Vsetín – Havířov 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kladno 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Přerov – Motor ČB 2:1 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 12.12.2018, 18:15 • Zimní stadión Eden • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Filip VLČEK - 4:3
     
    59:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    A tohle je dýka do zad prostějovským hokejistům! Jaromír Kverka prosvištěl na pravém křídle kolem obránců a našel před brankou si najíždějícího si FILIPA VLČKA, kterému nedělalo problém nastavit hůl a trefit odkrytou branku. Asistence: Jaromír Kverka a Jiří Drtina.
    50:57 David DVOŘÁČEK - 3:3
     
    50:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Gól jako blesk z čistého nebe a Prostějov srovnává. Venkrbec několikrát změnil směr své jízdy, až se nakonec rozhodl nahrát puk na pravou stranu na DAVIDA DVOŘÁČKA, který z nelehké pozice trefuje mezírku v postavení Davida Honzíka. Asistence: Matouš Venkrbec.
    35:19 Jan VESELÝ - 3:2
     
    35:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí gól v řadě a Slavia obrací průběh utkání! Bezúch nabral svoji již nyní pověstnou rychlost na pravé straně, protlačil se do středu a nahrnul puk na Neužila. Ten sice jeho šanci vyrazil, ale puk si našel JAN VESELÝ a bekhendem ho uklidil do prázdné klece. Asistence: Juraj Bezúch a Jan Novák.
    33:49 Jaroslav BROŽ - 2:2
     
    33:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Kverka zpoza branky dostal puk na modrou na Drtinu, jehož tvrdou ránu tečoval mimo dosah Neužila JAROSLAV BROŽ! Asistence: Jiří Drtina.
    28:35 Juraj BEZÚCH - 1:2
     
    28:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dlouho to vypadalo, že se sešívaní budou v přesilové hře jenom trápit, nakonec je z toho ale gól. Novák s Drtinou posunuli puk na pravém křídle najíždějícího si JURAJE BEZÚCHA, který naznačil rameny, projel mezi obránci a tváří v tvář Neužilovi snižuje! Asistence: Jiří Drtina a Jiří Doležal.
    11:17 Tomáš NOUZA - 0:2
     
    11:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé. Čáp zavezl puk do útočného pásma, předal ho Karpovovi, který ho nahodil před branku. Kotouč se nejprve odrazil od Nouzy k Divíškovi, jenž ho posunul zpět k TOMÁŠI NOUZOVI a ten se tentokrát nemýlil a uklidil ho do odkryté branky. Asistence: Tomáš Divíšek a Tomáš Karpov.
    10:25 Tomáš PŠENIČKA - 0:1
     
    10:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sólo akce a Prostějov se ujímá vedení. TOMÁŠ PŠENIČKA dostal kotouč do jízdy v obranném pásmu, nabral rychlost, objel slávistickou obranu a tváří v tvář Honzíkovi posílá Moravany do vedení. Asistence: Jan Zdráhal.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 29. Bezúch (J. Drtina, J. Doležal), 34. Brož (J. Drtina), 36. J. Veselý (Bezúch, J. Novák), 60. Vlček (Kverka, J. Drtina) – 11. Pšenička (J. Zdráhal), 12. Nouza (Divíšek, Karpov), 51. Dvořáček (Venkrbec)


    HC Slavia Praha: Honzík (Šorf) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Saňa, Barák, Hejda, Steinocher – L. Krejčík, Kubica, M. Ondráček – J. Doležal, J. Veselý, Bezúch – Brož, Kverka, Vlček – Šmerha, Kohút, Furch.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Havlík, Mikliš, Žovinec, J. Zdráhal, Čáp, D. Kolář, Bažant – Karpov, Divíšek, Nouza – Starý, Prokeš, Račuk – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Matýs, Pšenička, Krejčiřík.

    Rozhodčí: Šindel, Vrba – Beneš, Štofa

    Diváci: 481
    ocianews.com