Kladno – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – Salzburg 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:4 (kon.)
Slavia – Liberec 5:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Jihlava 6:7 (0:2 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
7:4 (2:0, 3:2, 2:2 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 29.01.2019, 17:30 • Tipsport aréna (Holešovice) - malá hala • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: David Vitouch, Ondřej Havlín. Sparta si do prodloužení přenesla to dobré z dnešního zápasu a vybojovala čtvrtý bod už po patnácti sekundách hry v prodloužení. Pardubice sahaly po bodech, ale nedosáhli ani na bod z prodloužení.Asistence: David Vitouch, Ondřej Havlín.
     
    59:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další trefa do prázdné branky. Bránu trefil po získaném kotouči ve středním pásmu ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: David Vitouch, Marek Bláha.
     
    56:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MICHAL POCHOBRADSKÝ. Asistence: Filip Koffer. Druhý gól hostů v jednom oslabení a ještě to bude drama.
     
    56:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Brejk, hráč Pardubic jel sám na bránu a snižuje na 3:6, naznačil, rozhýbal brankáře a puk mu poslal mezi betony. Autorem branky je ONDŘEJ ROHLÍK. Rohlík dává gól ve vlastním oslabení a dává svému týmu naději na body. Asistence: Michal Rouha, Martin Bučko.
     
    54:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do prázdné branky hostů se trefuje ŠTĚPÁN ČECH. Asistence: Jakub Prchal, David Vitouch.
     
    38:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ujetí na branku hostů, a hráč domácích se rozhodl pro blafák, položil si brankáře a bekhendem zakončil mezi betony po výborně provedeném blafáku. Autorem branky je DAVID VITOUCH. Asistence: Ondřej Pšenička, Tomáš Tomek.
     
    35:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Založení útoku, parádní přechod a situace dva na dva, přihrávka a krásné zakončení u pravé tyčky Nečase, ten nestíhal přesun. Autorem branky je DAVID VITOUCH. Asistence: Patrik Prymula. Marrek Bláha.
     
    35:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přihrávka zpoza branky před a odsud sparťané trefili horní polovinu branky. Autorem branky je ŠTĚPÁN ČECH. Asistence: Miroslav Dani, Dominik Arnošt.
     
    25:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přihrávka hostů zpoza branky na střed a střela po ledě k pravé tyči Mičána, ten nestihl reagovat, chyba obrany. Autorem branky je VÍT ROZLÍLEK. Asistence: Jiří Bucek, Martin Kostka.
     
    20:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí snižují, povedl se jim vstup do druhé části. Jejich aktivita se vyplatila, na gól se ale hodně nadřeli. Autorem branky je DOMINIK CHÁRA.
     
    15:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    PATRIK PRYMULA proměnil trestné střílení střelou mezi betony, když si najel lehce zprava a Nečase nachytal.
     
    00:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom. První branka utkání padá velice brzo. Pěkný průchod středním pásmem, střela zleva pod lapačku a domácí jdou vedení. Autorem branky je JIŘÍ OBADAL. Asistence: Matěj Kuracina, Simeon Gluzman.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 1. Obadal (Kuracina, Gluzman), 16. Prymula (TS), 36. Čech (Dani, Arnošt), 36. D. Vitouch (Prymula, Bláha), 39. D. Vitouch (Pšenička, Tomek), 55. Klimo (Prchal, D. Vitouch), 60. O. Pšenička (Vitouch, Bláha), 61. O. Pšenička (Vitouch, Havlín) – 21. Chára, 26. Rozlílek (Bucek, Kostka), 57. Rohlík (Rouha, Bučko), 57. Pochobradský (Koffer)


    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Krutil, Bláha, Havlín, Prchal, Tomek, Gajdoš – Prymula, Klimo, Dani, Slavíček, Obadal, Rubeš, O. Pšenička, Kuracina, Arnošt, Gluzman, Čech, D. Vitouch
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (41. Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Oliva, Bučko, Blažej, Jelínek – Costa, Pochobradský, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Trejbal

    Rozhodčí: Glanc – Frodl, Krátký

    Diváci: 25
    thejrc.org