Vancouver – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:4 (kon.) | Edmonton – Carolina 4:7 (kon.)
Colorado – Nashville 1:4 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Arizona Coyotes
Pondělí 21.01.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Lawson CROUSE - 2:4
     
    59:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí veterán Patrick Marleau ještě neskutečně dobruslil LAWSONA CROUSEHO, který jel už na prázdnou branku. Vypíchnutý puk však dojel opět stejný hráč a bekhendem ho již poslal do domácí klece. Asistence: Derek Stepan a Jordan Oesterle.
    46:44 Vinnie HINOSTROZA - 2:3
     
    46:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté po inkasovaném gólu výrazně zvýšili aktivitu a jsou za to odměněni! Hráči Arizony zasypali Andersena několika střelami a štěstí se nakonec usmálo na VINNIEHO HINOSTROZU, který u tyčky našel volný puk a odrazem o domácího brankáře ho dopravil za brankovou čáru. Asistence: Derek Stepan a Richard Pánik.
    43:12 John TAVARES - 2:2
     
    43:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Zach Hyman vyhrál buly v útočném pásmu, Mitchell Marner puk sklepl k JOHNOVI TAVARESOVI a střela domácího kanonýra propadla Kuemperovi mezi rukou a tělem až za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Mitchell Marner a Zach Hyman.
    35:19 Clayton KELLER - 1:2
     
    35:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre a vedou 2:1! Christian Fischer vybojoval na obranné modré kotouč a CLAYTON KELLER se s ním vydal po levém křídle dopředu. Celou situaci vyřešil parádní střelou nad pravé rameno Frederika Andersena. Puk se ještě otřel o břevno a zapadl do síťky. Asistence: Christian Fischer a Oliver Ekman-Larsson.
    22:16 Mario KEMPE - 1:1
     
    22:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gól platí! Situace to byla hodně těsná, ale přeci jen zřejmě bylo vše podle pravidel. Přihrávku Goligoskiho protečoval Lawson Crouse na MARIA KEMPEHO, který jel sám na Andersena a překonal ho forhendovým blafákem. Asistence: Lawson Crouse a Alex Goligoski.
    11:45 Travis DERMOTT - 1:0
     
    11:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! U levého mantinelu se dostal k puku TRAVIS DERMOTT, který ho nahodil na branku a kotouč zapadl do vzdálenějšího horního růžku hostující svatyně. Kuemper měl zakrytý výhled a nestačil tak zareagovat. Asistence: William Nylander a Frédérik Gauthier.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Dermott (W. Nylander, F. Gauthier), 44. Tavares (Marner, Hyman) – 23. Kempe (Crouse, Goligoski), 36. Keller (Fischer, Ekman-Larsson), 47. Hinostroza (Stepan, Pánik), 60. Crouse (Stepan, Oesterle)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Marinčin, Ožiganov, Dermott – Co. Brown, Matthews, A. Johnsson – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Kadri, Marleau (A) – W. Nylander, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Oesterle – Fischer, Weal, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Garland, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: Syvret, Pollock – Smith, Alphonso

    Diváci: 19165
    bahis siteleri