SHK Hodonín – Pelhřimov 6:3 (kon.) | Orlová – Písek 6:4 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 4:3 (3:2 po s.n.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Šumperk – David Servis 6:1 (kon.)
Tábor – Kopřivnice 1:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (2:0, 1:0, 3:1)
HC David Servis Č. Budějovice
Sobota 08.12.2018, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:55 KRÁLÍK - 6:1
     
    52:55
    Draci právě vstřelili branku!
    A už je to 6:1! Pokorný poslal kotouč na hůl LUKÁŠE KRÁLÍKA, který svou následnou střelou z prostoru mezi kruhy prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Pokorný, Jakub Vaněk.
    52:36 GEWIESE - 5:1
     
    52:36
    Draci právě vstřelili branku!
    PETR GEWIESE si dlouho hrál s kotoučem na své holi až se u pravého kruhu rozhodl že svou střelou překvapí v brance Davida Němce. Šumperk se tak dostává do vedení 5.1. Asistence: Ivan Ďurač, Dmitry Vorobjev.
    48:39 ČUŘÍK - 4:1
     
    48:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak se zdá že pro hosty jsou dnešní přesilové hry jako noční můra. Ivan Ďurač nejdříve dokázal získat kotouč na svou hůl, aby ho pak následně dokázal poslat na najíždějícího si JAKUBA ČUŘÍKA, který se tak dnes dokázal již podruhé prosadit ve vlastním oslabení. Asistence: Ivan Ďurač.
    40:38 FEREBAUER - 3:1
     
    40:38
    David Servis právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta hry z třetí třetiny a hosté snižují stav utkání na 3:1. Ondřej Haloda neudržel Křížovu střelu ve své výstroji, ta mu vypadla přímo před sebe, kde byl připravený JIŘÍ FEREBAUER, který pak dokázal pohotově zakončit za Halodova záda. Asistence: Lukáš Kříž, Jonáš Kronus.
    39:45 ČUŘÍK - 3:0
     
    39:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci skórují ve vlastním oslabení. Rozehrávku hostů dokázal vystihnout JAKUB ČUŘÍK, který pak nic nevymýšlel a tvrdou střelou poslal kotouč k levé tyči Němcovy brány. Bez asistence.
    19:38 PLÁŠEK - 2:0
     
    19:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci těsně před první sirénou navyšují svůj náskok o dvě branky. První střela KARLA PLÁŠKA se ještě do branky nedostala, jenže David Němec vyrazil kotouč přímo na hůl Michala Romančíka, který jej rychle vrátil zpět Karlovi Pláškovi, který už napodruhé mířil přesně. Asistence: Michal Romančík, Tomáš Sedlák.
    01:04 Pokorný - 1:0
     
    01:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to byl rychlý nástup Draků do utkání. Marek Haloda vletěl s pukem do útočného pásma jako uragán, následně s kotoučem ještě dokázal objet bránu, aby ho pak poslal přímo na hůl DOMINIKA POKORNÉHO, který střelou z první dokázal překonat Davida Němce. Asistence: Marek Haloda.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 2. Pokorný (Haloda M.), 20. Plášek (Romančík, Sedlák), 40. Čuřík, 49. Čuřík (Ďurač), 53. Gewiese (Ďurač, Vorobjev), 53. Králík (Pokorný, Vaněk) – 41. Ferebauer (Kříž, Kronus)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Haloda O. (Venouš) – Haloda M., Vaněk, Gewiese, Drtil, Šíp, Řezáč, Sedlák – Pokorný, Hroch, Ďurač, Urban, Plášek, Králík, Antonov, Blecha, Čuřík, Vorobjev, Romančík, Ostřanský
    HC David Servis Č. Budějovice: Němec (Klestil) – Procházka, Dudáček, Doktor, Radoš, Škopek, Kříž – Rolínek, Bárta Jan, Šulčík, Ferebauer, Tejko, Kronus, Bárta Jiří, Sumerauer

    Rozhodčí: Šudoma – Novotný, Šimčík
    ocianews.com