Řisuty – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 6:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:0 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 3:1 (kon.) | Bílina – Trutnov 2:3 (kon.) | Děčín – Letňany 4:5 (po pr.)
Kobra – Nymburk 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
4:5 (3:2, 0:0, 1:2 - 0:1)
HC Letci Letňany
Sobota 15.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:18:47)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec padli v prodloužení a připisují si z tohoto duelu pouze jeden bod. Naopak hosté získali ten bonusový navíc a rozhodně tak z děčínského ledu odjedou spokojeni.
     
    Konec zápasu.
     
    63:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Čepice na led. DAVID KOHÚT totiž nyní završil svůj hattrick, kterým tak ukončuje toto utkání a dává tak svému celku bonusový bod navíc. Útočník Letňan se ocitl sám před Lavingerem, kterému střelou přesně k jeho tyči nedal šanci – 3:4. Asistence: Tomáš Dyrynk a Bartoloměj Uhlíř.
     
    62:16
    Tlak Děčína pokračuje i nadále. Jakub Loukota hledal Davida Drašara před hostující klecí, ale jeho přihrávka nebyla ideální. Drašar tak puk nezachytil.
     
    61:15
    Hned po něm se ke střele dostal také Štěpán Kuchynka, jenž ale branku hostů přestřelil.
     
    60:58
    Pavel Zajan byl vysunut do úniku před Petra Hamalčíka, ten však jeho pokus vykryl svým betonem a podržel hosty ve hře o bonusový bod.
     
    60:14
    Medvědi jsou na kotouči a spěchají s ním před hostující branku. Na ledě je díky této herní variantě mnoho prostoru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokus ani to nerozhodne, přijdou na řadu pochopitelně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:53
    Poslední minuta třetí třetiny byla ve znamení tlaku Děčína, ovšem další branka se už nekonala. Domácí ale nakonec vybojovali minimálně bod z tohoto duelu.
     
    59:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo doslova v hodině dvanácté a Medvědi využívají svou powerplay. Volráb poslal z levé strany přihrávku před branku, kde byl dobře postavený MICHAL OLIVERIUS, jenž z voleje překonal Hamalčíka – 4:4. Asistence: Daniel Volráb a Štěpán Kuchynka.
     
    58:50
    Lavinger je na střídačce a Medvědi to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:50
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:41
    Radomír Vaněk se řítil sám na hostujícího brankáře Hamalčíka, ale ve finální fázi ho nedokázal překonat. Ten si připisuje další přesný zákrok.
     
    58:29
    Medvědi se dlouho drželi v útočném pásmu, ovšem branku hostů nikterak nedokázali ohrozit. Hosté tak stále drží velmi nadějný výsledek na děčínském ledě.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:09
    Agilní David Kohút se opět vyznamenal dobrou střelou před Lavingerem, ten jeho pokus dokázal pokrýt.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Drašar (Kuchynka, Bárdoš), 16. Kuchynka, 20. Kordule (Faigl, Oliverius), 60. Oliverius (Volráb, Kuchynka) – 18. Kučera, 19. Soukup, 43. Kohút (Beran), 56. Kohút (Pejchal), 64. Kohút (Dyrynk, Uhlíř)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Starý, Kaltenböck, Loukota, Tenkrát, Vaněk – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Fürst) – Gebell, Uhlíř, Beran (C), Eliáš, Kučera – Fabiánek, Zedek, Nedorost, Hanuš, Schwamberger, Soukup, Dyrynk, Barbora, Pejchal, Vobořil, Kohút

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org