Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.)
Třinec – Sparta 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.01.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:16 Pavel KUBIŠ - 5:1
     
    31:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ralfs Freibergs u pravé tyče brány našel kolmou přihrávkou Jiřího Ondráčka, který se neukvapil se zakončením a parádním pasem napříč brankovištěm přenesl hru na PAVLA KUBIŠE, který na vzdálenější levé tyči zametl puk do prázdné sítě! Zlín využil přesilovou hru 5 na 3 – 5:1! Asistence: Jiří Ondráček a Ralfs Freibergs.
    30:06 Lukáš ANDĚL - 4:1
     
    30:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ANDĚL dnes nastoupil ke druhému zápasu v dresu Zlína a po krásné přihrávce Štěpána Fryšary z levého křídla vypálil bez přípravy v mezikruží, odkud střelou s příklepem propálil Ondřeje Kacetla! Zlín vede rázem 4:1. Asistence: Štěpán Fryšara a Dalibor Řezníček.
    23:36 Brian IHNAČÁK - 3:1
     
    23:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    BRIAN IHNAČÁK se na pravém křídle u hrazení pomazlil s pukem a rychlou střelou zápěstím z úhlu zamířil nad lapačkou Libora Kašíka do předního pravého horního rohu brány! Dynamo využilo přesilovou hru a dočkalo se úvodní gólu v zápase. Je to 3:1. Asistence: Juraj Mikuš.
    16:12 Tomáš FOŘT - 3:0
     
    16:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jiří Ondráček v pravém rohu útočného pásma vyhrál klíčový osobní souboj a pěknou zadovkou našel TOMÁŠE FOŘTA, který na přední tyči rychle zamíchal s pukem a poté střelou zápěstím nad lapačkou Petera Hamerlíka zamířil do sítě! Zlín už vede nad hosty 3:0. Asistence: Jiří Ondráček.
    14:50 Tomáš VALENTA - 2:0
     
    14:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VALENTA na pravém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné střele zápěstím, která nad pravém betonem Petera Hamerlíka zamířila ke vzdálenější levé tyči! Zlín využil přesilovou hru a vede 2:0, nutno ale dodat, že brankář hostů z Pardubic přes dvojčlennou clonu vůbec nic neviděl. Navíc tam byl i hráč hostujícího týmu, který špatně clonil. Asistence: Dominik Lakatoš.
    06:25 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    06:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    JAKUB ŠLAHAŘ na pravém křídle podél hrazení rychle zavezl puk do útočného pásma a z úhlu napřáhl k rychlé střele zápěstím, která nad lapačkou Petera Hamerlíka zamířila k přední tyči! Zlín vede rázem 1:0! Asistence: Štěpán Fryšara.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Šlahař (Fryšara), 15. Valenta (Lakatoš), 17. Fořt (J. Ondráček), 31. Anděl (Fryšara, Řezníček), 32. Kubiš (J. Ondráček, Freibergs) – 24. Ihnačák (Mikuš)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Valenta, Zbořil, M. Novotný – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – E. Kulda, P. Sedláček, Lakatoš – Šlahař, Fryšara, Anděl – Werbik, Popelka, Herman. Hlavní trenér: Robert Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Hamerlík (17. Kacetl) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Budík, Cardwell, Děrvuk – Hovorka, Marosz (A), Rolinek (C) – Machala, Ihnačák, Voženílek – Mandát, Poulíček (A), Kusý – Koffer, Dušek, Perret. Hlavní trenér: Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Tomáš Veselý. Čároví: Milan Kis, David Klouček

    Diváci: 5316
    bahis siteleri