Olomouc – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Chomutov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Žďár n/S – Kladno 2:5 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (2:4 po s.n.)
K. Vary – Přerov 5:1 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Slavia – Sparta 1:2 (po pr.)
konec
HC Motor České Budějovice
7:1 (3:0, 2:0, 2:1 - 0:1)
HC Litvínov
Pátek 01.02.2019, 16:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    62:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vojtěch Kysela vyslal přihrávku na ONDŘEJE BALÁŽE, který se tím pádem dostal do samostatného úniku. Ten pak zakončil přesnou střelou k pravé tyči ze Svobodova pohledu. Asistence: Vojtěch Kysela.
     
    57:03
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:26
    V poslední dvacetiminutovce se s vyloučeními roztrhl pytel. Nyní jde pykat litvínovský Jakub Viedemann, a to za podrážení.
     
    53:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté jdou do šestibrankového vedení. Těžko říct, co by se muselo stát, aby o něj přišli. Jan Tlačil vyslal střelu na branku, ovšem on ještě neuspěl. To až z dorážky ONDŘEJ VACULÍK. Asistence: Jan Tlačil.
     
    49:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu také první litvínovskou branku! Bártek poslal přihrávku na MARKA BERKU, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Robert Bártek, Adam Šubrt.
     
    49:04
    Další přesilová hra pro Litvínov. Aleš Řezáč míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    46:08
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Krcho – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:15
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Škola – 2 min., hákování).
     
    43:57
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Baláž – 2 min., držení).
     
    41:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí zvyšují na šestibrankový rozdíl! Jan Vávra vystřelil od modré čáry. Jeho pokus pak ještě ztečoval JAN TLAČIL! Asistence: Jan Vávra.
     
    40:30
    Litvínov měl na začátek sezóny dobrou šanci! Ujel do přečíslení, které zakončoval Dan Bartoš! Ten dostal přihrávku na pravou tyč ze Svobodova pohledu. Tam ale zasahoval právě pohotový Svoboda.
     
    38:38
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Limanovský – 2 min., podrážení).
     
    36:09
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Tlačil – 2 min., hákování).
     
    34:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a přesilová hra je opět proměněna, českobudějovičtí junioři jsou dnes ve velké formě! Václav Prospal vypálil od modré čáry. Kotouč se odrazil od mantinelu před branku, kde už dorážel pohotový ALEŠ ŘEZÁČ – 5:0. Asistence: Václav Prospal.
     
    33:56
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kroupa – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Kitzberger.
     
    32:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Svěřenci Martina Štrby se mohou radovat, jdou do komfortního čtyřbrankového vedení! Jiří Remta vypálil od modré čáry, přičemž do jeho pokusu ještě šikovně sáhl VÁCLAV PROSPAL – 4:0. Asistence: Jiří Remta, Šimon Masopust.
     
    32:23
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kitzberger – 2 min., podrážení).
     
    31:13
    Marek Berka se dostal do pořádné šance! Nejprve trefil z pravého kruhu jen horní tyčku. Poté se k němu kotouč zpoza branky ještě vracel, ale litvínovský útočník tentokrát puk promáchl a domácí svatyni neohrozil.
     
    28:24
    Litvínovští hráči zatím nejsou v koncovce úplně přesní. Nyní ujel do přečíslení Vojtěch Kysela ještě se svým spoluhráčem. Kysela vzal akci na sebe, ale trefil jen Svobodovu výstroj. Domácí brankář ale odvedl také solidní práci.
     
    27:04
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kitzberger – 2 min., držení).
     
    24:46
    Vojtěch Kysela mohl snížit na dvoubrankový rozdíl! Jako před chvíli Limanovský, tak nyní on ujel do samostatného úniku, který ale v branku neproměňuje. I v tomto případě byl úspěšnější domácí Daniel Svoboda!
     
    22:20
    Prokop Limanovský ujel českobudějovické obraně. Stál tváří v tvář domácímu brankáři. V souboji kdo s koho uspěl ale Daniel Svoboda, který se položil na led a Limanovského střelu lapil.
     
    19:40
    Jakub Viedemann napřáhl na modré čáře. Přihrávku ale nedostal úplně ideálně a horní prostor branky netrefil. Jakub Novák pak vyhazuje kotouč mimo hrací plochu a inkasuje dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    19:07
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., hrubost).
     
    13:40
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Škola – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:18
    Vaculík vybojoval faul pro svůj tým. Jakub Kroupa se proti domácímu útočníkovi provinil hákováním.
     
    10:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu třetí branku. A opět se puk třepotá v litvínovské kleci! Michal Silný poslal puk na branku, načež se kotouč odrazil přímo k VOJTĚCHU KRCHOVI, který z úhlu prostřelil a přidává svou druhou branku! Asistence: Michal Silný.
     
    08:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči se radují z druhé přesné branky. Před brankou se objevil volný VOJTĚCH KRCHO, který si počkal a následně prostřelil přesně až za brankovou čáru. Asistence: Michal Silný, Jakub Novák.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Fousek – 2 min., hákování).
     
    03:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vojtěch Krcho jel po levém křídle, načež projel mezi beky a naservíroval přihrávku FRANTIŠKU SCHWARTZOVI. Ten už pak neměl práci příliš těžkou. Asistence: Vojtěch Krcho, Jiří Remta.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Schwartz (Krcho, Remta), 9. Krcho (Silný, J. Novák), 11. Krcho (Silný), 33. Prospal (Remta, Masopsut), 35. Řezáč (Prospal), 42. Tlačil (Vávra), 54. Vaculík (Tlačil) – 50. Berka (Bártek, Šubrt), 63. Baláž (Kysela)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Vávra, Hubata, Fousek, Remta, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, Pouzar, Janoch, Schwartz, Silný, Krcho
    HC Litvínov: Zelenka (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Háva – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Fišer, Kovačič, Dufek

    Rozhodčí: Jílek – Flegl, Bělohlav
    ocianews.com