Mountfield HK – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Slavia – Salzburg 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (1:1, 1:0, 2:0 - N 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 15.12.2018, 19:15 • Zimní stadión Eden • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    63:32
    Tak se přece jenom se CARL ZIMMERMANN prosazuje – z levé strany trefuje přesně mezírku mezi Málkovými betony. Salzburg tak bere bod za výhru v prodloužení. Asistence: Bastian Eckl.
     
    59:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Kižlin vyhrál vhazování v útočném pásmu a posunul puk na modrou na FILIPA MACKA, který napřáhl a překonal zjevně nic nevidícího Kolarze. Asistence: Dávid Kižlin a Martin Petrák.
     
    48:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    A tohle byl tedy gól jak blesk z čistého nebe. LUKÁŠI KŘENKOVI ještě první střela nesedla, ale podruhé se z prostoru levého kruhu trefuje naprosto bezchybně! Bez asistence.
     
    36:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    A tohle je gól z čistého nebe. TOMÁŠ LABUZÍK měl trochu prostoru na pravém křídle a přesnou střelou 20 čísel nad ledem k pravé tyči překonává Stolarze. Pokud nebudete mít k dispozici vidět záznam, přirovnal bych jeho branku k hokejovému provedení Stochova čtvrtečního gólu proti Petrohradu. Asistence: Jakub Janča a Dávid Kižlin.
     
    16:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je paráda! Altrichter vyhrál dopředu vhazování a posunul puk doleva na volného ROBINA VŠETEČKU, který přesným usměrněním vyrovnává! Asistence: Jakub Altrichter.
     
    12:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nevinná akce a Salzburg se ujímá vedení. Bastian Eckl si dojel na pravé křídlo pro puk a našel križnou nahrávkou přes celé útočné pásmo volného JAKUBA BORZECKIHO, jenž uklízí do prázdné branky. Asistence: Bastian Eckl a Filip Hadamczik.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 17. Všetečka (Altrichter), 37. Labuzík (Janča, Kižlin), 49. Křenek, 60. Macek (Kižlin, Petrák) – 13. Borzecki (Eckl, Hadamczik), 64. Zimmermann (Eckl)


    HC Slavia Praha: Málek (Němeček) – Fiala, Mareček, Bureš, Srdínko, Macek, Čapka, Holý – Kižlin, Všetečka (C), Havrda, Křenek, Hasil, Altrichter, Labuzík, Janča, Petrák.
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Bugl) – Obu, Hadamczik, Menner, Nyman – Eckl, Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede (C), Eham, Eliaš, Polegoshko, Leonhardt, Peterka, Zimmermann.

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Ondráček

    Diváci: 62
    thejrc.org