Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:4 (2:1, 2:0, 2:3)
Colorado Avalanche
Neděle 23.12.2018, 01:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Brad RICHARDSON - 6:4
     
    59:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Niklas Hjalmarsson vyhodil puk z obranného pásma vysokým obloukem a na pravém křídle si na něj najel Nick Cousins, který poté předvedl rychlou brzdu a krásnou přihrávkou z úhlu oslovil najíždějícího BRADA RICHARDSONA, jenž z mezikruží zamířil do prázdné brány Avalanche! Asistence: Nick Cousins a Niklas Hjalmarsson.
    56:21 Brad RICHARDSON - 5:4
     
    56:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes neuvěřitelným způsobem dokázali udržet útočné pásmo a BRAD RICHARDSON napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která nad lapačkou Pavla Francouze vymetla levý horní roh brány! Velký comeback je nyní Avalanche k ničemu! Arizona vede v závěru těsně 5:4. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    51:51 Nathan MACKINNON - 4:4
     
    51:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku a parádní střelou zápěstím vymetl nad lapačkou Adina Hilla vzdálenější pravý horní roh brány! Colorado vymazalo tříbrankové manko a vyrovnalo venku na 4:4! Fantastický comeback. Asistence: Matt Nieto a Erik Johnson.
    47:39 Alexander KERFOOT - 4:3
     
    47:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nick Cousins chtěl před vlastní bránou rukavicí dostat puk k ledu, což se mu sice podařilo, jenže kotouč po obrovském závaru Avalanche při poskytnuté výhodě ztratil rychle z dohledu a ALEXANDER KERFOOT z blízkosti bekhendem zamířil k levé tyči! Colorado je zpět v zápase – 4:3! Asistence: Matt Nieto a Mikko Rantanen.
    45:22 Gabriel LANDESKOG - 4:2
     
    45:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Alex Goligoski mohl vyhodit puk od vlastní brány, jenže našel pouze J.T. Comphera, který na vzdálenější levé tyči našel krátkou diagonální přihrávkou z mezikruží GABRIELA LANDESKOGA, a kapitán Colorada poté zametl puk z blízkosti do prázdné brány! Avalanche využili přesilovou hru a prohrávají 4:2. Asistence: J. T. Compher.
    28:28 Conor GARLAND - 4:1
     
    28:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    CONOR GARLAND si najel v mezikruží na parádní bekhendovou přihrávku Maria Kempeho od boxu časoměřičů a rychlou střelou zápěstím vymetl o levý beton Philippa Grubauera vzdálenější pravý horní roh brány! Arizona vede 4:1. Asistence: Mario Kempe a Ilja Ljubuškin.
    22:30 Christian FISCHER - 3:1
     
    22:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nick Schmaltz si na levém křídle krásně vyměnil puk s Alexem Galchenyukem a z ostrého úhlu ho poslal před bránu, čehož využil CHRISTIAN FISCHER, když z blízkosti bekhendem poslal puk po nádherné kombinační akci do prázdné brány! Asistence: Nick Schmaltz a Alex Galchenyuk.
    19:55 Derek STEPAN - 2:1
     
    19:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN využil fantastického forčekingu Richarda Pánika v pravém rohu útočného pásma, když se před bránou dostal k zablokované střele Claytona Kellera z pravého kruhu a z blízkosti rychlou střelou zápěstím zamířil pět sekund před koncem první části ke vzdálenější levé tyči! Arizona opět udeřila a vede. Asistence: Clayton Keller a Richard Pánik.
    18:13 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    18:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sven Andrighetto na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a Adin Hill ho nedokázal zastavit, čehož využil ALEXANDER KERFOOT a pod brankářem Arizony bekhendem poslal puk z blízkosti do sítě! Je vyrovnáno. Asistence: Sven Andrighetto a J. T. Compher.
    08:58 Richard PÁNIK - 1:0
     
    08:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Derek Stepan se pokusil před vrcholem mezikruží vystřelit zápěstím a po jeho zablokované střele se dostal na vnitřním oblouku levého kruhu k puku RICHARD PÁNIK, který ho rychlou střelou z otočky zápěstím poslal nad levým betonem Philippa Grubauera ke vzdálenější pravé tyči – 1:0! Asistence: Derek Stepan a Alex Goligoski.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Pánik (Stepan, Goligoski), 20. Stepan (Keller, Pánik), 23. Fischer (Schmaltz, Galchenyuk), 29. Garland (Kempe, Ljubuškin), 57. Richardson (Ekman-Larsson), 60. Richardson (Cousins, Hjalmarsson) – 19. Kerfoot (Andrighetto, Compher), 46. Landeskog (Compher), 48. Kerfoot (Nieto, Rantanen), 52. MacKinnon (Nieto, E. Johnson)


    Arizona Coyotes: Hill (Kuemper) – Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Hjalmarsson (A), Oesterle, Ljubuškin – Pánik, Stepan (A), Keller – Galchenyuk, Schmaltz, Fischer – Cousins, Richardson, J. Archibald – Crouse, Kempe, Garland. Hlavní trenér: Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Colorado Avalanche: Grubauer (29. Francouz) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, A. Lindholm, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Compher, Kerfoot, Andrighetto – Nieto, Söderberg, Calvert – G. Bourque, Jost, Greer. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Trevor Hanson. Čároví: Brandon Gawryletz, Tim Nowak

    Diváci: 13896
    thejrc.org