Atlético – Alavés 3:0 (kon.) | Valencia – Sevilla 1:1 (kon.) | Villarreal – Celta Vigo 2:3 (kon.)
Espanyol – Barcelona 0:4 (kon.)
konec
Atlético Madrid
3:0 (1:0)
Deportivo Alavés
Sobota 08.12.2018, 13:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž Primera Division pokračuje patnáctým kolem a my se společně zaměříme na utkání Atlética Madrid, které přivítá před domácím publikem Alavés.
     
    Deportivo Alavés

    Alavés zakončilo loňský ročník nejvyšší španělské soutěže konečným čtrnáctým místem, ale s pořádným náskokem na sestupové příčky. Závěr sezony ale nebyl od Alavés vůbec špatný, v posledním měsíci dokázalo porazit zvučnější týmy v čele s Malagou nebo Bilbaem.

    V přípravě na aktuální sezonu odehrálo Alavés hned osm zápasů pouze se španělskými protivníky. Po těsných vítězstvích nad Oviedem a Realem Sociedad však v generálce Alavés podlehlo 1:2 Huesce, když oba týmy dohrávaly téměř celý druhý poločas v deseti.

    Nepříliš povedená předešlé sezona je téměř zapomenuta! Alavés totiž po čtrnácti odehraných kolech drží skvělou čtvrtou pozici pouze bod za dnešními soupeři. A dokonce s bodovým náskokem na slavný Real Madrid. Právě madridský celek dokázalo Alavés zaskočit výhrou 1:0 na domácí půdě. Také v posledním odehraném kole dokázalo Alavés vydřít velmi cenný bod v souboji se Sevillou.
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhé místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille. Letos v Lize mistrů hraje v základní skupině s Dortmundem, Monakem a Clubem Bruggy.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V Primera Division drží madridský celek třetí pozici s minimální ztrátou na první Barcelonu. Z posledních dvou kol ale svěřenci trenéra Simeoneho vyválčili pouhé dvě body, když shodě 1:1 remizovali s Barcelonou i Gironou.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.04. 2018 Alaves – Atl. Madrid 0:1
    16.12. 2017 Atl. Madrid – Alaves 1:0
    28.01. 2017 Alaves – Atl. Madrid 0:0
    21.08. 2016 Atl. Madrid – Alaves 1:1
    22.04. 2006 Alaves – Atl. Madrid 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Lucas Hernández, Saúl Ñíguez – Á. Correa, Partey, Rodri, Lemar – Griezmann, N. Kalinić.
    Náhradníci: Adán – G. Martins, Vitolo, J. Giménez, Garcés, Montero, Muñoz Benavides.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Navarro, Laguardia, R. Duarte – García, Pina, Wakaso – I. Gómez, Calleri, Jony.
    Náhradníci: Sivera – Maripán, Sobrino, Guidetti, Burgui, Bastón, Brašanac.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas patnáctého kola nejvyšší španělské soutěže Primera Division tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní dějství rozehráli ze středového kruhu domácí fotbalisté. Correa byl ihned na pravé straně faulován a Atlético Madrid se tak dostane k prvnímu centru do vápna.
     
    2
    Lemarova pobídka do pokutového území našla pouze Navarra. Domácí se ale udrželi u balonu v blízkosti hostující šestnáctky. Nakonec se ale faulem provinil Kalinić.
     
    3
    Také Alavés se poprvé dostalo s balonem na útočnou polovinu. Po přistrčení na levé straně zkusil překvapit Oblaka Wakaso. Prudká rána však domácí branku přelétla.
     
    4
    Jan Oblak rozehrával jen na krátko s obránci. Na pravé straně byl volný Correa, ale z velkého úhlu už nemohl ani centrovat. Na druhý pokus už do vápna míč přiletěl, ale Kalinić opět fauloval v souboji s Navarrem.
     
    5
    Také hosté posunuli míč ze svého vápna jen k obráncům. Hlavní rozhodčí poté musel řešit spor Saviće s Garcíou. Zatím se to obejde bez žlutého trestu.
     
    6
    Nikola Kalinić potřetí v krátkém čase fauluje. Nyní sáhl rukou do obličeje bránícímu Laguardiovi. Tentokrát už to za žlutou kartu je.
     
    7
    Griezmann hledal rozběhnutého Kaliniće, ale jako poslední obránce se do odvážného skluzu pustil Ximo Navarro a jako zázrakem balon zasáhl.
     
    8
    Opět byl u balonu Griezmann. Po spolupráci s Kalinićem a Lemarem se hnal do vápna znovu kapitán Atlética, ale před Griezmannem zasáhl Martín.
     
    9
    Atlético se i nadále drží na útočné polovině. Rodri vyhrál hlavičkový souboj s Pinou, ale poté se balon odrazil k Lemarovi a ten byl nekompromisně zastaven faulem.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš šanci nenabídla. Lemarova rána ze střední vzdálenosti šanci na úspěch neměla. Fernando Pacheco může rozehrávat od své branky.
     
    11
    Domácí jsou v úvodu zápasu jednoznačně aktivnější směrem dopředu. Correa si tentokrát vyšlápl na bránícího Duarteho a je pískán faul u rohového praporku.
     
    12
    Po delší době se hra přesunula do pokutového území domácího celku. Po dlouhém nákopu se sice dostal k hlavičce Goméz, ale balon se odrazil pouze daleko od bližší tyče.
     
    13
    Thomas Party spolupracoval na pravé straně s Correou. Následně se zapojil do kombinace také Griezmann, ale kapitán Atlética byl odzbrojen Wakasem.
     
    14
    Domácí se ještě udrželi v blízkosti vápna soupeře. Rodri však chyboval lehkou přihrávkou k Lemarovi. Alavés se může na moment osvobodit.
     
    15
    Zničehonic hosté zahrozili. Po nenápadném centru proskočil míč až do vápna a Savić měl co dělat, aby udržel za zády útočícího Calleriho.
     
    16
    Rohový kop hostů už nebyl tak nebezpečný. Hernández se prezentoval obrannou hlavičkovou a následná střela z velké dálky nemohla Oblakovi ublížit.
     
    17
    Jonathan Calleri zajel do Hernándeze po rozehrávce na polovině trávníku přišlápl mu kopačku a je to odměněn žlutou kartou.
     
    18
    A další žlutý trest. Pina si vedl příliš nebezpečně na vlastní polovině, kolenem trefil Ňigueze a hlavní rozhodčí byl nekompromisní.
     
    19
    Atlético se prokombinovalo až do vápna. Correa posunul míč Griezmannovi, ten ještě přecházel přes obránce, ale nakonec nevystřelil.
     
    20
    Po dvaceti minutách hry domácí zvyšují útočnou aktivitu. Lemarova přihrávka do vápna měla najít Kaliniće, ale jako poslední obránce zasáhl Navarro.
     
    21
    Atlético Madrid pokračovalo rozehrávkou rohového kopu. Na zadní tyči se po balonu natahoval Griezmann, ale už ho dokázal jen lehce tečovat a to na umístění mezi tři tyče nestačilo.
     
    22
    Od Ariase putoval míč přes celou šířku trávníku na levou stranu. Lemar si narazil Griezmannem, následně vyzval do hry také Parteyho, ale domácí akce se zadrhla.
     
    23
    Correa dokázal zpracovat na hranici vápna dlouhý aut. Následně byl ale proti velké přesila a balon už neudržel. Atlético okamžitě napadáním získalo míč pro sebe.
     
    24
    Žlutou kartu vidí také Ángel Correa. Domácí záložník trefil Wakasa do holeně a po zásluze je potrestán. Hosté budou navíc zahrávat volný přímý kop.
     
    25
    Hned první bránící hráč domácího týmu ale dokázal prudký centr ze šestnáctky odhlavičkovat. Alavés se ještě udrželo v útoku, ale Jony už proti Ariasovi neuspěl.
     
    26
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético bylo od úvodu jasně aktivnějším týmem a po zásluze se dostává do vedení! Lemar přenesl hru na Ariase, ten měl okolo sebe spoustu prostoru. Parádním centrem našel v pokutovém území sice obsazeného NIKOLU KALINIĆE, ale chorvatský útočník dokázal balon dostat do sítě i přes tlak Navarra.
    26. Nikola KALINIĆ - 1:0
     
    28
    Jedna branka domácím nestačí. Rodri posouval míč k Perteymu, který si kličkou dělal místo, ale s napadajícím Wakasem se nevypořádal.
     
    29
    Jan Oblak vykopával od vlastní branky. Domácím se podařilo udržet balon i po několika soubojích, ale Lemarova přihrávka nakonec postrádala přesnost.
     
    30
    Ibai Goméz se zničehonic rozhodl pro střelu ze střední vzdálenosti. Balon směřoval do rohu branky, ale Oblak měl dostatek času na zákrok.
     
    31
    Už už to vypadalo, že se Lemarovi podaří propasírovat balon do vápna na Kaliniće, ale střelec zatím jediného gólu byl pokryt Víctorem Laguardiou.
     
    32
    Lucas Hernández má po lehkém kontaktu s Martínem potíže s kolenem. Čerstvý mistr světa potřebuje ošetření a nejspíše bude muset Atlético střídat.
     
    33
    Také nakonec to ještě Hernández zkusí na trávníku. Mezitím přiletěl do vápna domácího týmu nebezpečný centr, ale s ním si obrana v čele se Stefanem Savićem bez potíží poradila.
     
    35
    Útočná snaha Atlética v posledních minutách utichla. Correa sice nyní mohl vhazovat na útočné polovině, ale Griezmann se kolem obránce s balonem u nohy neobtočil.
     
    36
    Po odraženém balonu z vápna pálil z nepřipravené pozice Rodri. Skákavou střelu si dokázal Fernando Pacheco pohlídal u své tyče.
     
    37
    Hernández je opět na trávníku a nyní to už opravdu nepůjde. Atlético bude muset vynuceně střídat ještě před přestávkou.
     
    37
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází José Giménez.
     
    38
    Nikola Kalinić se pokoušel patou přihrávat na Griezmanna. Souhra domácích útočníků ztroskotala na bránícím Duartovi. Na trávníku zůstává také Ximo Navarro.
     
    39
    Ximo Navarro dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu za simulování. Velmi rychle se pokračuje v hře na levé straně Alavés.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Atlético sice polevilo ze své útočné aktivity, ale stále má balon delší čas pod kontrolou na polovině soupeře.
     
    41
    Martín byl sice v náběhu na pravém kraji, ale nakonec na prudkou přihrávku z vlastní poloviny nedosáhl a domácí tak mohou vhazovat.
     
    42
    Antoine Griezmann si skvěle ve středovém kruhu obhodil Pinu, následně postupoval blíže k brance Alavés, ale nakonec ho zradilo vedení balonu těsně před vápnem.
     
    44
    Minutu před pauzou se se pokoušel o průnik do šestnáctky Manuel García. Před Oblakem bylo pořádné horko, ale vysoký balon nakonec odkopl z vlastního vápna Rodri.
     
    45
    Souhra Thomasů neklapla podle představ. Partey hledal na levém kraji Lemara, ale druhý jmenovaný si neporadil se zpracováním. Alavés se v závěru první půle snaží o vyrovnání.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Atlético si před odchodem do šaten hlídá jednobrankové vedení. Kombinace domácím ve středu pole dlouho vycházela, ale nakonec chyboval Rodri, který našel jen aktivního Pinu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Atlético vede v domácím prostředí nad Alavés 1:0.

    Domácí nastoupili na soupeře ve velkém stylu, v první desetiminutovce Alavés pouze bránilo. Odměna pro Atlético přišla těsně před půlhodinou hry, když si na Ariasovu přihrávku naběhl Nikola Kalinić a netradičním zakončením umístil balon za záda Fernanda Pacheca. Kvůli zranění musel předčasně střídat domácí stoper Lucas Hernández, který byl nahrazen Giménezem.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Mubarak Wakaso, přichází Borja Bastón.
     
    47
    Do druhého poločasu sice vstoupili rozehrávkou hosté, ale u balonu se příliš dlouho nezdrželi. Griezmann v náběhu ale už míč na hrací ploše nezadržel.
     
    48
    Alavés se prokousalo s balonem až na útočnou polovinu. Rodri zaváhal v obraně, toho mohl využít García, ale kapitán hostů příliš dlouho čekal s přihrávkou.
     
    49
    Martín vhazoval balon do hry zpoza postranní lajny. Duarte z levého kraje posouval míč více k vápnu, ale střídající Bastón ani Pina se ke střele neprotlačili.
     
    50
    Naopak do nebezpečného protiútoku mířili domácí. Griezmann se pokoušel přihrávat pod sebe na zcela volného Lemara, ale balon stačil odpravit do bezpečí Navarro.
     
    51
    Po následném rohovém kopu nebyli domácí daleko od druhého zásahu. Savić si naskočil na parádní centr, ale jeho hlavička skončila jen na levé tyči. Pacheco byl zcela bez šance.
     
    52
    Další nebezpečná situace uvnitř pokutového území Alavés. Griezmann rozehrával volný přímý kop přihrávkou po trávníku na Lemara. Nakonec ale zasáhl Pacheco u své tyče.
     
    53
    Kalinić vedl útočnou akci Atlética. Po spolupráci s Griezmannem se odrazil balon k nohám Thomase Lemara. Domácí se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi.
     
    54
    Jan Oblak pomohl svým obráncům včasným vyběhnutím proti balonu. Před dotírajícím Jonym dokázal míč s přehledem ukrýt do rukavic.
     
    55
    Pod tlak se dostali také domácí. Savić se pověsil na záda Jonymu, který po lehkém přistrčení upadl na trávník. Hlavnímu rozhodčímu nezbývalo nic jiného než odpískat faul.
     
    56
    Oblak se dostal v klubku hráčů až k balonu. Jako jediný z hostujícího týmu byl před slovinským brankářem Jonathan Calleri.
     
    57
    Nikola Kalinić postupoval sám z pravé strany do vápna, na první pohled neviděl volného spoluhráče a tak zkusil ohrozit branku z velkého úhlu. Balon však skončil jen v boční síti.
     
    58
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Vitolo.
     
    59
    Goméz si zpracoval míč na útočné polovině rukou. To neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu, který bleskově přiděluje balon domácímu týmu.
     
    60
    I po hodině hry vede domácí Atlético nad Alavés o jednu branku. O tu se postaral již v prvním poločase Nikola Kalinić. Od té doby na větší příležitost čekáme.
     
    60
    Santiago Arias nedovoleně zastavil na levé straně rozběhnutého Jonyho a po zásluze vyfasoval od rozhodčího žlutou kartu.
     
    61
    Alavés se udrželo na útočné polovině. Oblak sice vyběhl mimo malé vápno, ale balon nedokázal zachytit a poté musel řešit nepříjemnou střelu ze střední vzdálenosti.
     
    62
    Po faulu Vitola čelili domácí další pořádně nebezpečné standardní situaci. Ibai Goméz se postavil k míči na místě přestupku, ale mezi tři tyče se střelou přes zeď netrefil.
     
    64
    Druhý poločas zatím zaostává za prvním dějstvím. Atlético se nemůže na delší dobu udržet v blízkosti hostující šestnáctky. Stejně to dopadlo i nyní po nepřesnosti Lemara.
     
    65
    Lemar nyní ale našel skvěle postaveného Griezmanna, který číhal na ofsajdové hraně. Nakonec ale střelu z úhlu poslal jen nad břevno hostujícího týmu.
     
    66
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Javier Montero.
     
    67
    Až Savić musel řešit nebezpeční před Oblakem. Prudkým centrem se prezentoval z levé strany Jony, ale zkušený stoper z Černé Hory vyřešil situaci skvěle.
     
    68
    Correova přihrávka do vápna měla najít střídajícího Vitola, ale hostující obrana dokázala zareagovat alespoň odkopem na rohový kop.
     
    69
    Thomas Partey centroval do pokutového území Alavés od rohového praporku, ale v šestnáctce se provinil nedovoleným zákrokem Griezmann.
     
    70
    Ani s postupujícím časem brankových příležitostí nepřibývá. Saúl Ňíguez se sice protlačil do vápna, ale pádem po lehkém přistrčení penaltu nezískal.
     
    71
    Před Martínem dokázal skluzem odpálit míč do bezpečí Montero. Alavés se v posledních sekundách udrželo před vápnem domácího týmu, ale Calleriho hlavička směřovala jen mimo.
     
    72
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Burgui.
     
    73
    Bastón přetlačil ve vápně Atlética Giméneze, hra ještě pokračovala, ale nakonec se přece jen píská faul Bastóna. Střela po odpískání se do sítě nedostala.
     
    75
    Aléticu stačí jednobrankové vedení, domácí se totiž v posledních minutách zaměřují především na obranu. Oblak musel tečovat balon nad břevno.
     
    76
    Po skvěle rozehraném rohovém kopu se hnal do vápna z levé strany Bastón. Po centru ze strany se dotkl balonu rukou Vitolo, bylo to ještě před hranicí šestnáctky.
     
    77
    Alavés mělo k dispozici výrazně zkrácený rohový kop. Manuel García posílal míč na zadní tyč, ani jeden z hráčů však na vysoký pas nedosáhl, ani Jan Oblak.
     
    78
    Correa postupoval velmi pomalu po pravé straně. Nakonec mu je ale pískán faul, Duarte se skácel na trávník po úderu loktem do obličeje.
     
    79
    Střídající Burgui vycestoval s balonem až za postranní čáru. Domácí se tak dostali téměř zadarmo k míči ještě na polovině trávníku.
     
    80
    Thomas Partey přidržel ve střední části trávníku za dres Pinu a dostává za to žlutou kartu. Hlavní rozhodčí dnes s tresty rozhodně nešetří.
     
    81
    Ani jeden z týmů se v posledních chvílí nemůže na delší dobu udrže tu balonu. Po několika nákopech se balon odrazil za postranní čáru.
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Martín, přichází Rubén Sobrino.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Alavés, které se snaží srovnat krok.
     
    83
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je nejspíše rozhodnuto! Atlético přidává deset minut před koncem druhý zásah! Vitolo získal míč těsně před vlastním vápnem, poté dokázal prokličkovat mezi soupeři až do středu pole a přesnou přihrávkou vyzval ANTOINEA GRIEZMANNA k úniku. Skluzem dokázal Francouze téměř zastavit Laguardia, ale balon se se štěstím odrazit od tyče přesně ke Griezmannovi.
    83. Antoine GRIEZMANN - 2:0
     
    85
    Hosté se ještě snaží se zápasem něco udělat. Ale balon získal opět Vitolo. Nakonec se ale domácí provinili proti pravidlům.
     
    86
    Jony rozehrával volný přímý kop pouze do kombinace. Po sraženém centru Ariasem budou mít hosté k dispozici ještě rohový kop.
     
    87
    Balon po rohovém kopu propadl až na zadní tyč, Oblak podskočil vysoký centr, ale Bastón nadějnou pozici nedokázal proměnit ve snížení.
     
    88
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético přidává těsně před koncem zápasu také třetí zásah! Po zmatcích v pokutovém území Alavés se dostal ke střele Correa, jeho pokus ještě dokázal Pacheco skvěle vyrazit, ale pouze do pohybu RODRIHO, který z blízkosti už dopravil míč do sítě.
    88. RODRI - 3:0
     
    90
    Po několika soubojích u středové čáry se dostal k balonu Tomás Pina. Rychlou přihrávkou chtěl oslovit na pravé straně Burguie, ale ten ale po sprintu míč na trávníku nezastavil.
     
    90+1
    Montero si vysloužil v nastaveném čase žlutou kartu, když zcela zbytečně ve středu trávníku fauloval Garcíu.
     
    90+2
    Také Laguardia dostává žlutou kartu. Ten ale musel hasit nebezpečný únik Griezmanna, který by se už už hnal sám na brankáře hostujícího celku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Dvě nastavené minuty ve druhém poločase jsou minulostí. Atlético Madrid si připsalo důležité vítězství 3:0 v souboji se sousedem z tabulky – Alavés.

    Domácí nastoupili na soupeře ve velkém stylu, v první desetiminutovce Alavés pouze bránilo. Odměna pro Atlético přišla těsně před půlhodinou hry, když si na Ariasovu přihrávku naběhl Nikola Kalinić a netradičním zakončením umístil balon za záda Fernanda Pacheca. Kvůli zranění musel předčasně střídat domácí stoper Lucas Hernández, který byl nahrazen Giménezem. Po změně stran se dlouhou dobu nemohl prosadit ani jeden tým byť ke střele. Závěr zápasu už ale patřil domácím. Antoine Griezmann zužitkoval parádní přihrávku Vitola a samostatný únik zakončil přesně. Konečnou podobu na 3:0 určil pohotovou dorážkou z blízkosti Rodri.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:15. (14:55:22)

    Vít Schück

    Branky: 26. N. Kalinić (Arias), 83. Griezmann, 88. Rodri

    Karty:   6. N. Kalinić (ATM), 24. Á. Correa (ATM), 60. Arias (ATM), 80. Partey (ATM), 90+1. Montero (ATM) – 17. Calleri (DAL), 18. Pina (DAL), 39. Navarro (DAL), 90+2. Laguardia (DAL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:15.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Lucas Hernández (37. J. Giménez), Saúl Ñíguez – Á. Correa, Partey, Rodri, Lemar (66. Montero) – Griezmann (C), N. Kalinić (58. Vitolo).
    Náhradníci: Adán – G. Martins, Vitolo, J. Giménez, Garcés, Montero, Muñoz Benavides.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín (82. Sobrino), Navarro, Laguardia, R. Duarte – García (C), Pina, Wakaso (46. Bastón) – I. Gómez (72. Burgui), Calleri, Jony.
    Náhradníci: Sivera – Maripán, Sobrino, Guidetti, Burgui, Bastón, Brašanac.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    thejrc.org