Sparta – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
HC Kometa Brno
Neděle 30.12.2018, 17:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Jan HRUŠKA - 1:4
     
    58:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pardubice sáhly ke hře bez brankáře, místo snížení ale inkasovaly čtvrtou branku. Zaváhání Trončinského, který ztratil puk v útočné třetině, využil JAN HRUŠKA a dopravil kotouč do odkryté brány. Bez asistence.
    52:19 Petr HOLÍK - 1:3
     
    52:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mueller se šikovně uvolnil s pukem na levé straně hřiště a poslal ho před bránu, kam si najížděl PETR HOLÍK a tečoval ho za záda bezmocného Kacetla. Asistence: Peter Mueller a Martin Zaťovič.
    46:19 Martin ERAT - 1:2
     
    46:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pardubice už na své další vyloučení doplatily a Kometa si bere zpět své vedení. Mueller nahrál do pravého kruhu MARTINU ERATOVI, který zamířil zápěstím přesně do horního rohu brány. Asistence: Peter Mueller a Jan Štencel.
    23:08 Patrik POULÍČEK - 1:1
     
    23:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už Pardubice útok založily úspěsně a ten byl gólový. Mandát nahrál na útočné modré do jízdy PATRIKU POULÍČKOVI, který se svou střelou ze středu hřiště chvíli počkal, ale zamířil přes obránce přesně a srovnal na 1:1. Asistence: Jan Mandát a Jacob Cardwell.
    05:18 Petr HOLÍK - 0:1
     
    05:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Východočeši byli v úvodu mírně aktivnějším týmem, jenže podobně jako v předchozích domácích utkáních jako první inkasují. Kometa rozjela rychlou útočnou akci, na jejímž konci byl PETR HOLÍK, ten už měl lehkou práci po přihrávce od Štencela ze středu hřiště, když zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Jan Štencel a Peter Rendy Mueller.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 24. Poulíček (Mandát, Cardwell) – 6. P. Holík (Štencel, Mueller), 47. M. Erat (Mueller, Štencel), 53. P. Holík (Mueller, Zaťovič), 59. Hruška


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Hamerlík) – Holland, Mikuš, Trončinský, Děrvuk, Cardwell, Budík, Hrabal – Hovorka, Marosz, Rolinek – L. Horký, Bubela, Voženílek – P. Sýkora, Dušek, Skokan – Mandát, Poulíček, Perret.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Kašík) – O. Němec, Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec, Barinka – Mueller, P. Holík, Zaťovič – M. Erat, Hruška, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák, Dočekal – Köhler, Süss, Mallet.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hradil – Lučan, Malý

    Diváci: 10194
    thejrc.org