Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:3 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 6:3 (kon.) | Detroit – Florida 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Anaheim – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – Montreal 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 3:4 (kon.) | Calgary – San Jose 8:5 (kon.) | Chicago – Boston 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
8:5 (3:1, 2:2, 3:2)
San Jose Sharks
Úterý 01.01.2019, 03:05 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:15 Joe THORNTON - 8:5
     
    53:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JOE THORNTON, který vystřelil z levého kruhu a trefil se přesně na zadní tyč. Využitá přesilová hra. Asistence: Brent Burns a Erik Karlsson.
    46:29 Johnny GAUDREAU - 8:4
     
    46:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle už je demolice! JOHNNY GAUDREAU dostal nahrávku před branku, kde byl úplně sám a poradil si skvěle. Asistence: Sean Monahan a Elias Lindholm.
    45:48 Johnny GAUDREAU - 7:4
     
    45:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hodně smolná gól pro San Jose. JOHNNY GAUDREAU tečoval puk před brankou a ten se zvednul hodně vysoko. Puk padal směrem dolu a Burns ho netrefil, a tak dopadl až na Della a odrazil se do branky. Asistence: Elias Lindholm a Sean Monahan.
    43:00 James NEAL - 6:4
     
    43:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Že by rozhodující branka? Bennet poslal krásný kros přes pásmo a JAMES NEAL uklidil puk bruslí do branky. Asistence: Sam Bennett a Noah Hanifin.
    40:48 Joonas DONSKOI - 5:4
     
    40:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks jsou opět na dostřel! Erik Karlsson poslal neskutečnou přihrávku na zadní tyč, kde byl JOONAS DONSKOI, který pohotově uklidil puk do branky! Asistence: Erik Karlsson a Evander Kane.
    39:34 Elias LINDHOLM - 5:3
     
    39:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gaudreau vyjel ve velké rychlosti z pásma, zasekl se na kruhu a počkal. ELIAS LINDHOLM mu z druhé vlny velmi dobře najel a z první prostřelil Della. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    38:22 Joonas DONSKOI - 4:3
     
    38:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je opět sníženo! Hertl vypíchl přihrávku domácího hráče a puku se ujal Kane. Ten poslal nahrávku na střed, kde vystřelil JOONAS DONSKOI s trefil se přesně do šibenice! Asistence: Evander Kane a Tomáš Hertl.
    30:47 Matthew TKACHUK - 4:2
     
    30:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra! MATTHEW TKACHUK si nabruslil za obránce a dostal puk. Bekhendem si položil brankáře a poslal puk pod víko. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    23:55 Brent BURNS - 3:2
     
    23:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jen prosazují! BRENT BURNS dostal puk na modrou a i když před Rittichem nikdo nebyl, tak tvrdá rána prošla do branky! Asistence: Joe Pavelski.
    17:24 Mark GIORDANO - 3:1
     
    17:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí velmi rychle využívají přesilovou hru. MARK GIORDANO vystřelil od modré a puk propadl mezi betony Della. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    10:55 Mikael BACKLUND - 2:1
     
    10:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou opět do vedení. MIKAEL BACKLUND tečoval střelu Tkachuka před brankou Della a posílá Flames zpět do vedení. Asistence: Michael Frolík a Matthew Tkachuk.
    06:53 Lukáš RADIL - 1:1
     
    06:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po pěti minutách je vyrovnáno! Meier dostal puk za branku a okamžitě poslal puk před Ritticha, kde byl LUKÁŠ RADIL, který poslal jednoduše puk do branky. Asistence: Timo Meier a Logan Couture.
    01:10 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    01:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku! Tkachuk za brankou tak dlouho kličkoval, až našel před brankou úplně volného MIKAELA BACKLUNDA, který udělal kličku do bekhendu a zavěsil puk do branky. Asistence: Matthew Tkachuk a Michael Frolík.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 2. Backlund (Tkachuk, Frolík), 11. Backlund (Frolík, Tkachuk), 18. Giordano (J. Gaudreau, Monahan), 31. Tkachuk (J. Gaudreau, Monahan), 40. E. Lindholm (J. Gaudreau, Monahan), 43. Neal (S. Bennett, Hanifin), 46. J. Gaudreau (E. Lindholm, Monahan), 47. J. Gaudreau (Monahan, E. Lindholm) – 7. Radil (Meier, Couture), 24. Burns (Pavelski), 39. Donskoi (E. Kane, Hertl), 41. Donskoi (E. Karlsson, E. Kane), 54. J. Thornton (Burns, E. Karlsson)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – R. Andersson, Giordano (C), Brodie, Hamonic, Hanifin, Kylington – D. Ryan, Backlund, J. Gaudreau – Neal, Tkachuk (A), Hathaway – Monahan (A), E. Lindholm, Dubé – Frolík, Jankowski, S. Bennett.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Dillon, Braun, Burns, E. Karlsson, R. Šimek, Vlasic – Pavelski (C), E. Kane, Couture (A) – Donskoi, Goodrow, Hertl – M. Karlsson, Labanc, Meier – Radil, Sörensen, J. Thornton (A).

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Kendrick Nicholson – David Brisebois, Libor Suchanek
    thejrc.org