersson, Kreider), 23. Naměstnikov (Zibanejad), 48. Kreider (Pionk, H. Lundqvist) – 5. Hoffman (Dadonov, Barkov), 11. Ekblad (Matheson, Hoffman)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A), Pionk, Claesson, Shattenkirk – Chytil, Zibanejad, R. Strome – Kreider (A), K. Hayes, Naměstnikov – Vesey, B. Howden, Fast (A) – C. McLeod, L. Andersson, Lettieri. Hlavní trenér: David Quinn.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Matheson, Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov (C), Hoffman – Huberdeau (A), Trocheck, Vatrano – Mamin, McCann, Bjugstad – Sceviour, Lammikko, Brouwer. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Kendrick Nicholson. Čároví: Derek Nansen, Bryan Pancich

    Diváci: 18006
    bahis siteleri