Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 22.12.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Přísné vyloučení Darka Hejcmana. Ten se do sebe u střídaček zaklesl se Semanem, přičemž byli v souboji aktivní oba hráči nastejno. Pykat však bude pouze ten přerovský.
     
    49:52
    U střídaček dohrál ostře Tomiho havířovský Alex Rašner. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí za krosček.
     
    34:09
    Zubři znovu na trestné lavici. S Kotalou se Radomír Pala vůbec nemazlil a poslal jej k ledu. K nelibosti domácích ochozů si přerovský obránce odsedí dvě minuty za napadení.
     
    30:01
    Rychlou pasáž, kdy se těžiště hry přesouvalo ze strany na stranu je ukončena až sekyrou Jakuba Ference, který míří na trestnou lavici. Učinil tak proto, že Alex Rašner nabral rychlost podél mantinelu a dostal se až ke Klimešovi, kterého by zřejmě zvládl překonat.
     
    26:42
    Za brankou soupeře puk vydoloval Jakub Kotala a rázem se ocitl ve skvělé pozici přímo před Klimešem. Před tím, než stihl zakončit, jej ale domácí brankář stihl podrazit. Na jeho konto se přičtou dvě trestné minuty, které odpyká Jakub Navrátil.
     
    21:49
    Na trestnou lavici usedá David Chroboček kvůli hákování. Hra je však už chvíli přerušená, zřejmě kvůli nějaké technické poruše žádá hlasatel dostavení hlavního pořadatele.
     
    14:54
    A zároveň velmi brzy přichází další vyloučení. Podrážením se provinil Roman Pšurný, který tak odsuzuje své spoluhráče znovu ke hře ve čtyřech.
     
    12:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Zbořil – 2 min., hákování).
     
    08:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Ferenc – 2 min., nedovolené bránění).
     
    02:21
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Matai – 2 min., hrubost).
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Pala (T. Sýkora), 24. T. Sýkora (Pala, Navrátil), 37. Milan Procházka (Ferenc), 60. Tomi (M. Novotný, Sikora) – 7. Pořízek (Kotala, Dudek), 60. Rehuš (Rašner)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Malina, Ferenc, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), R. Černý, Mlčák – Milan Procházka (A), T. Sýkora (C), F. Dvořák – Sikora, Pšurný, Tomi – Goiš, Hejcman, Navrátil – Moučka, Fryšara.
    AZ Havířov: Bláha (Zlatnický) – Chroboček, Matai, Mrowiec, Rašner, Dudek, Rutar, Kachyňa – O. Procházka, F. Seman, Rehuš – Maruna, R. Veselý, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Kotala (C) – Žukenov (A), Cihlář (A), Macuh.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Novák, Rubáš

    Diváci: 1973
    bahis siteleri