Carolina – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:1 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:4 (po pr.)
Edmonton – Vegas 3:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
Vegas Golden Knights
Pondělí 19.11.2018, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:44 Leon DRAISAITL - 3:6
     
    43:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Oilers daří snížit. V rychle založeném protiútoku se po stahovačce na levém kruhu uvolnil ke střele LEON DRAISAITL, který svižnou trefou umístil kotouč do levé spojnice. Asistence: Drake Caggiula.
    43:04 Reilly SMITH - 2:6
     
    43:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Pátá branka v řadě na účet Vegas a domácí začínají mít problém. Zpoza branky našel Marchessault najíždějícího REILLYHO SMITHA, který z mezikruží poslal puk přesně k pravé tyči. Asistence: Jonathan Marchessault a Colin Miller.
    40:34 Jonathan MARCHESSAULT - 2:5
     
    40:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté nadále upevňují své vedení. Millerova střela od modré šla na levou tyč, kde dokázal srazit puk mezi betony brankáře Oilers JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: Colin Miller a William Karlsson.
    24:33 Jonathan MARCHESSAULT - 2:4
     
    24:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesilovku využívají také hosté, kteří během krátké doby třetím gólem navyšují své vedení! Miller přenechal puk JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který ze středu pravého kruhu poslal skvělou střelu přes bránícího hráče na vzdálenější tyč, od níž se kotouč odrazil do branky Oilers. Asistence: Colin Miller a Reilly Smith.
    23:53 Max PACIORETTY - 2:3
     
    23:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A poprvé v utkání jde Vegas do vedení. Po těsném ofsajdu pokračoval v útoku přes pravé křídlo MAX PACIORETTY, který nahodil puk z ostrého úhlu před branku, kam si sjížděl Eakin. Ten nakonec zasahovat nemusel, protože si letící puk srazili za brankovou čáru sami domácí. Asistence: Alex Tuch a Shea Theodore.
    22:22 Cody EAKIN - 2:2
     
    22:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    I podruhé se hráčům Vegas daří srovnat! Nyní k tomu domácí ale dost pomohli, když nadvakrát rozehráli pouze na soupeře. Ze střední třetiny si převzal puk CODY EAKIN, který po rychlém přejetí na vrch pravého kruhu poslal kotouč na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    16:33 Alex CHIASSON - 2:1
     
    16:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hráči Oilers přesilovou hru využívají a jdou znova do těsného vedení. Draisaitlova střela skončila sražena těsně před Fleurym k levé tyči. Tam už byl připraven dorážející ALEX CHIASSON, kterému se podařilo přehodit položený beton brankáře Vegas. Asistence: Leon Draisaitl a Ryan Nugent-Hopkins.
    12:57 William KARLSSON - 1:1
     
    12:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je srovnáno a začíná se od znova. Po vytažení hry na modrou čáru pálil z její levé strany Theodore, jehož svižné nahození tečoval před brankou projíždějící WILLIAM KARLSSON. Asistence: Shea Theodore a Reilly Smith.
    00:52 Connor MCDAVID - 1:0
     
    00:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vstup do utkání vyšel domácím skvěle. CONNOR MCDAVID po přihrávce na Benninga vložil svou hůl do následné střely od modré, čímž poslal kotouč blíže k pravé tyči. Fleury se ještě snažil zareagovat, ale na tečovaný puk nedosáhl. Asistence: Matt Benning a Drake Caggiula.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 1. McDavid (Benning, Caggiula), 17. Chiasson (Draisaitl, Nugent-Hopkins), 44. Draisaitl (Caggiula) – 13. W. Karlsson (Theodore, R. Smith), 23. Eakin, 24. Pacioretty (Tuch, Theodore), 25. Marchessault (C. Miller, R. Smith), 41. Marchessault (C. Miller, W. Karlsson), 44. R. Smith (Marchessault, C. Miller)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, Benning, Russell, Gravel, Garrison – Caggiula, McDavid, Draisaitl – Spooner, Nugent-Hopkins, Lucic – Marody, Chiasson, Khaira – Brodziak, Kassian, Russell.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, C. Miller, Theodore, Engelland, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Eakin, Tuch – O. Lindberg, Carpenter, Hyka – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Pochmara, L'Ecuyer – Mach, Suchánek
    bahis siteleri