Třinec – Zlín 2:1 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
HC Škoda Plzeň
Středa 30.01.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mojí strany je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (20:26:57)
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli určeni Milan Gulaš (PLZ) a Lukáš Derner (LIB).
     
    Neskutečně atraktivní zápas je u konce. Bezbrankový stav nakonec trval až do sedmačtyřicáté minuty, kdy se dostali do vedení Liberečtí. Ti nakonec zaznamenali ještě další tři trefy a po výsledku 4:0 zůstávají na prvním místě tabulky. Plzeň dnes nevstřelila ani jednu branku a je to její třetí utkání v řadě na ledě Liberce bez vstřeleného gólu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Utkání už se jen dohrává.
     
    58:01
    Situaci nakonec vyřešil svým zákrokem Dominik Frodl, jenž ukryl puk do lapačky a přerušil hru. Ve stejné chvíli oznámil hlasatel poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:49
    Tygři tlačí Indiány v jejich obranném pásmu.
     
    56:41
    Postavení mimo hru v podání Severočechů.
    55:47 Marek KVAPIL - 4:0
     
    55:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Smršť libereckých gólů pokračuje! MAREK KVAPIL vybídl při situaci dva na dva ke střele Tomáše Filippiho. Ten sice minul, jenže puk se od zadního mantinelu odrazil k druhé tyči, kde číhal prvně jmenovaný, jenž jej dorazil za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Filippi.
     
    54:26
    Roman Will nemohl po skrytém projektilu Conora Allena najít puk. Naštěstí pro něj si ho v brankovišti všimli dříve jeho spoluhráči, kteří jej odpálili do bezpečí.
    51:45 Lukáš KRENŽELOK - 3:0
     
    51:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to s Plzní nevypadá dobře. Jaroslav Vlach zavezl kotouč do útočného pásma a zadovkou jej přenechal LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který nechytatelnou ranou pod víko potřetí překonal Dominika Frodla. Asistence: Jaroslav Vlach.
    50:38 Marek KVAPIL - 2:0
     
    50:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do dvoubrankového vedení! Lukáš Derner vyslal lobem z obranného pásma do samostatného úniku MARKA KVAPILA, jenž nechytatelnou ranou z mezikruží zamířil přesně do horního rohu. Dominik Frodl neměl šanci zasáhnout. Asistence: Lukáš Derner.
     
    49:23
    Jaroslav Kracík přihrál před bránu Milanu Gulašovi, jenž ale svou ranou z voleje trefil Romana Willa. Následně se Západočeši sami připravili o útočné pásmo.
     
    48:51
    Střela Miroslava Indráka z vrcholu kruhu byla zblokována.
     
    47:06
    Hosté jeli tři na jednoho! Milan Gulaš se nakonec rozhodl pro individuální zakončení, které ale Roman Will vyrazil do rohu.
    46:31 Libor HUDÁČEK - 1:0
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 47. L. Hudáček (Derner, P. Jelínek), 51. M. Kvapil (Derner), 52. L. Krenželok (J. Vlach), 56. M. Kvapil (Filippi)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Kolmann – Lenc, L. Hudáček, Birner – Valský, Filippi, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Čerešňák, Kvasnička, L. Kaňák, Allen, Vráblík – Gulaš (C), Jan Kovář (A), Pour – Eberle, Kodýtek, Straka – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Indrák (A), Preisinger, Kantner.

    Rozhodčí: Hribik, Kika – Jindra, Zíka

    Diváci: 6 156
    thejrc.org