Č. Budějovice – Vítkovice 4:8 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Olomouc – Přerov 2:1 (kon.)
Chomutov – Kladno 4:3 (kon.) | Vsetín – Pardubice 2:6 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
Havířov – Zlín 2:4 (kon.) | Salzburg – Třinec 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 3:4 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:8 (1:2, 2:4, 1:2 - N 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 08.12.2018, 12:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    61:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se mohou radovat ze zisku také čtvrtého bodu! PETR FRIDRICH vykoupal domácího brankáře a následně zakončil nekompromisně z bekhendu!
     
    61:36
    Po faulu jednoho z domácích hráčů uvidíme nájezd Vítkovických! Toho se ujme Petr Fridrich.
     
    59:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí pojišťují své vedení! Bernovský poslal přihrávku na IVANA IVANA, který jel proti jedinému domácímu bekovi. Skrze něj zavěsil krásnou střelou o horní tyčku! Asistence: Jan Bernovský, Petr Fridrich.
     
    58:23
    Další střela českobudějovického celku z větší vzdálenosti! Dobře střílel Václav Prospal, jenž napálil kotouč do bližšího růžku. Tam se ale zavčasu objevila připravená Pitákova vyrážečka.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Smička – 2 min., hákování).
     
    48:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují! Piták si zřejmě myslel, že drží kotouč na rameni, jenže puk mu vypadl. Toho využil pohotový ONDŘEJ VACULÍK, který ze skrumáže před brankou doráží puk za brankovou čáru! Asistence: František Schwartz, Šimon Masopust.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Beránek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    41:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S domácími hokejisty to už nevypadá příliš dobře. Jakub Novák při rozehrávce ve vlastním pásmu namazal soupeři, kterým byl JAN TVRDÝ. Ten se dostal přes Prušákovu branku, načež právě domácího brankáře prostřelil přímo nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Věntus – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí jdou do trháku, nyní vedou již o tři přesné zásahy! Vojtovič adresoval přihrávku na VIKTORA KONEČNÉHO, který sice stál ve velkém úhlu, přesto dokázal domácího brankář prostřelit. Asistence: Jan Vojtovič.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Prospal – 2 min., podrážení).
     
    35:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek dává důležitou branku a odskakuje na dvou brankový rozdíl! Vojtěch Lednický v přečíslení dva na nikoho poslal přihrávku VIKTORU KONEČNÉMU, a ten se nezmýlil. Asistence: Vojtěch Lednický, Adam Beránek.
     
    29:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí za žádnou cenu nechtějí dát vedení do rukou soupeře! Nyní jsou to opět oni, kdo ho překlápí na svou stranu. JAN BERNOVSKÝ vybojoval kotouč, načež se řítil na domácí svatyni. Českobudějovického brankáře pak prostřelil bez větších problémů. Bez asistence.
     
    26:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se prosazují v přesilové hře, a to bleskově po vhazování! Michal Silný vyhrál vhazování na modrou, kde stál PATRIK ŠKOLA. Ten napřáhl a stejně jako ve včerejším duelu prostřeluje vše, co mu stojí v cestě. Asistence: Michal Silný.
     
    26:04
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Bílý – 2 min., hákování).
     
    25:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovická střídačka propuká v jásot. Vítkovičtí jdou totiž opět do vedení! PETR FRIDRICH dostal ideální přihrávku do prostoru mezi kruhy a následně vymetl krásnou střelou horní růžek! Asistence: Jan Bernovský.
     
    21:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně máme srovnáno! Vojtěch Krcho poslal přihrávku před branku, kam si sjížděl MICHAL SILNÝ, jenž uklidil v rychlosti puk za Pitákova záda. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    19:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná vítkovická kombinace končí gólem! Jakub Lewandowski poslal krásnou přihrávku před branku, kde už stál pohotový IVAN IVAN, jenž uklidil kotouč za brankářova záda z první. Asistence: Jakub Lewandowski.
     
    18:07
    Síly na ledě se vyrovnají. Vojtěch Krcho totiž inkasuje dvouminutový trest.
     
    17:22
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Kunc – 2 min., podrážení).
     
    16:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí hokejisté se radují ze srovnání skóre! Bernovský poslal přihrávku na PETRA FRIDRICHA, jehož pokus Prušák ještě vyrazil. Za brankovou čáru si kotouč ale následně skopl jeden z domácích hráčů. Asistence: Jan Bernovský.
     
    13:39
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Řezáč – 2 min., podrážení).
     
    02:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku utkání! MATOUŠ MASOPUST vystřelil, načež se raduje z přesné trefy. Masopustově střele dobře clonil před brankou Vojtěch Krcho. Asistence: Jakub Čížek, Vojtěch Krcho.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Masopust (Čížek, Krcho), 22. Silný (Krcho), 27. Škola (Silný), 49. Vaculík (Schwartz, Š. Masopust) – 17. Fridrich (Bernovský), 20. Ivan (Lewandowski), 26. Fridrich (Bernovský), 30. Bernovský, 36. Konečný (Lednický, Beránek), 40. Konečný (Vojtovič), 42. Tvrdý, 60. Ivan (Bernovský, Fridrich), 62. Fridrich


    HC Motor České Budějovice: Prušák (Dvořák) – Škola, Vávra, Hubata, Remta, Pavlát, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Bílý, Smička, Zapletal, Vacula, Cubo, Věntus – Konečný, Fridrich, Tvrdý, Bernovský, Lednický, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva, Potočný, Ivan

    Rozhodčí: Čáp – Zimmermann, Šimán
    ocianews.com