Kladno – Jihlava 2:5 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 3:4 (po pr.) | Prostějov – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
Kadaň – Slavia 2:7 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Třebíč – Poruba 2011 5:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 15.12.2018, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:25
    Jihlava je v momentální těžké vylučovací krizi! Čachotský v obranném pásmu podrazil jednoho z Kladenských a Poldi má znovu 15 sekund 5 na 3, pak následně 1:45 5 na 4!
     
    52:32
    Dukla je na tom v poslední třetině s disciplínou na bodu nula. Možná i v záporu. Štindl podrazil Vampolu a pro Duklu se jedná o odložený trest. Kladno bude mít nyní dlouhou početní výhodu!
     
    51:40
    Pro Jihlavu se situace notně komplikuje. Kladno má jedinečnou šanci na návrat do zápasu. Při akci Vampoly ho Pekr nejprve zahákoval, Harkabus krosčekoval a Kladno hraje momentálně 4 na 3. Po vypršení trestu Machače pak bude hrát Poldi 5 na 3!
     
    50:57
    Machač nyní udělal zbytečný útočný faul. Když už se dostal před Štebiha a dostával se do brejku, zasáhl jihlavského obránce holí do obličeje a dostává dvě minuty.
     
    42:42
    Střelec čtvrtého gólu Holý si jde prožít minimálně dvě minuty na trestnou lavici. V souboji s Říhou si počínal nedovoleně a za držení je vyloučen.
     
    40:58
    Nápor Jihlavy v úvodu ještě nabývá na síle. Vyloučen je za faul na Klímu Zajíc a Kladno se musí bránit třetí přesilovce.
     
    33:03
    V předbrankovém prostoru Čachotský sekl přes hůl Vampolu, čehož si všiml i rozhodčí a hostujícího špílmachra posílá na dvě minuty na trestnou lavici, klasifikace sekání.
     
    20:42
    Vampola bude vyloučen. 42 sekund po zahájení třetiny ostře narazil na prkna Čachotského za vlastní brankou a dostává dvě minuty za krosček. A čistě podle toho, jak to vypadalo, možná může být i rád.
     
    17:52
    8 sekund 4 na 3 pro Kladno! Skořepa si v souboji za brankou pomohl klasickým krosčekem a je vyloučen na dvě minuty.
     
    16:00
    Vildumetz od vlastní střídačky hledal někoho na levém křídle, tam se však nikdo nenacházel. Jenže to je bezpředmětné, Hajný měl potřebu si něco vyřizovat u střídaček se Štebihem, který ho lehce ignoroval, přesto se dvou minutám nevyhnul. Oba hráči mají menší trest a hraje se 4 na 4.
     
    07:40
    Máme tu druhé vyloučení v zápase. Poprvé okusí kvalitu trestné lavice Dukla. Klíma si počínal nedovoleně v souboji s Plekancem a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    01:29
    Plekanec byl tím, kdo podrazil nohy Čachotskému a jde si odpočinout na dvě minuty za katr. Jihlava má k dispozici první přesilovku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 25. Vildumetz (Kehar, Hajný), 44. Vampola (Plekanec, J. Strnad) – 3. Štebih (Klíma, J. Holý), 31. Klíma (Čachotský), 32. Anděl (Skořepa), 42. J. Holý (Čachotský, Štebih), 60. Pekr


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Zajíc, Veber, Svedlund, Volráb, Kehar – Machač (A), Plekanec, Kubík – J. Strnad (C), Vampola (A), Zikmund – Redlich, T. Kaut, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.
    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, J. Holý, Štebih, Půža, Štindl, Vála – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Klíma, Čachotský, Zeman – Jiránek (A), Werbik, T. Havránek – Harkabus, M. Hlinka, Hrníčko.

    Rozhodčí: Veselý, Zubzanda – Kokrment, Coubal

    Diváci: 3 150
    thejrc.org