Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.)
Třinec – Sparta 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.01.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Dnešní utkání sleduje 5316 diváků.
     
    46:13
    Fanoušci se dnes skvěle baví a Zimním stadionem Luďka Čajky nyní obíhá velká mexická vlna!
     
    43:18
    Štěpán Fryšara spadl za vlastní bránou tak nešikovně, že fauloval Tomáše Rolinka a dostal dvě minuty.
     
    43:13
    Tomáš Rolinek rychle objel bránu a v oslabení se snažil puk u pravé tyče zasunout do brány, jenže ve své snaze neuspěl a Libor Kašík ho vychytal! Pardubice se podruhé neprosadily.
     
    41:17
    Juraj Mikuš byl vyloučen krátce po přestávce na dvě minuty za sekání. Další přesilová hra pro Zlín.
     
    37:42
    Patrik Poulíček si z pravého kruhu krásně vybruslil před bránu a Libor Kašík jeho střelu bekhendem nedokázal udržet, čehož mohl využít jeden z jeho spoluhráčů, jenže dorážka z levého kruhu minula vzdálenější pravou tyč brány Zlína!
     
    37:01
    Brian Ihnačák po odpískání napadl zbytečně jednoho z hráčů Zlína a byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    35:42
    Libor Kašík měl nyní obrovské štěstí, protože si myslel, že nahození Pardubic z levého rohu útočného pásma zachytil, jenže puk se od jeho pravého betonu odrazil do mezikruží, kde naštěstí pro Zlín nebyl nikdo z hostů Dynama!
     
    31:25
    Tomáš Fořt mohl rychle přidat šestý gól, když se v blízkosti levé tyče dostal k rychlé střele zápěstím, která minula přední horní roh brány a skončila v ochranné síti! Berani jsou na koni.
    31:16 Pavel KUBIŠ - 5:1
     
    31:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ralfs Freibergs u pravé tyče brány našel kolmou přihrávkou Jiřího Ondráčka, který se neukvapil se zakončením a parádním pasem napříč brankovištěm přenesl hru na PAVLA KUBIŠE, který na vzdálenější levé tyči zametl puk do prázdné sítě! Zlín využil přesilovou hru 5 na 3 – 5:1! Asistence: Jiří Ondráček a Ralfs Freibergs.
     
    31:04
    Rhett Holland dostal dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku a za stejný prohřešek ještě osobní desetiminutový trest, po kterém se jen tak na ledě neobjeví.
     
    31:04
    Hráčská lavice Pardubic ještě dostala k dvouminutovému trestu 20 minut za nesportovní chování.
     
    31:04
    Ladislav Lubina se pustil do rozhodčích a hráčská lavice Dynama dostala dvě minuty za nesportovní chování, které odpyká na trestné lavici Denis Kusý.
     
    31:04
    Rhett Holland byl vyloučen na dvě minuty a dvouminutový trest zřejmě dostala také lavička Pardubic, na které neudržel nervy na uzdě hlavní trenér Ladislav Lubina. Na trestné lavici Dynama jsou čtyři hráči, zatímco Ladislav Lubina už na tribuně. Zlín si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
     
    30:24
    Daniel Voženílek fauloval krátce po gólu Zlína a byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
    30:06 Lukáš ANDĚL - 4:1
     
    30:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ANDĚL dnes nastoupil ke druhému zápasu v dresu Zlína a po krásné přihrávce Štěpána Fryšary z levého křídla vypálil bez přípravy v mezikruží, odkud střelou s příklepem propálil Ondřeje Kacetla! Zlín vede rázem 4:1. Asistence: Štěpán Fryšara a Dalibor Řezníček.
     
    27:46
    Jan Mandát se dostal na bodu levého kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Libor Kašík ale podruhé v zápase předvedl skvělý semafor! Následná potyčka vyloučení nepřinesla.
     
    27:08
    Tomáš Fořt si najel mezi kruhy na krásnou přihrávku Pavla Kubiše z levého křídla a střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, jenže Ondřej Kacetl puk lapačkou vyrazil před sebe a poté ho pod ní zmrazil! Skvělý zákrok.
     
    26:37
    Jordann Perret byl podražen ve středovém kruhu a Jakub Šlahař usedl na trestnou lavici Zlína na dvě minuty.
    23:36 Brian IHNAČÁK - 3:1
     
    23:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    BRIAN IHNAČÁK se na pravém křídle u hrazení pomazlil s pukem a rychlou střelou zápěstím z úhlu zamířil nad lapačkou Libora Kašíka do předního pravého horního rohu brány! Dynamo využilo přesilovou hru a dočkalo se úvodní gólu v zápase. Je to 3:1. Asistence: Juraj Mikuš.
     
    21:42
    Edgars Kulda fauloval v levém rohu útočného pásma a byl vyloučen za nedovolené bránění. Hra 4 na 4.
     
    20:53
    Rhett Holland byl vyloučen na dvě minuty poté, co za vlastní bránou podrazil jednoho z hráčů Beranů.
     
    16:12
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Peter Hamerlík, přichází Ondřej Kacetl.
    16:12 Tomáš FOŘT - 3:0
     
    16:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jiří Ondráček v pravém rohu útočného pásma vyhrál klíčový osobní souboj a pěknou zadovkou našel TOMÁŠE FOŘTA, který na přední tyči rychle zamíchal s pukem a poté střelou zápěstím nad lapačkou Petera Hamerlíka zamířil do sítě! Zlín už vede nad hosty 3:0. Asistence: Jiří Ondráček.
    14:50 Tomáš VALENTA - 2:0
     
    14:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VALENTA na pravém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné střele zápěstím, která nad pravém betonem Petera Hamerlíka zamířila ke vzdálenější levé tyči! Zlín využil přesilovou hru a vede 2:0, nutno ale dodat, že brankář hostů z Pardubic přes dvojčlennou clonu vůbec nic neviděl. Navíc tam byl i hráč hostujícího týmu, který špatně clonil. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    13:36
    Antonín Dušek byl vyloučen na dvě minuty za držení a první přesilovou hru si po krátké reklamní přestávce zahraje Zlín, který vede nad hosty 1:0.
     
    12:21
    Antonín Dušek si vlastní gól nevstřelil a poté v blízkosti levé tyče mohl naopak skórovat, jenže Libor Kašík jeho střelu z blízkosti hrudí vyrazil!
     
    12:13
    Pavel Kubiš na pravém křídle vyrazil kupředu a krásnou střelou z bodu pravého kruhu mířil ke vzdálenější levé tyči, kde si puk málem srazil do vlastní brány Antonín Dušek! Skvělá šance.
     
    10:44
    Štěpán Fryšara byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Pardubice si zahrají první přesilovou hru zápasu.
     
    10:31
    Pardubice se z ničeho nic ocitly v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Libor Kašík dokázal puk poskakující na brankové čáře skvěle vyrazit!
     
    08:20
    Antonín Dušek vyhrál v pravém kruhu vhazování a Jordann Perret napřáhl na jeho vrcholu k nádherné střele zápěstím, která mířila do předního horního rohu brány, Libor Kašík ale vytáhl fantastický semafor! Parádní zákrok.
     
    08:17
    Fanoušci Zlína připravili nádherné choreo, jehož hlavním mottem je "Příběh jednoho klubu".
    06:25 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    06:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    JAKUB ŠLAHAŘ na pravém křídle podél hrazení rychle zavezl puk do útočného pásma a z úhlu napřáhl k rychlé střele zápěstím, která nad lapačkou Petera Hamerlíka zamířila k přední tyči! Zlín vede rázem 1:0! Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    Utkání na Zimním stadionu Luďka Čajky bude předcházet slavností ceremoniál, během něhož bude vyřazen dres Petra Čajánka s číslem 16.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Šlahař (Fryšara), 15. Valenta (Lakatoš), 17. Fořt (J. Ondráček), 31. Anděl (Fryšara, Řezníček), 32. Kubiš (J. Ondráček, Freibergs) – 24. Ihnačák (Mikuš)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Valenta, Zbořil, M. Novotný – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – E. Kulda, P. Sedláček, Lakatoš – Šlahař, Fryšara, Anděl – Werbik, Popelka, Herman. Hlavní trenér: Robert Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Hamerlík (17. Kacetl) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Budík, Cardwell, Děrvuk – Hovorka, Marosz (A), Rolinek (C) – Machala, Ihnačák, Voženílek – Mandát, Poulíček (A), Kusý – Koffer, Dušek, Perret. Hlavní trenér: Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Tomáš Veselý. Čároví: Milan Kis, David Klouček

    Diváci: 5316
    ocianews.com