Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 22.12.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Vojtěch TOMI - 4:2
     
    59:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem třetí třetiny je rozhodnuto! Puku se ve středním pásmu zmocnil VOJTĚCH TOMI, který se neunáhlil a počkal si na vhodný moment k trefení prázdné brány. Asistence: Martin Novotný, Marek Sikora.
    59:27 Branislav REHUŠ - 3:2
     
    59:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    A pozor! Máme tu kontaktní branku! Rašnerovu střelu z dálky zřejmě tečoval BRANISLAV REHUŠ, stojící Klimeš už s tím nic nadělat nemohl. Asistence: Alex Rašner.
     
    54:50
    Sám před Klimešem si nebezpečně počínal Gřeš! Poté, co obdržel střílený kotouč se otočil a nastřelil pouze brankářův beton.
     
    54:01
    Přísné vyloučení Darka Hejcmana. Ten se do sebe u střídaček zaklesl se Semanem, přičemž byli v souboji aktivní oba hráči nastejno. Pykat však bude pouze ten přerovský.
     
    52:57
    Po vyhraném buly okamžitě střílel Sikora, Bláha se tak tak zvládl roztáhnout a špičkou brusle vykopnout puk mířící k jeho pravé tyči!
     
    49:52
    U střídaček dohrál ostře Tomiho havířovský Alex Rašner. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí za krosček.
     
    39:02
    Palovu tvrdou střelu bez přípravy Bláha neudržel, puk se ale následně mezi tři tyčky nedostal!
    36:39 Milan PROCHÁZKA - 3:1
     
    36:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velkou šanci po přihrávce Procházky nejprve nevyužil Sýkora, chvíli poté ale z větší vzdálenosti vystřelil Jakub Ferenc, jehož střelu před Bláhou úspěšně tečoval MILAN PROCHÁZKA. Asistence: Jakub Ferenc.
     
    34:09
    Zubři znovu na trestné lavici. S Kotalou se Radomír Pala vůbec nemazlil a poslal jej k ledu. K nelibosti domácích ochozů si přerovský obránce odsedí dvě minuty za napadení.
     
    32:09
    Gřeš spálil tutovku! Gól dostal doslova naservírovaný na zlatém podnose, odkrytou branku stojíc u tyče ale minul. Puk jen proletěl brankovištěm do rohu obranného pásma Přerova.
     
    30:01
    Rychlou pasáž, kdy se těžiště hry přesouvalo ze strany na stranu je ukončena až sekyrou Jakuba Ference, který míří na trestnou lavici. Učinil tak proto, že Alex Rašner nabral rychlost podél mantinelu a dostal se až ke Klimešovi, kterého by zřejmě zvládl překonat.
     
    26:42
    Za brankou soupeře puk vydoloval Jakub Kotala a rázem se ocitl ve skvělé pozici přímo před Klimešem. Před tím, než stihl zakončit, jej ale domácí brankář stihl podrazit. Na jeho konto se přičtou dvě trestné minuty, které odpyká Jakub Navrátil.
     
    25:34
    Radek Veselý v obrovské šanci! Ve špatné rozehrávce Přerova využil odraženého puku a rázem se stal nejbližším mužem na ledě směrem ke Klimešovi. Toho však v nájezdu nepřekonal, trefil pouze jeho pravý beton!
    23:45 Tomáš SÝKORA - 2:1
     
    23:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Druhá přesilová hra Zubrů je využita! Navrátil od mantinelu křižnou přihrávkou nahrál Palovi, který vyslal kotouč směrem na branku. Ten zůstal pod betonem Bláhy, aniž by o něm věděl. Všeho využil TOMÁŠ SÝKORA, jenž pohotovým vypíchnutím puk dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Radomír Pala, Jakub Navrátil.
     
    23:16
    Tomi z ostrého úhlu našel v mezikruží Pšurného, ten si ale se střelou dal načas až příliš, Bláha úspěšně zasáhl vysoko mířenou střelu!
     
    21:49
    Na trestnou lavici usedá David Chroboček kvůli hákování. Hra je však už chvíli přerušená, zřejmě kvůli nějaké technické poruše žádá hlasatel dostavení hlavního pořadatele.
     
    19:35
    Pěkná přihrávka Vojtěcha Tomiho před bránu, kam si sjížděl zpoza branky Marek Sikora. Nehlídaný hráč s číslem 8 zblízka Bláhu nepřekonal!
     
    15:44
    Z levého kruhu se u tyčky zjevil Seman a střílel do volného místa v kase Klimeše, ten se však skvěle přemístil.
     
    14:54
    A zároveň velmi brzy přichází další vyloučení. Podrážením se provinil Roman Pšurný, který tak odsuzuje své spoluhráče znovu ke hře ve čtyřech.
     
    12:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Zbořil – 2 min., hákování).
     
    12:00
    U pravé Klimešovy tyče se snažil dorážet do odkryté části branky Žukenov, Klimeš se ale na brankové čáře roztáhl a zvládl betonem zasáhnout! Současně rozhodčí signalizují, že se bude vylučovat na přerovské straně.
     
    08:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Ferenc – 2 min., nedovolené bránění).
    06:30 Radek POŘÍZEK - 1:1
     
    06:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Podobná šance, jako Veselému se teď naskytla najíždějícímu RADKU POŘÍZKOVI, který do volného prostoru obdržel přesnou nahrávku Kotaly. Ve velké rychlosti se nemýlil a Klimeše prostřelil mezi betony. Asistence: Jakub Kotala, Jakub Dudek.
    03:32 Radomír PALA - 1:0
     
    03:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Znovunabyté pásmo ale Přerovští využívají a rychlou brankou otevírají skóre dnešního zápasu! RADOMÍR PALA natáhl puk kousek za modrou čárou a střelou švihem překonal Bláhu, jenž měl zakrytý výhled. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    02:21
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Matai – 2 min., hrubost).
     
    01:50
    A od něj zamířil puk na hůl Pšurného, který se v mžiku ocitl spolu s Tomim v přečíslení! Rána prvního jmenovaného minula levou spojnici o pár centimetrů.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Pala (T. Sýkora), 24. T. Sýkora (Pala, Navrátil), 37. Milan Procházka (Ferenc), 60. Tomi (M. Novotný, Sikora) – 7. Pořízek (Kotala, Dudek), 60. Rehuš (Rašner)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Malina, Ferenc, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), R. Černý, Mlčák – Milan Procházka (A), T. Sýkora (C), F. Dvořák – Sikora, Pšurný, Tomi – Goiš, Hejcman, Navrátil – Moučka, Fryšara.
    AZ Havířov: Bláha (Zlatnický) – Chroboček, Matai, Mrowiec, Rašner, Dudek, Rutar, Kachyňa – O. Procházka, F. Seman, Rehuš – Maruna, R. Veselý, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Kotala (C) – Žukenov (A), Cihlář (A), Macuh.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Novák, Rubáš

    Diváci: 1973
    bahis siteleri