NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Ottawa Senators
Sobota 15.12.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Chris TIERNEY - 2:4
     
    59:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Není co řešit, CHRIS TIERNEY trefuje prázdnou branku soupeře a hosté rozhodují o dnešním vítězství. Navíc je to i využitá přesilovka, vše v jednom... Asistence: Thomas Chabot a Ryan Dzingel.
    47:08 Mark STONE - 2:3
     
    47:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Colin White (Ottawa) pálí z pravé strany, puk prošel Howardovi mezi betony, čehož si všiml pohotový MARK STONE, který ho v pohodě zametl do branky, to vše za zády překvapeného Howarda... Asistence: Stefan Elliott.
    32:08 Dylan LARKIN - 2:2
     
    32:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté si nepohlídali návrat DYLANA LARKINA z trestné lavice, ten naskočil na led a šel hned do úniku, který gólově zužitkoval. Asistence: Frans Nielsen a Niklas Kronwall.
    18:20 Luke GLENDENING - 1:2
     
    18:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 1:2 ze svého pohledu, z předbrankového prostoru se dokázal prosadit LUKE GLENDENING, který nabral puk na hůl a bekhendem ho prostě a jednoduše poslal pod horní tyčku hostující branky. Asistence: Tyler Bertuzzi a Michael Rasmussen.
    13:57 Thomas CHABOT - 0:2
     
    13:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na dvoubranový rozdíl poté, co neskutečnou dělovkou od modré, z levé strany, vyprášil THOMAS CHABOT růžek branky Jimmyho Howarda, který neměl vůbec šanci proti této střele zasáhnout. Parádní rána! Asistence: Colin White a Mikkel Bødker.
    08:19 Chris TIERNEY - 0:1
     
    08:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dennis Cholowski (Detroit) zlomil na útočné modré hůl, ke vší smůle domácích je z toho přečíslení dva na jednoho, z levé strany přihrává Dzingel na pravou, kde do odkryté branky zakončuje CHRIS TIERNEY. Asistence: Ryan Dzingel.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 19. Glendening (Bertuzzi, Rasmussen), 33. D. Larkin (Nielsen, Kronwall) – 9. Tierney (Dzingel), 14. Chabot (White, Bødker), 48. Mark Stone (Elliott), 60. Tierney (Chabot, Dzingel)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Daley, Cholowski, Hronek, Kronwall, Jensen, Ericsson – Abdelkader, D. Larkin, Nyquist – Vanek, Nielsen, Athanasiou – Rasmussen, Glendening, Bertuzzi – Frk, J. de La Rose, Ehn.
    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Harpur, Chabot, Ceci, Lajoie, Elliott, Falk, Burgdoerfer – Mark Stone, White, B. Tkachuk – B. Ryan, Tierney, Bødker – Pääjärvi, Z. Smith, Dzingel – Batherson, N. Paul.

    Rozhodčí: Hanson, Furlatt – Daisy, Pancich

    Diváci: 18 330
    thejrc.org