Zlín – Havířov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Kladno – Liberec 0:9 (kon.)
Č. Budějovice – Tábor 3:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:5 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.)
K. Vary – Kobra 3:0 (kon.) | Třemošná – Sparta 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:5 (1:0, 2:4, 1:1 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 15.12.2018, 12:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Nadstavba E
Partner:
     
    63:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí ale nakonec přeci jen berou jeden bod z prodloužení. A byl to právě STANISLAV KUNST, kdo po několika dorážkách Půčka dokázal překonat již bezmocného Ryšavého. Asistence: Boris Babeliak, Jan Půček.
     
    56:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dramatizují závěr utkání. Ryšavý si s první střelou z mezikruží poradil, vyrazil ji však zpět na hokejku Kunsta, který se jej pokoušel překonat. Druhý pokus z jeho hokejky jsme neviděli, jelikož si všiml dobře postaveného ŠTĚPÁNA JURKA, jenž zakončoval do prázdné brány. Asistence: Stanislav Kunst, Jan Půček.
     
    43:09
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A hosté se mohou radovat popáté v tomto utkání. JAN KUČERA si u pravé tyčky počkal na střelu Janecha z levého kruhu, kterou tečoval za nicnetušícího Tkadlece. Asistence: Patrik Janech.
     
    39:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hostující kapitán JAN KUČERA otáčí skóre utkání. Vsetínští v posledních minutách úplně zapomínají na obranu a znovu nechali Tkadlece v bráně samotného proti přesile soupeře. Draci si vyměnili kotouč a Kučera jej pak poslal po ledě mezi betony přemísťujícího se gólmana. Asistence: Jiří Fibigr, Tomáš Minařík.
     
    38:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Góly padají jeden za druhým a na Lapači máme vyrovnáno. Těsně před brankou se usadili Slováček s FILIPEM DIVIŠEM. Vyměnili si kotouč a Diviš jej na jeden dotyk poslal na brankářovu vyrážečku. Asistence: Miroslav Slováček, Matěj Trögner.
     
    36:42
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Draci snižují přesnou trefou k pravé tyčce po rychlém protiútoku. Gólman Tkadlec nestačil zareagovat na jednu z dorážek MIROSLAVA SLOVÁČKA mířenou na pravou ruku. Asistence: Filip Diviš, Jiří Fibigr.
     
    34:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se pět a půl minuty před koncem druhé třetiny dostávají do dvoubrankového vedení. Babeliak našel zcela volného JANA PŮČKA u pravé tyčky. Gólman hostujícího celku byl v pohybu a Půček mu poslal kotouč mezi betony. Asistence: Boris Babeliak.
     
    30:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale DAVID BEDNAŘÍK trefuje volné místo za přemísťujícím se gólmanem. Valaši se opět dostali do přečíslení, tentokrát dva na jednoho, a střelec první branky to vzal na sebe. Nyní tak může slavit svůj již druhý gól v utkání. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    26:16
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A hostům se to daří. Útočník PATRIK JANECH vyrovnává stav tohoto utkání poté, co mu na hokejku doputovala kombinace jeho spoluhráčů. On už pak jen z mezikruží přesně zamířil na vyrážečku. Asistence: Jiří Fibigr, Jan Kučera.
     
    07:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům se povedlo osvobodit, a to tak, že Kuchařík vyvezl puk po pravém křídle. Záhy se k němu připojil i DAVID BEDNAŘÍK, kterého vsetínský obránce bezchybně našel v mezikruží. Bednařík na nic nečekal a poslal puk přesně nad pravé rameno gólmana Ryšavého. Vsetín se tak ve vlastním oslabení ujímá vedení. Asistence: Dominik Kuchařík.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Bednařík (Kuchařík), 31. Bednařík (Adámek), 35. Půček (Babeliak), 57. Jurek (Kunst, Půček), 64. Kunst (Babeliak, Půček) – 27. Janech (Fibigr, Kučera), 37. Slováček (Diviš, Fibigr), 39. Diviš (Slováček, Trögner), 40. Kučera (Fibigr, Minařík), 44. Kučera (Janech)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Vilém) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Fojtík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Adámek, Půček, Dědek, Turek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Berčák) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Hanzlík
    thejrc.org