Litvínov – Liberec 6:2 (kon.) | Zlín – Chomutov 3:2 (3:1 po s.n.) | Mountfield HK – Plzeň 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (1:3, 0:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 30.11.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Milan GULAŠ - 2:4
     
    59:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň pečetí svou výhru. Po zastavení rozehrávky Mountfieldu namířil touš do prázdné brány MILAN GULAŠ. Asistence: Jaroslav Kracík.
     
    59:20
    Puk už jel do prázdné brány Hradce, na poslední chvíli ho z brankové čáry vytáhl Filip Pavlík!
     
    58:48
    Trenér Tomáš Martinec si bere oddechový čas. ČPP Aréna si přeje vyrovnání. Pavelka zůstává na střídačce, Hradec bude hrát se šesti bruslaři v poli.
     
    57:38
    Filip Pavlík vypálil od modré čáry, Miltchakov vyrazil před sebe a Dragoun bekhendovou dorážkou minul prázdnou bránu!
     
    53:15
    Do šance se ale najednou z ničeho nic dostal Eberle, jenž zakončoval sám před Pavelkou, který ale vytáhl parádní zákrok vyrážečkou!
     
    47:12
    Mountfield dostává šanci srovnat skóre! Po parádním bodyčku Pichého se nedovoleným bráněním provinil Jaroslav Kracík.
     
    43:53
    Východočeši se znovu dostávají do útočného pásma a zatápí Plzni! Cingel dlouho otálel se střelou a z mezikruží nakonec trefil Miltchakova, Radovan Pavlík při bekhendové dorážce minul, hala teď žene Hradec kupředu!
    43:16 Sébastian PICHÉ - 2:3
     
    43:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě, Hradec snižuje! SEBASTIEN PICHÉ dostal křižnou přihrávku na vrchol pravého kruhu a tvrdou střelou prostřelil Miltchakova! Připisuje si tak svůj první gól za Lvy! Asistence: Radek Smoleňák, Petr Koukal.
     
    42:43
    Další vyloučení pro Plzeň, Jakub Kindl podrazil Petra Zámorského. Ten dostává dvě minuty za nafilmovaný pád. Vylučovat se mohlo taky za dohrání celé situace, kdy hráči Plzně napadli Hradecké v rohu kluziště, k tomu už se ale sudí vyjadřovat nehodlají. Hraje se dál pět na čtyři.
     
    42:24
    Po delší výhodě usedá na trestnou lavici Petr Straka, který vyfasoval dvě trestné minuty za sekání.
     
    40:35
    Zámorský se Smoleňákem pěkně zakombinovali a druhý jmenovaný přenechal touš Lessiovi, jenž pálil zprava. Miltchakov zasáhl vyrážečkou!
     
    38:26
    Denis Kindl poslal touš šikovně po levém hrazení až za bránu Hradce. O chvíli později se ke střele z pravého kruhu dostal Gulaš, Pavelka zastavil jeho pokus vyrážečkou!
     
    37:25
    Lucas Lessio dnes nemá štěstí už od svého nástupu na ledovou plochu. Vyraženou střelu dnes už potřetí nedokázal dorazit do prázdné plzeňské brány!
     
    35:09
    Rákos zastavil rozehrávku Plzně na útočné modré a střelou z levého kruhu prověřil Miltchakova, který však byl opět připraven!
     
    33:32
    Lukáš Cingel vyfasoval dvě minuty za hákování a Škoda se může dostat do důležitého tříbrankového vedení.
     
    32:12
    Další akce čtvrté formace Lvů. Rákos vypálil z levého kruhu, Miltchakov vyrazil před sebe a s dorážkou přispěchal Vopelka, brankáře Plzně však také nepřekonal, a tak následuje pouze komerční přestávka.
     
    28:01
    Další dobrá šance pro Hradec! Bičevskis dostal touš na pravý kruh a namířil ho k přední tyči, kde však byl připravený Miltchakov!
     
    27:30
    Dvě důležité akce na druhé straně! Nejprve Smoleňák špatně trefil puk u prázdné brány a touš svatyň soupeře přeplachtil. Následně mohl z mezikruží pálit Lessio, jenže tomu padl do rány Allen a puk mu hokejkou nádherně vypíchl! Následuje komerční pauza.
     
    26:41
    Petr Straka se dostal po prudké přihrávce do samostatného úniku, ale lehký atak zezadu mu neumožnil dobře zakončit!
     
    23:36
    Po střele Lessia z levého kruhu, kterou Miltchakov vykopl betonem, se bude vylučovat. V poměrně nepřehledném souboji si sudí vybrali hráče Lvů Tomáše Linharta, který inaksuje dvě minuty za podrážení.
     
    19:59
    Denis Kindl mohl ještě pro Mountfield zařídit v závěru třetiny pohromu, Pavelkovi udělal bekhendovou kličku a snažil se pod ním prostrčit touš do brány. Hradecký gólman se ale roztáhl na čáře a střelu zastavil!
     
    18:03
    Další akce Lvů. Filipu Pavlíkovi selhala při střele hůl a pomalý kotouč se šoural k brankovišti, Plzeňští jej odehráli do rohu, Smoleňák ho vrátil před bránu a Lessia museli zablokovat dva beci Škody, aby nedorážel do prázdné!
     
    17:48
    Rosandič dostal na vrcholu levého kruhu touš a vypálil na přední tyč, kterou také trefil! Sudí rozpažil na znamení, že puk nebyl za čárou.
     
    17:08
    Hradec dostává šanci vrátit se zápasu. Střelec třetí branky Západočechů Jones inkasuje dvě trestné minuty za sekání.
     
    17:08
    Nádherná kombinace Koukala, který předal na útočné modré Lessiovi, ten se z levé strany procpal před bránu a bekhendovou kličkou se snažil zasunout za Miltchakova, jenže minul klec!
     
    14:52
    Juraj Bezúch vyjel z rohu před bránu a přízemní střelou se snažil zaskočit Miltchakova, který však byl na zemi včas a puk za svá záda projít nenechal.
     
    10:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uběhlo jen 27 sekund a vedení Plzně je dvojnásobné! První ránu NICHOLASE JONESE z větší vzdálenosti Pavelka vyrazil. Touš se však k bekovi Škody dostal znovu a ten ho tvrdou střelou umístil k zadní tyči svatyně Lvů! Bez asistence.
    10:21 Conor ALLEN - 1:2
     
    10:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda bleskově otáčí zápas a vede! Křižnou přihrávku z levé strany na pravou zpracoval CONOR JAY ALLEN a okamžitě poslal touš k bližší tyči! Pavelka sice zasáhl, ale puk se mu překulil přes beton a skončil v síti. Asistence: Milan Gulaš, David Stach.
     
    07:23
    Sudí signalizovali vyloučení Lukáše Vopelky, Peter Čerešňák však předvedl gesto fair play a sám přiznal, že o nedovolený zákrok nešlo. Hala tleská a my se připojujeme. Následně probíhá komerční pauza.
    04:00 Vojtěch NĚMEC - 1:1
     
    04:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skoro stejně rychle, jako padl první gól, máme také bleskově vyrovnáno! VOJTĚCH NĚMEC dostal křižnou přihrávku z levé strany od Denise Kindla a těsně před Pavelkou zvládl zvednout puk pod horní tyč svatyně Mountfieldu – 1:1! Asistence: Denis Kindl.
    01:59 Lukáš VOPELKA - 1:0
     
    01:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde rychle do vedení! LUKÁŠ VOPELKA vybojoval za bránou soupeře puk, poslal ho do brankoviště a jeden z obránců srazil kotouč za záda bezmocného Miltchakova – 1:0! Bez asistence.
     
    00:29
    Milan Gulaš se vytočil zpoza brány Mountfieldu a rychlou střelou z bezprostřední blízkosti orazítkoval tyč!
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Vopelka, 44. Piché (Smoleňák, Koukal) – 4. V. Němec (D. Kindl), 11. Allen (Gulaš, Stach), 11. Jones, 60. Gulaš (Kracík)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Piché, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, Lessio – Bezúch, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, M. Chalupa – Vopelka, Dragoun, Rákos (A).
    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (Frodl) – Jones, J. Kindl (A), Čerešňák, Pulpán, Vráblík, Allen, L. Kaňák – Gulaš (C), Stach, Indrák (A) – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Eberle, Kodýtek, Straka – Pour, Preisinger, Kantner.

    Rozhodčí: Úlehla, Pražák – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4776
    thejrc.org