Minnesota – Winnipeg 4:2 (kon.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – Montreal 3:2 (po pr.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Vegas – Calgary 2:0 (kon.)
Columbus – Toronto 4:2 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Tampa – Chicago 4:2 (kon.)
Carolina – Florida 4:1 (kon.) | Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Dallas – Ottawa 6:4 (kon.)
St. Louis – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:0 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Sobota 24.11.2018, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:35 Markus HÄNNIKÄINEN - 4:2
     
    43:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou o dva góly. Panarin se dostal k puku a i když byl tísněn, dokázal se probít až před branku a vystřelit. Tomu v akci pomohl i MARKUS HÄNNIKÄINEN a jejich společná dorážka skončila za Andersenem. Byl to trochu upachtěný gól, nicméně domácí jsou rádi i za něj. Asistence: Artěmij Panarin, Ryan Murray.
    36:14 Cam ATKINSON - 3:2
     
    36:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale přesilovka nevychází ani Torontu! Domácí se dostali do rychlého kontru, do pásma si nabruslil CAM ATKINSON, stahovačkou se zbavil Tavarese a prudkým švihem prostřelil Andersena. Skóroval tak už v šestém utkání po sobě! Asistence: Alexander Wennberg.
    22:58 Kasperi KAPANEN - 2:2
     
    22:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A už máme srovnáno. Hosté přečkali výpad Columbusu, na levé straně se podél mantinelu pustil do protiútoku KASPERI KAPANEN, prohnal se kolem Jennera a poměrně nenápadným švihem procedil puk za Bobrovského! Asistence: Nazem Kadri.
    16:16 Ron HAINSEY - 2:1
     
    16:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Po dlouhém důrazném obléhání pásma Columbusu se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil RON HAINSEY a jeho švih se zastavil až v Bobrovského brance! Asistence: Pär Lindholm, Igor Ožiganov.
    09:57 Josh ANDERSON - 2:0
     
    09:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí si dobrusilili vyhozený puk a zabránili tak zakázanému uvolnění. Rázem vznikl před Andersenem zmatek, Sedlákova střela byla sražena a padající oblouček doklepl do branky JOSH ANDERSON. Dal tak svou dnes druhou branku a Columbus vede 2:0. Asistence: Lukáš Sedlák, Scott Harrington.
    03:55 Josh ANDERSON - 1:0
     
    03:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Udeřilo ale na druhé straně a to prakticky z první vážné akce. Foligno zachytil vyhození hostů, posunul na Jennera, jehož pokus Andersen ještě vyrazil, ale před brankou už číhal JOSH ANDERSON a ten zblízka zamířil do volné části branky. Asistence: Boone Jenner, Nick Foligno.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. J. Anderson (Jenner, N. Foligno), 10. J. Anderson (Sedlák, Harrington), 37. Atkinson (Wennberg), 44. Hännikäinen (Panarin, R. Murray) – 17. Hainsey (P. Lindholm, Ožiganov), 23. Kapanen (Kadri)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Nutivaara, Harrington, Werenski – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Dubinsky – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, P. Lindholm, A. Johnsson – Leivo, F. Gauthier, Ennis.

    Rozhodčí: Pochmara, Schlenker – Tobias, Brisebois

    Diváci: 18 656
    thejrc.org