Slavia – Kadaň 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:4 (2:0 po s.n.)
Vsetín – Ústí n/L 10:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
10:1 (2:0, 3:1, 5:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 26.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Radim KUCHARCZYK - 10:1
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Celý stadion je na nohou. Fanoušky vzývaná desítka přeci jen padla. Jenáček skvěle zapracoval na útočné modré, kde zastavil vyhození. Po rychlé kombinaci následně puk doklouzal k najíždějícímu RADIMU KUCHARCZYKOVI a vsetínský veterán střelou po ledě završil účet dnešního zápasu. Bez asistence.
    57:15 Tomáš PITULE - 9:1
     
    57:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Vsetín přesilovku využívá. Koptovu ukrytou střelu hned po vhazování dokázal Stezka vykopnout, dojíždějící TOMÁŠ PITULE však neměl nejmenší problém poslat volný puk do odkryté brány. Asistence: Ondřej Kopta.
    51:06 David BŘEZINA - 8:1
     
    51:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pro hosty to začíná zavánět velkým debaklem. DAVID BŘEZINA posílal přihrávku napříč brankovištěm a hostující bek ho svým obraným zákrokem srazil přesně mezi betony přesouvajícího se Stezky. Asistence: Ondřej Kopta, Tomáš Frolo.
    50:49 Jiří KARAFIÁT - 7:1
     
    50:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Mikušovo nahození od modré srazil JAN KARAFIÁT do předbrankového prostoru a odkud se puk i díky dobré práci Radima Kucharczyka odrazil do odkryté brány. Asistence: Peter Mikuš.
    44:25 Ondřej KOPTA - 6:1
     
    44:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rudlovi sice ve střelecké pozici vypíchli hosté puk, domácí bek ho však ještě zadovkou dokázal poslat na hůl ONDŘEJE KOPTY a ten zavěsil puk na bližší tyč. Asistence: Dominik Rudl, David Březina.
    37:43 Jiří KARAFIÁT - 5:1
     
    37:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín navyšuje náskok. JIŘÍ KARAFIÁT si šikovně obhodil obránce a ocitl se sám před Stezkou. Střela mu sice ideálně nesedla, puk ale přesto proskotačil gólmanovou výstrojí do sítě. Asistence: Ondřej Slováček.
    35:16 Antonín PECHANEC - 4:1
     
    35:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    No tak tohle byla nádhera. Hosté chybně rozehráli a Jonák s ANTONÍNEM PECHANCEM byli rázem sami před gólmanem. Nebyli v ideálním postavení, Jonák však situaci vyřešil naprosto geniálně, takže zakončujícímu Pechancovi stačilo jen v pravou chvíli vložit puk do milimetrové přihrávky. Asistence: Vít Jonák.
    27:16 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:1
     
    27:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po několika odrazech puk doputoval na hůl MARTINA ŠŤOVÍČKA a ten z blízka trefil mezeru mezi betony přemisťujícího se Šelepněva. Asistence: Roman Chlouba, Tomáš Jandus.
    22:24 Tomáš FROLO - 3:0
     
    22:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to 3:0. Stezka neudržel vysoké nahození Jeřábka od modré, puk následně v nepřehledné situaci poskakoval v okolí brankové čáry a ONDŘEJ KOPTA jej nakonec pohotově doklepl za brankovou čáru.I. Asistence: Radek Jeřábek, Tomáš Pitule.
    07:46 Vojtěch ŠILHAVÝ - 2:0
     
    07:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Toto je pro Ústí hodně kruté. Sedm minut nepustilo Vsetín do zakončení, aby následně ze dvou střel inkasovalo dvě branky, a to v rozmezí jediné minuty. Ondřej Slováček chytře nastřelil puk od modré směrem na VOJTĚCHA ŠILHAVÉHO, jehož teč proplachtila kolem lapačky bezmocného Stezky do brány. Asistence: Ondřej Slováček, David Vítek.
    06:50 Luboš ROB - 1:0
     
    06:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kdo jiný než LUBOŠ ROB otevírá skóre utkání. Antonín Pechanec vybojoval za hostující brankou puk, poslal ho na úplně volného spoluhráče a Rob z mezikruží zavěsil puk s pomocí horní tyče do horního růžku. Stezka neměl nárok. Asistence: Antonín Pechanec, Vít Jonák.
    Marken.cz

    Radek Bařina

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Rob (Pechanec, Jonák), 8. Šilhavý (Slováček, Vítek), 23. Kopta (Jeřábek, Pitule), 36. Pechanec (Jonák), 38. Karafiát (Slováček), 45. Kopta (Rudl, Březina), 51. Karafiát (Mikuš), 52. Březina (Kopta, Frolo), 58. Pitule (Kopta), 60. Kucharczyk – 28. Šťovíček (Chlouba, T. Jandus)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Rudl, Frolo, Jeřábek, Jenáček – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Březina – Vávra, Šilhavý, Vítek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Volke) – M. Zdvořáček, Mert, Weinhold, Blaha, Zukal, Hes – Grim, Schwamberger, Krliš – Chlouba, Šťovíček, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý.

    Rozhodčí: Barek, Valenta – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 2830
    thejrc.org