Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 0:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:2 (0:1 po s.n.)
Riga – Omsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.11.2018, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:26:11)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4656 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Polák (VLD) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:24
    Karel Kubát (VLD) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:28
     
    Střely na branku: 29 – 18
     
    Je konec! Admiral Vladivostok zvládl dnešní utkání s velkým přehledem a poráží Dinamo Minsk vysoko 5:1! Ve třetí části si už domácí hokejisté s přehledem hlídali svůj náskok a skvěle bránili od červené čáry. Vladivostoku se navíc podařilo přidat pátou branku, kterou vsítil Gleb Zajcev! Dinamo Minsk dnes pouze potvrdilo své trápení!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vasilij Strelcov našel Vichareva, který projel do útočného pásma, nicméně v mezikruží už nedostal prostor ani čas k zakončení.
     
    59:08
    Kirill Gotovec dostal přihrávku do útočného pásma, jenže za brankou Vladivostoku si posunul kotouč daleko před sebe a nechal se o něj obrat.
     
    58:27
    Konstantin Glazačev se natahoval po přihrávce do útočného pásma, jenže ke zpracování mu scházely dva kroky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:41
    Ivan Miščenko dostal prostor na pravé straně, projel s pukem do útočného pásma, ale z ostrého úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    57:10
    Alexandr Mereskin uspěl v souboji v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma. Domácí už nikam nespěchají.
     
    56:34
    Dinamo se probilo do útočného pásma, nicméně nikdo v dresu hostujícího celku se nedostal ke střele.
    55:50 Gleb ZAJCEV - 5:1
     
    55:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává ještě pátou branku! Domácí se nastěhovali do útočného pásma. Kotouč nakonec propadl mezi kruhy a GLEB ZAJCEV jej bekhendem uklidil pod břevno! Asistence: Sergej Koňkov, Karel Kubát.
     
    55:10
    Ivan Miščenko podržel puk za vlastní brankou a počkal na střídání svých spoluhráčů. Domácí příznivci si dnešní duel užívají.
     
    54:45
    Domácí celek už dnešní duel pouze dohrává. Hráči domácího Admiralu si jsou vědomi svého vedení a s přehledem nepouštějí soupeře ke střelám.
     
    54:12
    Andrej Stěpanov se po pravé straně dral do útočného pásma, nicméně obránce Stěpan Zacharčuk mu ve středním pásmu vystavil stopku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Mereskin (Ďjakov, Glazačev), 24. V. Strelcov (A. Strelcov, Černikov), 27. Černikov (K. Voronin, Karmaškov), 29. V. Polák (Tatalin, Koňkov), 56. Zajcev (Koňkov, Kubát) – 19. Bujnickij (D. Osipov, Wiercioch)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – Kogaljov, A. Kosticyn, S. Kosticyn – Denis Kazionov, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, Arťomov, Drozdov.

    Rozhodčí: Fatějev, Ovčinkov – Judin, Bersenjov

    Diváci: 4656
    ocianews.com