Dvůr Králové n. L. – Bílina 6:2 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 5:4 (kon.) | Nymburk – Klatovy 1:4 (kon.)
Kolín – Děčín 4:5 (po pr.) | Jablonec n/N – Kobra 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 1:0 (kon.)
Trutnov – Řisuty 5:7 (kon.)
konec
NED Hockey Nymburk
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Klatovy
Sobota 08.12.2018, 17:00 • Zimní stadion Nymburk • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:02
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté předvedli krásnou kombinaci a finální přihrávku jeden z obránců jen zbrzdil, takže se JIŘÍ UHLÍK stejně dostal ke střele bekhendem a trefuje přesně. Asistence: David Michel, Štěpán Hanzlík.
     
    39:51
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Po výjezdu zpoza branky z pravého kruhu střílel JAKUB VAVŘIČKA zápěstím a trefil přesně protější růžek. Hosté se tak těsně před koncem prostředního dějství dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Jan Matiášek.
     
    34:45
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté šli ve třech proti dvěma, nejprve střílel Milan Švarc, jeho pokus i následnou dorážku Jiřího Uhlíka ještě Krofta pokryl, na další dorážku VOJTĚCHA TULAČKY už byl ale krátký. Asistence: Jiří Uhlík, Milan Švarc.
     
    31:52
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté teď využili chyby v obraně a po pěkné kombinaci PETR UHLÍK trefuje prázdnou branku a v přesilovce vyrovnává na 1:1. Asistence: Vojtěch Tulačka, David Michel.
     
    11:16
    Domácí využívají přesilovku a JAN STEHLÍK otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Stanislav Eis, Daniel Arnošt.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 12. Stehlík (Eis, Arnošt) – 32. Uhlík (Tulačka, Michel), 35. Tulačka (Uhlík, Švarc), 40. Vavřička (Matiášek), 54. Uhlík (Michel, Hanzlík)


    NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž, Hroudný, Tržický, Mašek, Rittig, Klesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště, Král, Kuzďas, Arnošt, Kolouch, Smejkal, Eis, Štěpánek, Kačírek.
    HC Klatovy: Beran (Čech) – Šiller, Staněk, Slavík, Leština, Houfek, Sysel – Rubner, Reitspies, Hanzlík, Matiášek, Michel, Tulačka, Roubal D., Uhlík, Roubal J., Princl, Vavřička.

    Rozhodčí: Veinfurter – Marek, Roischel.
    thejrc.org