Klatovy – Bílina 6:1 (kon.) | Děčín – Řisuty 6:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:7 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Kolín – Nymburk 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
HC Řisuty
Středa 19.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:16:52)
     
    Je dobojováno. Domácí Medvědi porazili potřetí v sezóně Řisuty a po dvou prohrách v řadě zapisují plný počet bodů. Hosté naopak odjedou opět s prázdnou. Medvědi si tak udrželi čtvrtou pozici v tabulce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., napadení).
     
    59:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní je už definitivně hotovo. Medvědi dávají ještě šestý přesný zásah a zřejmě tak uzavírají střelecké hody tohoto duelu, když se mezi tři tyče trefil PAVEL ZAJAN – 6:2. Asistence: Daniel Volráb a Zdeněk Petráš.
     
    58:55
    Hosté se ještě nadechli k akci před děčínskou brankou, ale sami už dobře vědí, že veškeré naděje na úspěch v utkání zhasly. Takový náskok si Medvědi už vzít nenechají.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:19
    Děčínští se ubránili v oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    56:48
    Hosté se zatím nedokázali dostat k další pořádné střele a Medvědi se znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    56:07
    Medvědi se ubránili dalšímu tlaku hostů a na chvilku dokázali dostat kotouč z vlastního obranného pásma.
     
    55:51
    Hosté se v přesilové hře usadili v útočném pásmu, kde na Lavingera mířila střela, s tou si však domácí brankář dokázal poradit.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).
     
    54:36
    Hostům už nezbývá moc času na to, aby dokázali smazat takovou ztrátu. Naopak Medvědi se už příliš nikam neženou a jen kontrolují svůj pohodlný náskok.
     
    53:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas dnes hraje PAVEL KORDULE. Ten dává svou čtvrtou branku v řadě za sebou a Medvědi jdou zpět do tříbrankového náskoku. Domácí útočník tak dnes zapsal čtyři góly a má výrazný podíl na současném stavu – 5:2. Asistence: Ondřej Kopta a Jakub Loukota.
     
    52:31
    Jenže po jejich náznaku šance se ke kotouči dostali opět hosté a bez čekání míří před Lavingerovu klec. Ten tak bude muset být ve svém brankovišti pozorný.
     
    52:01
    Další tlak hostů domácí hráči zvládli a nyní se opět dostávají do útoku na druhé straně.
     
    51:13
    V dalším obléhání děčínské branky se ocitli hosté, Lukáš Lavinger čelil dalším dvěma střelám, ale obě dokázal jistit. Poté poslal svou přihrávkou Medvědy do útoku.
     
    50:25
    Třetí třetina je za svou polovinou. Děčínští stále drží dvoubrankový náskok, hosté se snaží o kontaktní gól, který zatím nepřichází.
     
    49:29
    Ten úspěchem neskončil. Hosté se tak znovu dostali na kotouč a míří s ním bez čekání před děčínskou branku. Čas rychle plyne, už nemají na co čekat.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Kuchynka (Drašar), 22. Kordule (Oliverius, Balcar), 24. Kordule (Oliverius), 42. Kordule (Oliverius, Kopta), 53. Kordule (Kopta, Loukota), 59. Zajan (Volráb, Petráš) – 17. Fortelka (Hampl, Šíma), 46. Kučera M. (Kos)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

    Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček
    thejrc.org