Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:3 (3:0, 4:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 22.12.2018, 17:00Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:26 Patrik MACHAČ - 7:3
     
    50:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dávají svou třetí branku, nicméně velkou radost z ní již nemají. Volráb poslal přihrávku na PATRIKA MACHAČE, a ten si zblízka branky následně dokázal poradit. Asistence: Ondřej Volráb.
    38:19 Cody BRADLEY - 7:2
     
    38:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je dnes tedy neskutečně rozjetý! Raduje se již ze sedmé vstřelené branky a fanoušci si dokonce žádají pověstnou desítku! CODY BRADLEY si najel do mezikruží, odkud povedenou trefou rozvlnil síťku za Brízgalovými zády! Asistence: Václav Karabáček, René Vydarený.
    35:56 Pavel PÝCHA - 6:2
     
    35:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra bleskově proměněna! Před Brízgalovou brankou nastala skrumáž, z níž se trefil agilní PAVEL PÝCHA. Asistence: Václav Karabáček, Miloslav Čermák.
    33:05 Václav KARABÁČEK - 5:2
     
    33:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnešní zápas tedy zatím patří jednomu muži! Je jím VÁCLAV KARABÁČEK, který právě kompletuje hattrick! Domácí forvard vystřelil z kruhu a trefil přesně tak, jak potřeboval! Motor opět vede o tři branky! Asistence: Cody Bradley.
    28:19 Jakub DOKTOR - 4:2
     
    28:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor znovu odskakuje svému soupeři na dvoubrankový náskok! Martin Novák nejprve kotouč za brankovou čáru neprocpal. K dorážce se poté dostal JAKUB DOKTOR, který svůj důraz využil a prostřelil! Asistence: Martin Novák.
    24:20 Adam KUBÍK - 3:2
     
    24:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští snižují už jen na jednobrankový rozdíl! Petr Vampola poslal kotouč před branku, přičemž Jan Strmeň byl ze své standardní pozice hodně vyjetý. Toho využil ADAM KUBÍK, jenž zakončoval vlastně do prázdné branky. Asistence: Petr Vampola, Tomáš Vildumetz.
    22:07 Tomáš VILDUMETZ - 3:1
     
    22:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští Rytíři se radují, snižují totiž na dvoubrankový rozdíl! Václav Veber vystřelil od modré čáry. Jeho projektil nebyl vůbec špatný, ale odrazil se jen od zadního mantinelu. A to velmi příhodně. Přímo před branku. Tam už stál pohotový TOMÁŠ VILDUMETZ, který dorazil naprosto přesně. Asistence: Václav Veber, Petr Vampola.
    17:34 Martin HEŘMAN - 3:0
     
    17:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vhazovalo se v obranném pásmu domácího Motoru. Žiga Pavlin vyhodil kotouč z pásma, načež parádní rychlost nabral MARTIN HEŘMAN. Domácí bojovník se nakonec dostal až do zakončení a střelou na zadní tyč posílá Českobudějovické do trojnásobného vedení! Asistence: Žiga Pavlin, Jakub Doktor.
    14:24 Václav KARABÁČEK - 2:0
     
    14:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu druhou branku domácího celku! S kotoučem před branku ujížděl VÁCLAV KARABÁČEK. Ten pak posílal kotouč na brankoviště. Adam Brízgala si jej následně nešťastně srazil za brankovou čáru. Asistence: Miloslav Čermák.
    04:13 Václav KARABÁČEK - 1:0
     
    04:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyprodaná Budvar aréna propuká v jásot! Domácí jdou totiž do vedení! Skvělou práci předvedl Cody Bradley, který zblízka branky našel pohotovou přihrávkou VÁCLAVA KARABÁČKA. Domácí útočník pak z první prostřelil a domácí publikum rozradostnil! Asistence: Cody Bradley, René Vydarený.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Karabáček (Bradley, Vydarený), 15. Karabáček (Čermák), 18. Heřman (Pavlin, Doktor), 29. Doktor (M. Novák), 34. Karabáček (Bradley), 36. Pýcha (Karabáček, Čermák), 39. Bradley (Karabáček, Vydarený) – 23. Vildumetz (Veber, Vampola), 25. Kubík (Vampola, Vildumetz), 51. Machač (Volráb)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Plášil, Fillman, Pýcha, M. Jandus, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Dunn – Čermák, Bradley, Karabáček – Heřman, R. Přikryl, Doktor – Beránek, Šimánek, Babka – Dančišin.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Svedlund, T. Kaut, Veber, Machač, Volráb – J. Strnad, Vampola, Kubík – Redlich, Zikmund, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.

    Rozhodčí: Čech, Ondráček – Bosák, Maštalíř
    thejrc.org