Švýcarsko – Rusko 4:7 (kon.) | Kazachstán – Slovensko 2:11 (kon.) | Dánsko – Česko 0:4 (kon.)
konec
Dánsko
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Česko
Pondělí 31.12.2018, 22:07 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18 910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Filip KRÁL - 0:4
     
    57:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým si zřejmě již jistojistě pojišťuje čtvrtfinále! Po krásném obloučku z obranného pásma se totiž v této chvíli do opuštěné dánské branky trefil obránce FILIP KRÁL. Dánové nyní už prohrávají o propastně čtyři branky, do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes dvě minuty. Asistence: Daniel Bukač, Jan Kern.
    28:03 Martin KAUT - 0:3
     
    28:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    I další přesilovka je v českém podání využita! Fantastická souhra české trojice přenesla hru na Kondelíka za brankou, který však nelenil a okamžitě nahrál na MARTINA KAUTA, jenž stál přesně na ose hřiště. Pro Madse Søgaarda naprosto nechytatelné, expardubický útočník si mohl prakticky vybrat stranu. Asistence: Jáchym Kondelík, Martin Nečas.
    11:59 Martin NEČAS - 0:2
     
    11:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankový náskok je na světě! Čechům se povedlo využít přesilovku, když se po rychlém překročení modré čáry v podání Zadiny také podařilo bleskově přenést hru na pravé křídlo. Diagonálu přes celou šířku pásma využil český kapitán MARTIN NEČAS na maximum možného. Jeho bombu neměl Mads Søgaard šanci chytit. Asistence: Filip Zadina, David Kvasnička.
    08:10 Jakub LAUKO - 0:1
     
    08:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká nervozita je ta tam! Hrabíkovi se povedlo na levém křídle dostatečně pečlivě udržet kotouč na holi a chytrou zadovkou našel na ose hřiště JAKUBA LAUKA, který parádním golfákem prostřelil bezmocného Madse Søgaarda. Česká radost tak může nyní naplno propuknout. Asistence: Kryštof Hrabík.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 9. Lauko (Hrabík), 12. Nečas (Zadina, Kvasnička), 29. M. Kaut (Kondelík, Nečas), 58. F. Král (Bukač, Kern)


    Dánsko: Søgaard (Rørth) – Setkov, Koch, Baasstrup (A), Urup Mogensen, V. Andersen, Mortensen, Schulze – Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – Grundtvig (A), Madsen, L. Andersen – Marcussen, Green, Wittendorf – Cubars, Kjær, Bach – Gath.
    Česko: Dostál (Škarek) – Kvasnička, J. Galvas (A), D. Mikyska, Gaspar, Bukač, F. Král, Šalda – M. Kaut (A), Kern, Zadina – Pekař, Nečas (C), Plášek ml. – Pour, Kondelík, Hrabík – Jeník, Hladonik, Machala – Lauko.

    Rozhodčí: Ingram (CAN), Stano (SVK) – Chaput (CAN), Oliver (USA)

    Diváci: 10204
    thejrc.org