Děčín – Kobra 4:7 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 5:1 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 1:2 (po pr.)
konec
HC Děčín
4:7 (1:4, 1:0, 2:3)
HC Kobra Praha
Středa 09.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:20:40)
     
    Je dobojováno. Domácí i druhý domácí zápas v řadě prohráli. Kobra si odváží všechny body a ztrátu na děčínský celek tak snížila na tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už je doopravdy hotovo. VIKTOR NESTRAŠIL pečetí výhru Kobry po pěkně sehrané kombinaci – 4:7. Asistence: Jakub Schejbal.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další únik hostů už ale končí další brankou v domácí síti. Pražané jeli tři na jednoho a poté Šmerha poslal na pravou stranu přihrávku, kterou nekompromisní střelou posílá za Lavingera TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 4:6. Asistence: Tomáš Šmerha a Jaroslav Kasík.
     
    58:25
    Hosté se však dostali do dvou nebezpečných úniků, ale ty nepřetavili v další góly. Medvědi tak stále žijí!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou znovu Kobře na dostřel jediné branky. DAVID DRAŠAR dokázal zužitkovat přihrávku Bárdoše a dostal kotouč za Sochůrkova záda – 4:5. Asistence: Jan Bárdoš a Daniel Volráb.
     
    56:43
    Lukáš Sochůrek znovu podržel svůj tým proti jedovaté střele Štěpána Kuchynky. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:08
    Proti rozjetému Pavlu Zajanovi zakročil povyjetím z branky Sochůrek, který tak zabránil možnému zakončení děčínského útočníka.
     
    Dnešní utkání sleduje 243 diváků.
     
    53:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí sice měli souvislý tlak před brankou hostů, ale po ztrátě kotouče a rychlé protiakci inkasují další gól. TOMÁŠ ŠMERHA v těsné blízkosti nedal Lavingerovi šanci a hosté znovu vedou o dva góly – 3:5. Asistence: Jakub Verbík a Tomáš Šťastný.
     
    53:10
    Hosté jsou teď pod tlakem, Medvědi se snaží o vyrovnání. Ale Pražané jsou zatím proti.
     
    52:51
    Radomír Vaněk zakončoval před Sochůrkem, ale ten si připsal další pozorný zákrok a nechal hru přerušit.
     
    52:09
    Hosté se dostali po zisku kotouče do úniku, ale obrana Medvědů toto nebezpečí znovu uhasila. A domácí celek tak jde znovu před branku Kobry.
     
    51:21
    Tomáš Marha těsně před domácí brankou tečoval střelu svého spoluhráče a do lapačky puk ukryl Lavinger. Hra je tedy přerušena.
     
    50:41
    Hosté uklidnili hru a z vlastního obranného pásma tak zakládají postupný útok.
     
    50:12
    Přihrávka Pavla Korduleho byla příliš vysoká a skončila na ochranné síti.
     
    49:49
    Pavel Zajan střílel z vrcholu pravého kruhu a branku hostů přestřelil. Puk končí v ochranné síti a vhazuje se před Sochůrkem.
     
    49:34
    Hosté se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    48:44
    A další chyba u modré čáry a další útok hostů. Medvědům se tato přesilová hra vůbec nedaří a dělají spousty chyb. To samozřejmě hraje do karet Pražanům.
     
    47:59
    Domácí chybovali na modré čáře a hosté šli ve vlastním oslabení do úniku. Sice se netrefili, ale pošetřili cenné vteřiny a navíc se bude vhazovat v děčínském pásmu.
     
    47:34
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jiří Kysela – 2 min., podrážení).
     
    46:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se svému soupeři dostávají na dostřel jediné branky. Kotouč se po nepřesné střele Kuchynky odrazil na levou stranu a tam ho efektně trefil ONDŘEJ KOPTA, jenž prostřelil Lukáše Sochůrka – 3:4. Děčínští jsou tak zpátky v zápase. Asistence: Štěpán Kuchynka a Jiří Procházka.
     
    46:06
    Hosté stále obléhali pásmo Děčína, po jejich dalším pokusu se zaskvěl Lavinger, který do lapačky chytil projektil Viktora Nestrašila.
     
    45:09
    Daniel Volráb si sjel až před branku hostů, z otočky však nezakončil. Poté se domácí museli rychle vracet zpátky do obrany, hosté jeli do přečíslení.
     
    44:41
    Nyní zasahoval Lavinger proti dalšímu projektilu Pražanů. Ti jsou tak znovu hodně aktivní a snaží se o další pojistku svého vedení.
     
    44:21
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    43:49
    Nyní se domácí dostali na kotouč a vyhodili ho až před branku Kobry. Ta tak další akci zakládá z vlastního obranného pásma.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Marek Ryzák – 2 min., hrubost).
     
    42:54
    Hosté se dlouho drželi v pásmu Děčína, domácí obrana nedokázala vyhodit puk pryč, ten zachytil Kasík a poslal ho na levou stranu, kde si sjížděl Tomáš Šťastný, ten však netrefil zcela odkrytou děčínskou klec.
     
    42:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:15
    Šimon Antončík si sjel těsně k pravé tyči Lavingera, kotouč však do jeho branky neprotlačil. Nicméně Kobra nadále obléhá děčínské teritorium.
     
    40:42
    Jakub Verbík táhl akci podél levého mantinelu. Nabruslil si až před děčínskou branku, jeho pokus pak obrana Medvědů srazila do bezpečí.
     
    40:30
    Akci Děčína zbrzdilo postavení mimo hru, ta se stěhuje do středního pásma a bude se tam vhazovat.
     
    40:12
    Od modré čáry pálil Roman Ryzák a jeho pokus kryl Lukáš Lavinger. Medvědi tak míří do akce na druhé straně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm domácí snížili na rozdíl dvou branek. Hosté jsou však pozorní a svůj náskok pečlivě brání. Medvědi mají na to, aby se zápasem něco udělali, ještě další dvacetiminutovku, která začne přibližně v 19:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Tři vteřiny před koncem druhé třetiny se ještě vhazuje před Lukášem Sochůrkem.
     
    39:36
    Děčín měl náznak akce, kterou ovšem znovu nedotáhl do konce. Nepřesná rozehrávka znamenala ztrátu kotouče a hned na to jdou Pražané do útoku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:40
    Sochůrek povyjel z branky, aby pomohl obraně. Kotouč poté poslal na hůl posledního beka a hosté jdou zase do útočné akce.
     
    37:59
    Rozehrávku hostů překazil Jan Kaltenböck, jenž do dráhy kotouče vložil svoji hůl. Nicméně hosté si ho sebrali zpátky a útočné pásmo udrželi.
     
    37:52
    A nyní ze stejného místa pálil také Pavel Kordule, ale i jeho pokus zastavil Sochůrek, který nechal znovu hru zastavit. Vhazování před ním se tak bude znovu opakovat.
     
    37:40
    Jakub Loukota z vrcholu pravého kruhu provětral lapačku Lukáše Sochůrka. Ten poté pozastavuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    37:01
    A hned se dostali do útočné třetiny, avšak branku hostů neohrozili. Hráči Kobry tak po zisku kotouče zakládají od vlastní branky další akci.
     
    36:09
    Medvědi jsou už kompletní.
     
    35:59
    Po dlouhém obléhání hostů v domácím pásmu získali Děčínští puk a znovu ho vyhazují až před Lukáše Sochůrka.
     
    35:15
    Domácí celek je ve čtyřech hráčích.
     
    34:37
    Medvědi získali puk po vhazování v obranném pásmu a ten hned vyhazují až před děčínskou branku. Hosté tak musejí začít znovu odzadu.
     
    34:32
    Kobra hraje přesilovku pět na tři a už se uhnízdila v pásmu Děčína. Na Lavingera šly dvě nebezpečné střely, se kterými si ale poradil.
     
    34:09
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., hákování).
     
    33:59
    Domácí se osvobozují.
     
    33:45
    A znovu nebezpečná akce hostů. Po chybě obrany šli do přečíslení dva na jednoho hosté a po střele Dominika Šteinera dobře zasáhl Lukáš Lavinger!
     
    33:31
    Další velká šance Kobry. Z pravé strany z bekhendu netrefil odkrytou část domácí branky Tomáš Šťastný! Hosté tak nebyli daleko od pátého přesného zásahu.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    32:38
    Jan Šergl nyní v těsné blízkosti domácí branky pálil z první a jen těsně minul levou tyč Lavingerovy klece!
     
    32:01
    Po ráně Dominika Šteinera zaduněl pravý beton Lukáše Lavingera a ten tak znovu nedovolil, aby hosté navýšili své vedení.
     
    31:42
    Pavlu Zajanovi před přihrávkou odskočil puk z čepele a rázem tak skončila další slibně se rodící akce na straně děčínského celku.
     
    30:45
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládali Děčínští další svou akci, ale dopustili se zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje opět před Lukáše Lavingera.
     
    30:27
    Po neproměněném trestném střílení domácích se na druhé straně do šance dostali zase hosté a Lavinger musel do dalšího zákroku.
     
    29:46
    Hned na to ujel do úniku David Drašar a v jasné pozici byl faulován. Sudí nařídil trestné střílení, které stejný hráč neproměnil. Vyprášil jen betony Lukáše Sochůrka!
     
    29:46
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Šteiner – trestné střílení, sekání).
     
    29:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní brankou Medvědi snižují na rozdíl dvou branek. MICHAL OLIVERIUS nahazoval kotouč zpoza hostující branky a tělem si ho do vlastní branky srazil jeden z hostů – 2:4. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    28:10
    Domácím se nedaří průchod do útočného pásma. Znovu ztratili puk při rozehrávce a Kobra šla do přečíslení. Ovšem beci Děčína včas zakročili.
     
    27:12
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    26:46
    Další osvobození hostů. Ti hrají své oslabení velmi dobře a dokonce se dostali i do akce. Tuhle početní nevýhodu Kobra už zvládne.
     
    25:30
    Medvědi nezakončili svou akci v útočném pásmu, hosté se tak chopili kotouče a hned ho poslali až před domácí branku.
     
    25:21
    Hosté jsou už ve čtyřech.
     
    25:12
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Šteiner – 2 min., podrážení).
     
    24:41
    Hosté se osvobozují a získávají tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    23:52
    Pavel Kordule si sjel do mezikruží a střelou nechal vyniknout Lukáše Sochůrka. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    23:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Šmerha – 2 min. + 2 min., hrubost). Trest odpyká Jiří Kysela.
     
    23:21
    Po další akci Kobry byl atakován brankář Lavinger a poté se strhla potyčka před jeho brankou. Bude se vylučovat.
     
    22:03
    Jakub Loukota se probil obranou hostů a zakončil z pravé strany, ale Lukáš Sochůrek byl opět na svém místě připraven s přesným zákrokem.
     
    21:45
    Medvědi si vynutili tlak před hostující klecí a jen za cenu zakázaného uvolnění se hosté vymanili. Znovu se tak vhazuje po pravé ruce Lukáše Sochůrka.
     
    21:03
    Zdeněk Petráš se dostal ke střele mezi kruhy, jeho pokus však končí jen na Sochůrkovi. Na druhé straně pak vyslal jedovatou střelu Antončík, ale po ní zasáhl Lavinger.
     
    20:54
    A hned na to se hosté znovu dopustili icingu, takže Medvědi v útočném pásmu zůstanou nadále.
     
    20:33
    Zakázané uvolnění Kobry a hra se stěhuje znovu před brankáře Sochůrka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:23
    Po střele z pravého kruhu musel do akce Lukáš Sochůrek, jenž lapačkou zastavil střelu Pavla Zajana a hned v úvodu druhé třetiny přerušuje hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina tohoto duelu je za námi. V ní se hosté velmi brzdy dostali do tříbrankového vedení, jeden gól dali dokonce ve vlastním oslabení. Medvědi však dokázali snížit na rozdíl dvou gólů. Jenže Kobra si tříbrankový náskok vzala zase zpátky v přesilové hře a poprvé do kabin tak jde po zaslouženém vedení. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, které začne přibližně v 18:49.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    A ještě v samotném závěru prvního dějství zblízka střílel Jakub Verbík, ale Lavinger levým betonem zakročil.
     
    19:44
    Medvědi to ještě zkusili před hostující brankou, ale jejich snaha byla marná. Obrana Kobry sbírá puk a jde do akce.
     
    19:29
    Pro hru vysokou holí je hra vykázána do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže děčínské brance.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:20
    Do další nebezpečné šance se dostali hráči Kobry a znovu tak ohrozili děčínskou branku. Po zákroku děčínské obrany se však puk dostal do středního pásma.
     
    17:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pět vteřin před vypršením domácího trestu hosté využívají svou přesilovou hru. VIKTOR NESTRAŠIL z pravé strany dokázal prostřelit Lukáše Lavingera a Kobra navyšuje svůj náskok – 1:4. Asistence: Filip Hlinka a Jaroslav Kasík.
     
    17:21
    A opět hosté hrozili před Lukášem Lavingerem. Poté sebral kotouč Radomír Vaněk a poslal ho opět až před Sochůrka.
     
    16:51
    Medvědi ve vlastním obranném pásmu získali puk a hned ho odpálili až před hostující branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    16:32
    Marek Ryzák se ocitl u děčínského brankoviště, avšak nadvakrát nedokázal procpat puk za záda děčínského brankáře. Hra je opět přerušena.
     
    16:09
    Jakub Schejbal střílel z podobného místa jak při prvním gólu, tentokráte si místo u své pravé tyče Lavinger pohlídal a zastavil hru.
     
    15:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., sekání).
     
    15:08
    A poté na druhé straně ujel Pavel Kordule, nejproduktivnější děčínský útočník pak z levé strany vyslal jedovku, kterou lapil Sochůrek.
     
    14:43
    Hosté se bleskově přemístili na druhou stranu a po střele Semráda musel nebezpečí před svou brankou hasit Lukáš Lavinger.
     
    13:44
    Děčín ožil a hned po vhazování se natlačil do útočného pásma, kde Medvědi orazítkovali tyč Sochůrkovy branky!
     
    13:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi snižují na rozdíl dvou branek. Po pěkně sehrané kombinace se v prostoru mezi kruhy napřáhl ZDENĚK PETRÁŠ a jeho nechytatelná střela skončila až za Sochůrkovými zády – 1:3. Asistence: Jakub Loukota a Ondřej Kopta.
     
    12:40
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    12:20
    Hosté se osvobozují a vypadá to, že tohle oslabení, ve kterém sami skórovali, už zvládnou.
     
    11:19
    Děčín si bere oddechový čas.
     
    11:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí pořádný šok. Ve vlastním oslabení se hosté dostali do úniku před děčínskou branku a TOMÁŠ ŠMERHA si sjel k Lavingerovi a z pravé strany ho prostřelil. Trefil tak horní víko jeho branky – 0:3. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Semrád – 2 min., napadení).
     
    09:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    No a je to o dva góly. Do další akce se po vhazování dostali znovu hráči Kobry a jejich rychlý útok zakončil naprosto přesně JAN ŠERGL – 0:2. Asistence: Jakub Verbík a Lukáš Sochůrek.
     
    08:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. JAKUB SCHEJBAL dostal nabito na levou stranu a svou prudkou střelou vymetl levý horní roh děčínské branky – 0:1. Asistence: Dominik Šteiner a Tomáš Šťastný.
     
    08:08
    Po střele Pavla Zajana zaduněly betony Sochůrka a ten si tak připisuje další zákrok. Hru nechává plynout a puk posílá svým spoluhráčům.
     
    07:36
    Tomáš Šťastný napálil puk z levého kruhu, byl sice více z úhlu, ale přesto donutil Lavingera k dalšímu zákroku. A ten opět pozastavuje hru.
     
    06:44
    Richard Šeba se prosmýkl skrz obranu Medvědů, ale blíže brance Lavingera se nedostal. Nakonec ho o kotouč obral Kaltenböck a Děčín jde do útoku.
     
    06:16
    Po nebezpečném obléhání hostů před děčínskou brankou ukryl kotouč pod svojí lapačkou Lukáš Lavinger, který znovu přerušuje hru.
     
    05:08
    Kobra je už v plném počtu.
     
    04:53
    Další osvobození Pražanů a ti tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    04:15
    Radomír Vaněk se napřáhl na pravém kruhu a jeho pokus pohotovým semaforem kryje Sochůrek, který svůj tým podržel.
     
    03:40
    Jako první hrají přesilovou hru Medvědi, ovšem zatím se ještě nedostali ke střele před hostující brankou a Kobra se už dvakrát dokázala osvobodit.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Šteiner – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    02:34
    A také Lavinger šel do prvního vážnějšího zákroku po střele Jakuba Verbíka a i on raději pozastavil hru.
     
    02:15
    Pavel Zajan se napřahoval v prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus zablokovala obrana Kobry a okamžitě se hosté přemisťují před domácí klec.
     
    01:54
    Na druhé straně už musel zasahovat Sochůrek, jenž lapil střelu Zdeňka Petráše a poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    01:25
    Nicméně hráči Kobry byli znovu agilní a natlačili se do útočného pásma, kde se pokusil o přízemní střelu Jiří Kysela, ale kotouč poslal jen vedle Lavingerovy branky.
     
    00:36
    Tomáš Šťastný se utrhl a uháněl do blízkosti branky Děčína, ovšem dobrým obranným zákrokem se prezentoval Jan Kaltenböck, jenž mu v tom zabránil.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál domácí celek a hned se pokusil projít do útoku. Hosté však Medvědy ke střele nepustili a rázem otáčejí hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Málek, Kaltenböck, Loukota, Černohorský, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb, Horák, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule.

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, J. Verbík, R. Verbík (A), Ryzák – Šeba, Kysela, Mucha, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík.

    Rozhodčí: Místecký – Goltsch, Janíček.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v probíhající sezóně utkaly. Poprvé se radoval z domácí výhry Děčín, který zvítězil 7:4. Pak se i Kobra dočkala výhry na svém ledě, když vyhrála těsně 3:2. Bude i dnes platit pravidlo můj dům, můj hrad nebo hosté Medvědy oberou o nějaké body?
     
    HC Kobra Praha

    Hosté z pražské Kobry sezónu nezačali moc dobře, ale v posledních duelech se jejich výkony zápas od zápasu lepší a stále tak je jejich cílem vybojovat postup do play-off. Kobra na děčínský tým v jednu chvíli ztrácela už devět bodů, ovšem o uplynulém víkendu využila zaváhání Medvědů a sama zvítězila. Jak už bylo zmíněno, ztrátu snížila na šest bodů. Na svém kontě mají Pražané sedmadvacet bodů a jsou prozatím na šestém místě. Dosud si zapsali devět výher a sedmnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. V sobotu v rámci pražského derby Kobra porazila těsně 2:1 Letňany a na tuto výhru bude chtít navázat i v duelu s Děčínem. Čeká nás tak zajímavý souboj v bitvě o důležité body, který si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Viktor Nestrašil – 22 bodů (8+14)
    Tomáš Šťastný – 22 bodů (15+7)
    Filip Hlinka – 20 bodů (7+13)
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté jsou v tabulce ve skupině Sever na čtvrtém místě se třiatřiceti body. Na své konto si zapsali deset výher a šestnáct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo naopak ještě navýšili svůj náskok za soupeři za nimi. Naposledy se jim nedařilo na domácím ledě, kdy padli s Trutnovem 2:3. A naopak hráči Řisut i Kobry uspěli a na Děčín tak svou ztrátu snížili. Řisutští jsou Medvědům na dosah pěti bodů, Kobra ztrácí bodů šest. Stále tak jsou ve hře o postup do vyřazovacích bojů a závěr základní části nabídne ještě hodně zajímavou bitvu o elitní čtyřku.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Kordule – 36 bodů (21+15)
    Michal Oliverius – 29 bodů (7+22)
    Zdeněk Petráš – 26 bodů (15+11)
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou ve druhé hokejové lize na programu dohrávky a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Kobra Praha v rámci dohrávaného třiadvacátého kola. Utkáním vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Petráš (Loukota, Kopta), 30. Oliverius (Vaněk), 47. Kopta (Kuchynka, Procházka), 58. Drašar (Bárdoš, Volráb) – 9. Schejbal (Šteiner, Šťastný), 10. Šergl (Verbík, Sochůrek), 12. Šmerha (Šťastný), 18. Nestrašil (Hlinka, Kasík), 54. Šmerha (Verbík, Šťastný), 59. Šťastný (Šmerha, Kasík), 60. Nestrašil (Schejbal)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Málek, Kaltenböck, Loukota, Černohorský, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb, Horák, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule.
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, J. Verbík, R. Verbík (A), Ryzák – Šeba, Kysela, Mucha, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík.

    Rozhodčí: Místecký – Goltsch, Janíček

    Diváci: 243
    thejrc.org