New Jersey – Ottawa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 2:1 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Philadelphia – Columbus 3:4 (kon.) | Boston – Nashville 5:2 (kon.) | Detroit – Florida 1:2 (kon.)
Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Boston Bruins
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Nashville Predators
Sobota 22.12.2018, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:09
    Bostonský celek kombinoval v útoku a David Pastrňák za brankou upadl. Ryan Hartman jej podrazil za brankou a bude pykat, domácí tak budou mít po komerční pauze šanci na skórování v početní výhodě.
     
    45:20
    Smith byl ale ve své akci faulován a více jak minutu hráli hosté výhodu. Nashville čeká přesilovka, Matt Grzelcyk inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    40:00
    Domácí byli v plném počtu a pokoušeli se v posledních sekundách něco vymyslet. David Pastrňák nahazoval od levého mantinelu na branku, ale Mattias Ekholm jej naprosto zbytečně krosčekoval do obličeje a dostává dvě minuty. Hosté tak naskočí do třetí třetiny dvojnásobně oslabení!
     
    39:05
    A následně se bude vylučovat také na straně celku z Tennessee. Ryan Johansen šel pro puk za branku, kde v souboji bez puku povalil obránce Bruins. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:55
    Máme tu první vyloučení utkání. Austin Watson byl u levého mantinelu hákován a Matt Grzelcyk je prvním potrestaným hráčem duelu. Uvidíme tak premiérovou přesilovku.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Bergeron (McAvoy, Marchand), 42. Bergeron (Heinen, Pastrňák), 52. Marchand (Pastrňák, Bergeron), 55. Pastrňák (Marchand), 59. Kuraly (McAvoy, Halák) – 34. Johansen (C. Smith, Josi), 50. Turris (Josi, Salomäki)


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Krug, Carlo, Grzelcyk, McAvoy, J. Moore, Kampfer – Marchand, Bergeron, Heinen – Nordström, Krejčí, Pastrňák – Donato, Cave, Backes – Wagner, Kuraly, Acciari.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Grimaldi, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Bonino, Watson – F. Gaudreau, Turris, Rinaldo.

    Rozhodčí: O'Rourke, L'Ecuyer – Daisy, MacPherson

    Diváci: 17 565
    thejrc.org