NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 15.12.2018, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:05 Ryan O'REILLY - 4:3
     
    62:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí v oslabení skórují a vítězí! Do úniku za obranu Colorada vyrazil za pukem RYAN O'REILLY, jenž se dostal až mezi kruhy a po kličce do forhendu obhodil Grubauera! Asistence: Robert Bortuzzo.
    53:10 J. T. Compher - 3:3
     
    53:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté ale výrazně zrychlili kombinaci, rozebrali domácí obranu a srovnávají! Střelu od modré MacKinnona vyrazil Allen jen před sebe a z dorážky se prosadil J.T. COMPHER. Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.
    51:00 Colton PARAYKO - 3:2
     
    51:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka sice skončila, ale útok domácích pokračoval! A je z toho vedoucí branka! Od modré se napřáhl ke střele COLTON PARAYKO, jehož ránu tečoval jeden z bránících hráčů a puk propadl mezi betony Grubauera. Asistence: Vince Dunn, Tyler Bozak.
    19:19 Ivan BARBAŠEV - 2:2
     
    19:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skvělá akce domácích, která málem ztroskotala na příliš dlouhé přihrávce. Bouwmeester ale kotouč dojel, z otočky přihrál na střed skrz brankoviště a IVAN BARBAŠEV poslal puk do zčásti odkryté klece. Asistence: Jay Bouwmeester, Jaden Schwartz.
    09:48 Matt CALVERT - 1:2
     
    09:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny otáčí skóre první třetiny! MATT CALVERT si zajel za branku domácích, obkroužil ji a podařilo se mu po vyjetí do prostoru rychle zakončit z bekhendu, díky čemuž dostal puk za Allena. Asistence: Carl Soderberg, Matt Nieto.
    05:42 Sven ANDRIGHETTO - 1:1
     
    05:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! SVEN ANDRIGHETTO dostal přihrávku na modrou čáru, přikopl si puk do jízdy a po přejezdu k Allenovi vpíchl střelu kolem jeho betonu. Asistence: J.T. Compher, Tyson Jost.
    03:24 Colton PARAYKO - 1:0
     
    03:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! COLTON PARAYKO vystřelil od modré přes clonu a puk propadl Grubauerovi za záda. Asistence: Ryan O'Reilly.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Parayko (R. O'Reilly), 20. Barbašev (Bouwmeester, Schwartz), 51. Parayko (Dunn, Bozak), 63. R. O'Reilly (Bortuzzo) – 6. Andrighetto (Compher, Jost), 10. Calvert (Söderberg, Nieto), 54. Compher (MacKinnon, Rantanen)


    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn, Schmaltz, Ch. Butler – Tarasenko (A), R. O'Reilly, Steen (A) – Perron, B. Schenn, Schwartz (A) – Thomas, Bozak, Maroon – Sundqvist, Barbašev, Nolan.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson (A), Girard, Barrie, Cole, Zadorov, Nemeth – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Andrighetto, Compher, Jost – Calvert, Söderberg, Nieto – G. Bourque, C. Wilson, Greer.

    Rozhodčí: Nicholson, O'Halloran – Cameron, MacPherson
    bahis siteleri