Ottawa – Vancouver 3:4 (po pr.) | Detroit – Calgary 3:5 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:7 (kon.)
Dallas – New Jersey 5:4 (kon.) | Colorado – San Jose 4:5 (kon.) | Arizona – Edmonton 1:3 (kon.)
Toronto – Minnesota 3:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 03.01.2019, 03:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Connor MCDAVID - 1:3
     
    59:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dnes je to velký zápas CONNORA MCDAVIDA! Největší hvězda Oilers a jedna z největších hvězd celé ligy nyní zablokovala střelu soupeře od modré, vyrazil za odraženým pukem do středního pásma a po pár krocích unikla protihráči. Zakončení do prázdné branky již bylo pouhou formalitou, je rozhodnuto. Bez asistence.
    33:43 Connor MCDAVID - 1:2
     
    33:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID to má prostě v rukách, to je marný... nyní se dostal za obránce Arizony, parádím pasem od mantinelu ho našel Kassiana hvězdný útočník Olejářů si před Adinem Hillem očividně věděl rady. Puk si dvakrát přehodil na holi a poslal ho mezi betony brankáře do branky. Asistence: Zack Kassian a Leon Draisaitl.
    22:49 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    22:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Takový gól z ničeho nic v podání Edmontonu, kdy se po vyhraném buly dostal puk na modrou čáru. Odtud vypálil Larsson, jeho pokus dokázal ve vzduchu tečovat šikovně LEON DRAISAITL tak, že ho poslal mezi betony bezmocného Adina Hilla. Domácí gólman ještě ukazoval, že šlo o vysokou hůl, ale sudí byl proti a gól platí. Asistence: Adam Larsson a Connor McDavid.
    12:08 Brad RICHARDSON - 1:0
     
    12:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace domácích vede k prvnímu gólu. Slovenský forvard ve službách Arizony, Richard Pánik, pokud to takhle chtěl, tak to udělal parádně. V podstatě nahodil puk před branku tak, aby ho ve vzduchu BRAD RICHARDSON poslal do branky... pokud to takto opravdu Pánik zamýšlel, parádní pas, nicméně ocenit je třeba i zakončujícího Richardsona, který puk ve vzduchu trefil. Asistence: Richard Pánik a Kevin Connauton.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Richardson (Pánik, Connauton) – 23. Draisaitl (A. Larsson, McDavid), 34. McDavid (Kassian, Draisaitl), 60. McDavid


    Arizona Coyotes: Hill (Kuemper) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Chychrun, Ljubuškin, Connauton, Oesterle – Pánik, Stepan, Keller – Galchenyuk, Richardson, Hinostroza – Crouse, Cousins, J. Archibald – Garland, Kempe, Fischer.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Nurse, Petrovic, Jones, A. Larsson, Manning, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Lucic, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Rieder, Khaira, Spooner – Gambardella, Brodziak, Rattie.

    Rozhodčí: Hebert, McIsaac – Alphonso, Racicot

    Diváci: 12 583
    bahis siteleri