Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Tábor – Písek 2:6 (kon.) | David Servis – Pelhřimov 7:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Středa 28.11.2018, 18:002. liga - Jih a Východ (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Lední Medvědi právě vstřelili branku!
    Pelhřimovští oplácejí stejnou mincí! Domácí tým to ale nemusí nikterak mrzet. Jiří Doležal střílel zblízka branky, načež se kotouč od Klestilova betonu odrazil k STANISLAVU KAMINISKÉMU, který se z dorážky nezmýlil. Asistence: Jiří Doležal, Petr Votápek.
     
    58:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté dnes odehráli velmi povedený zápas, který ještě zpečeťuje sedmou přesnou trefou JIŘÍ FEREBAUER, který vystihl hostující rozehrávku a z mezikruží poslal kotouč o tyčku až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    47:57
    Lední Medvědi právě vstřelili branku!
    Tak i pelhřimovští hráči se mohou radovat z první vstřelené branky. Ve velké rychlosti dostal přihrávku od Aleše Krtka JIŘÍ DOLEŽAL, který byl u pravé tyče Klestilovy svatyně neomylný. Asistence: Aleš Krtek, Petr Votápek.
     
    44:13
    David Servis právě vstřelil branku!
    Máme tu šestou branku v pelhřimovské síti. Po Škopkově přihrávce se přesně trefil LUKÁŠ SUMERAUER, který tak v utkání zapisuje druhou branku. Asistence: Petr Škope, Jiří Bárta.
     
    36:58
    David Servis právě vstřelil branku!
    A máme to o rovných pět zásahů! Procházka vstřelil od modré čáry, načež se ke kotouči dostal Sumerauer. Ten ho pak posunul na JIŘÍHO BÁRTU, který se u vzdálenější tyče Holíkovy branky nekompromisně prosazuje. Asistence: Lukáš Sumerauer, Petr Procházka.
     
    27:27
    David Servis právě vstřelil branku!
    Následně už ale pelhřimovská obrana kapituluje počtvrté. Hosté se ocitají již v poměrně nekomfortní situaci. Po Hřebejkově přihrávce nekompromisně zavěsil LUKÁŠ KŘÍŽ. Asistence: Štěpán Hřebejk, Roman Šulčík.
     
    14:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale je o tři přesné trefy! David Servis tak dlouho kombinoval, až se ke kotouči dostal JIŘÍ FEREBAUER, a ten se se svou střelou nezmýlil, Holík se natahoval jen marně. Asistence: Jiří Bárta, Lukáš Sumerauer.
     
    07:55
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté se dostávají do dvoubrankového vedení! Po Šulčíkově přihrávce se tentokrát již LUKÁŠ KŘÍŽ se svou střelou nezmýlil a navýšil vedení svého celku. Asistence: Roman Šulčík.
     
    06:30
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané se ujímají vedení! České Budějovice rychle otočily hru. Kotouč na holi měl konkrétně Jiří Ferebauer. Ten s ním nabruslil do útočného pásma, kde jej poslal na vzdálenější tyč. Tam už stál LUKÁŠ SUMERAUER, který z první rozvlnil síťku za gólmanovými zády. Asistence: Jiří Ferebauer, Jiří Bárta.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Sumerauer (Ferebauer, Bárta), 8. Kříž (Šulčík), 15. Ferebauer (Bárta, Sumerauer), 28. Kříž (Hřebejk, Šulčík), 37. Bárta (Sumeauer, Procházka), 45. Sumerauer (Škopek, J. Bárta), 59. Ferebauer – 48. Doležal (Krtek, Votápek), 60. Kaminski (Doležal, Votápek)


    HC David Servis Č. Budějovice: Klestil (Němec) – Kubeš, Grauer. Procházka, Dudáček, Radoš, Škopek, L. Kříž – Silný, Tejko, Krcho – Bárta, Šulčík, Hřebejk – Ferebauer, Kronus, Bárta – Sumerauer
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Holík (Urban) – Kříž, Vjačka, Krtek, Vrátný, Hráček, D. Kasalý – Kaminski, Kopic, Votápek, Doležal, Siřiště, Buchta, Mrázek, Šulák, F. Kasalý, Šafránek, Kuba

    Rozhodčí: Hornáček – Vavruška, Oudes
    thejrc.org