Florida – Montreal 3:5 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Toronto 2:4 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:0 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 1:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 1:4 (kon.)
Edmonton – San Jose 4:7 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:7 (1:2, 0:2, 3:3)
San Jose Sharks
Sobota 29.12.2018, 22:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Connor MCDAVID - 4:7
     
    59:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V posledních vteřinách utkání se ještě prosadil kapitán domácích CONNOR MCDAVID, jenž před Jonesem sklepl holí puk za jeho záda a jako poslední se zapisuje do listiny střelců v tomto duelu – 4:7. Asistence: Chris Wideman a Ty Rattie.
    56:53 Leon DRAISAITL - 3:7
     
    56:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě prosazují, sprint LEONA DRAISAITLA skončil pohotovou střelou, na kterou neměl Jones nárok – 3:7. Hosté rozhodně tato inkasovaná branka mrzet nemusí. Asistence: Milan Lucic.
    54:09 Melker KARLSSON - 2:7
     
    54:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté nemají dost a dávají už sedmou branku. Zpoza domácí klece poslal přihrávku Erik Karlsson do prostoru mezi kruhy, odkud puk usměrnil mezi tři tyče jeho jmenovec MELKER KARLSSON – 2:7. Asistence: Erik Karlsson a Barclay Goodrow.
    50:40 Caleb JONES - 2:6
     
    50:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl čtyř branek. Prvním gólem v NHL se blýskl CALEB JONES, jenž po Rattieho přihrávce trefil branku hostů naprosto přesně – 2:6. Asistence: Ty Rattie a Drake Caggiula.
    48:25 Logan COUTURE - 1:6
     
    48:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují po chybě Talbota ve vlastním oslabení. Brankář Edmontonu vyjel do rohu kluziště, chtěl poslat puk do středního pásma. Místo toho ho získali hosté a i když se stihl Talbot vrátit do brankoviště, na střelu LOGANA COUTUREHO nedosáhl – 1:6. Asistence: Evander Kane.
    42:41 Melker KARLSSON - 1:5
     
    42:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho další branka. Burns střílel od modré čáry a v mezikruží sklepl jeho pokus za Talbotova záda MELKER KARLSSON – 1:5. Oba švédští jmenovci tak dnes skórovali. Asistence: Brent Burns a Kevin Labanc.
    38:45 Erik KARLSSON - 1:4
     
    38:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale ano a hosté berou náskok o tři góly. Po několika přihrávkách se dostal k puku Goodrow a poslal ho k mantinelu, kde byl na modré čáře připraven ERIK KARLSSON a ten střelou z první z dálky prostřelil Talbota – 1:4. Asistence: Barclay Goodrow a Joonas Donskoi.
    26:39 Logan COUTURE - 1:3
     
    26:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jdou do dvoubrankového náskoku. Joe Thornton zpoza Talbotovy branky poslal puk na volného LOGANA COUTUREHO, jenž střelou z úhlu domácího brankáře překonal a i s jeho menším přispěním – 1:3. Asistence: Joe Thornton.
    10:13 Tomáš HERTL - 1:2
     
    10:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí skóre na svou stranu. Důraz na brankovišti předvedl TOMÁŠ HERTL, jenž se otočil a poté umístil puk k pravé tyči z pohledu Cama Talbota – 1:2. Český útočník tak zapisuje už druhý bod v tomto duelu. Asistence: Brent Burns a Erik Karlsson.
    06:44 Joonas DONSKOI - 1:1
     
    06:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ovšem přichází blesková odpověď Žraloků a je vyrovnáno. JOONAS DONSKOI dostal nabito na levou stranu, odkud střelou švihem našel skulinku mezi pravou rukou a tyčkou Talbota – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Erik Karlsson a Tomáš Hertl.
    06:28 Ty RATTIE - 1:0
     
    06:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se ujali vedení. CONNOR MCDAVID dostal přihrávku od Rattieho a poté na hranici brankoviště procpal puk za Jonesova záda a ten skončil jen těsně za brankovou čárou. Celou situaci ale ještě prohlédli sudí u videa a až poté byla branka uznána. Olejáři vedou. Asistence: Ty Rattie a Leon Draisaitl.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. McDavid (Rattie, Draisaitl), 51. Jones (Rattie, Caggiula), 57. Draisaitl (Lucic), 60. McDavid (Ch. Wideman, Rattie) – 7. Donskoi (E. Karlsson, Hertl), 11. Hertl (Burns, E. Karlsson), 27. Couture (J. Thornton), 39. E. Karlsson (Goodrow, Donskoi), 43. M. Karlsson (Burns, Labanc), 49. Couture (E. Kane), 55. M. Karlsson (E. Karlsson, Goodrow)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – A. Larsson, Nurse, Ch. Wideman, Gravel, Benning, Jones – Rattie, McDavid (C), Draisaitl – Puljujärvi, Nugent-Hopkins (A), Caggiula – Yamamoto, Khaira, Lucic (A) – Kassian, Brodziak, Rieder.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Meier, Couture (A), Radil – Donskoi, Hertl, E. Kane – M. Karlsson, Goodrow, Labanc.

    Rozhodčí: O´Halloran, Luxmore – Cameron, Suchánek

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri