Havlíčkův Brod – Orlová 8:0 (kon.) | Mor. Budějovice – Opava 4:2 (kon.) | Písek – SHK Hodonín 2:7 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Tábor – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | David Servis – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Pelhřimov – Šumperk 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
MSK Orlová
Sobota 15.12.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 438 diváků.
     
    51:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají osmibrankového vedení! Tomáš Ludvík zavezl puk za bránu a zpětnou přihrávkou uvolnil před přední tyčí DAVIDA KOZLÍKA, který tak dovršil hattrick! Asistence: Tomáš Ludvík, Jiří Kopic.
     
    49:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostující brankář jen bezmocně rozhodil rukama a vyčítavě se podíval na své spoluhráče. Nahození TOMÁŠE SEMRÁDA tečoval mimo brankářův dosah jeden z hostujících obránců! Asistence: Jan Milfait, Luboš Voříšek.
     
    45:56
    Filip Beneš inkasoval u mantinelu nepříjemný úder do obličeje. Loket Ruslana Amirova (ORL) vylétl příliš vysoko, za což si odpyká dvouminutový trest.
     
    42:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté svoji výraznou šanci neproměnili, a tak je stihl tvrdý trest. Bruslaři se zkraje třetí periody prosazují pošesté, puk za záda Reného Svobody usměrnil FILIP BENEŠ! Asistence: Tomáš Semrád, Petr Kuchta.
     
    41:30
    Domácí si teď koledují o gól! Jiří Brodek zůstal sám před brankovištěm a chybělo málo, aby zasunul kotouč za betony domácího brankáře!
     
    39:18
    Jan Milfait se dostal za hostující obranu a zblízka trefil levý beton Reného Svobody. Puk se následně odrazil zpátky k Milfaitovi, který pohotově dorazil puk bekhendem, jenže hostující gólman stačil zasáhnout rukavicí!
     
    33:43
    Na druhé straně mířil do šance Jan Milfait. Efektní otočkou, po které by zámořští komentátoři křičeli do mikrofonů "amazing spin-o-rama", se dostal za obránce, následně byl ale podražen hostujícím brankářem. Menší trest odpyká Jiří Brodek (ORL).
     
    33:32
    Norajr Hovspejan obdržel přihrávku na modrou čáru a mířil sám na brankáře! K němu se ovšem skvěle vrátil Tomáš Semrád, který mu nedovolil ani zakončit.
     
    29:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté dostávají tvrdý direkt v podobě pátého gólu! Filip Beneš předal kotouč MIROSLAVU TŘETINOVI, který si navedl puk na osu hřiště a přesnou ranou nad lapačku přidává další gól v krátkém sledu! Asistence: Filip Beneš, Petr Kuchta.
     
    28:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se postavil sám faulovaný hráč a provedl to famózně! DAVID KOZLÍK naznačením rameny dostal brankáře zcela mimo svoji pozici a forhendem dostal puk do odkryté klece!
     
    28:53
    David Kozlík přečetl hostující rozehrávku a mířil sám na brankáře! V poslední chvíli ho ovšem podrazil Petr Tomis, za což bylo nařízeno trestné střílení!
     
    19:19
    Vylučuje se podruhé, na trestnou lavici míří hráči obou týmů. Hostující Jan Blaško (ORL) je potrestán za podrážení, domácí Kryštof Kulhánek (HBR) se provinil faulem kolenem.
     
    19:02
    Jan Milfait vyvezl puk z vlastní třetiny a v útočném pásmu rozehrál doleva na Tomáše Chlubnu. Ten puk vracel před brankoviště zpátky Milfaitovi, ten ale těžkou přihrávku netrefil ideálně a René Svoboda zakročil levým betonem!
     
    16:30
    Poprvé v dnešním utkání se vylučuje. Dvě minuty za vysokou hůl obdržel kapitán Havlíčkova Brodu Miroslav Třetina (HBR).
     
    15:20
    Jakub Ovčaři začal zápas dobrými zákroky, teď ale dostal tři góly v rychlém sledu a okamžitě vystartoval na střídačku. V brankovišti tak přenechá místo Renému Svobodovi.
     
    15:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři střílejí třetí gól během třech minut! Jan Mifait přihrál na levou stranu modré čáry, kde DAVID VALA udělal dva kroky kupředu a přesnou ranou zápěstím ke vzdálenější tyči rozvlnil síť! Asistence: Jan Milfait, Luboš Voříšek.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Miroslav Třetina přihrál na modrou čáru JIŘÍMU KOPICOVI, jehož rána příklepem se přes lapačku hostujícího gólmana převalila až do sítě! Asistence: Miroslav Třetina, Petr Kuchta.
     
    12:42
    Petr Kuchta využil hybridního icingu a přihrál Miroslavu Třetinovi. Ten ještě vylepšil pozici pro Filipe Beneše, jenže jeho střela se otřela o tyč a odrazila se ven!
     
    12:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Orlová se dostala ke dvěma nebezpečným dorážkám, domácí týl ovšem podržel skvělými zákroky Čeněk Novák. Na řadu tak přišlo otřepané hokejové pravidlo. Na levé straně se dostal ke kotouči DAVID KOZLÍK, který otevírá skóre zápasu! Asistence: Matěj Blinka, Patrik Kadeřávek.
     
    06:39
    Matěj Blinka se ocitl sám před brankářem! Na blafák mu chyběla rychlost, rozhodl se tak pro střelu. Jakub Ovčaři ovšem parádním zákrokem lapačkou drží čisté konto!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Kozlík (Blinka, Kadeřávek), 15. Kopic (Třetina, Kuchta), 16. Vala (Milfait, Voříšek), 29. Kozlík (TS), 30. Třetina (Beneš, Kuchta), 43. Beneš (Semrád, Kuchta), 50. Semrád (Milfait, Voříšek), 52. Kozlík (Ludvík, Kopic)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Semrád, V. Šmíd, Vala, Kopic, Kadeřávek – Kuchta, Třetina (C), Beneš – Milfait (A), Voříšek (A), Chlubna – Kozlík, Ludvík, Blinka
    MSK Orlová: Ovčaři (16. Svoboda) – Janiczek, Tomis (C), Kropka, Amirov, Spálovský, Štěpánek, Šendera – Ballner, Smrčka, Blaško, J. Šmíd, Kovařík, Klíma, Tvrdík, Brodek, Dang, Achmetianov, Hovspejan (A), Kysučan

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 438
    thejrc.org