Nové Zámky – Poprad 5:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HK Poprad
Úterý 29.01.2019, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Ještě jedno potvrzení domácího vítězství! Andreas Štrauch vystihl jednu z přihrávek a srazil puk na TOMÁŠE POSPÍŠILA, který z obranné modré čáry trefil odkrytou klec. Asistence: Andreas Štrauch.
     
    58:05
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Necelé dvě minuty před koncem je asi definitivně rozhodnuto! EDUARD ŠIMUN dostal od Urbana puk do brejku dvou na jednoho. Nabízela se mu zpětná přihrávka na Urbana, místo které vystřelil sám z vrcholku pravého kruhu a prudkým švihem propálil Vošvrdu. Asistence: Tomáš Urban, Filip Bajtek.
     
    51:58
    Poprad právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají na inkasovaný gól a vrací se do hry o body! Patrik Svitana si dobře kryl puk a vybruslil si před levý kruh. Kristín vysokou střelu trochu podcenil a vyrazil puk na KENI KARALAHTIHO, který jej zasunul do odkryté branky. Asistence: Jindřich Abdul, Patrik Svitana.
     
    51:17
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Většina přesilovky byla z domácího pohledu hodně nepovedená, ale přesto se na ni bude vzpomínat v dobrém! Zbořil projel do útočného pásma a na dva metry přihrál na hokejku HENRICHA RUČKAYE. Na jeho pokus z mezikruží Vošvrda nedosáhl a Mikron se tak obrovsky přibližuje tříbodovému zisku! Asistence: Adam Zbořil.
     
    38:21
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Domácí podruhé vedou! Poprad ztratil puk z útočného tlaku a už se nestihl vrátit s brejkem dvou na jednoho. Urban zleva přihrál přes ležícího Karalahtiho a EDUARD ŠIMUN stihl uklidit puk za Vošvrdova záda. Asistence: Tomáš Urban
     
    11:23
    Poprad právě vstřelil branku!
    Novozámečtí se z vedoucí trefy neradovali dlouho! Takáč o krajní mantinel přihrál k modré čáře na Brejčáka. Jeho první střela nebezpečná nebyla, jenže puk se k němu vrátil během neúspěšného vyhození Fábryho. Letící nahození nakonec tečoval JUSTIN BUZZEO a usměrnil ho mimo dosah Kristína. Asistence: Samuel Takáč, Daniel Brejčák.
     
    10:20
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Domácí v jedenácté minutě využívají přesilovku a ujímají se vedení! Eduard Šimun dostal puk k pravému kruhu. Přihrávku z první mu Salija ztečoval k FILIPU BAJTKOVI a ten velmi pohotovým bekhendem zasunul puk za ležícího Vošvrdu. Asistence: Eduard Šimun, Patrick Kudla.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Bajtek (Šimun, Kudla), 39. Šimun (Urban), 52. Ručkay (Zbořil), 59. Šimun (Urban, Bajtek), 59. Pospíšil (Štrauch) – 12. Buzzeo (Takáč, Brejčák), 52. Karalahti (Abdul, Svitana)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Košarišťan) – Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Henderson, Slávik – Jurík, Zbořil, Ručkay – Šimun, Urban, Bajtek – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jakúbek, Fábry, Rogoň.
    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Ťavoda, Brejčák, Miner, Salija, Erving, Karalahti, Petran – Bondra, Heizer, Miller – Abdul, Mlynarovič, Svitana – Buzzeo, Zagrapan, Takáč – Belluš, Kundrik, Macík.

    Rozhodčí: Stano, Novák – Valo, Gegáň

    Diváci: 858
    thejrc.org