Olomouc – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Chomutov – Zlín 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Žďár n/S – Kladno 2:5 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (2:4 po s.n.)
K. Vary – Přerov 5:1 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Slavia – Sparta 1:2 (po pr.)
konec
HC Motor České Budějovice
7:1 (3:0, 2:0, 2:1 - 0:1)
HC Litvínov
Pátek 01.02.2019, 16:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Je konec. Motor si ze zápasu odnese tři body, Litvínov jeden. Z dnešního utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost. (18:11:33)
     
    Konec zápasu.
     
    62:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vojtěch Kysela vyslal přihrávku na ONDŘEJE BALÁŽE, který se tím pádem dostal do samostatného úniku. Ten pak zakončil přesnou střelou k pravé tyči ze Svobodova pohledu. Asistence: Vojtěch Kysela.
     
    61:34
    Dan Bartoš zkoušel tečovat kotouč střelu od modré v prostoru mezi oběma kruhy, jenže se až k teči nedostal, jeden z domácích ho včas odstavil.
     
    60:27
    Motor se dostal do útočného pásma, odkud je ale rychle vyhnán. Budějovičtí se budou muset snažit znovu, kotouč na svých holích mají.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba je za námi. Nabídla osm gólů, přičemž hned sedm jich skončilo v litvínovské svatyni. Motor se tak může radovat z velmi přesvědčivé výhry.
     
    Konec zápasu.
     
    58:20
    Ondřej Dufek vystřelil od modré čáry. Respektive kotouč posílal do prostoru mezi kruhy, kde stál jeden z jeho spoluhráčů. Domácí obránce pak ale do střely sáhl a na poslední chvíli ji srazil mimo horní tyčku.
     
    57:30
    Jeden z litvínovských obránců si najel na modrou čáru, odkud vyslal dobrou střelu. Tu ale opět kryje pohotový Daniel Svoboda, jenž je dnes opravdu v povedené formě.
     
    57:03
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:37
    Jiří Háva se dostal ke kotouči na levém kruhu v obranném pásmu. Následně jej vyhodil přesně na Svobodovu branku. Domácí brankář pak kotouč rozehrává na své spoluhráče.
     
    55:33
    Jakub Novák dostal přihrávku přesně na modrou čáru, ale poté se k němu včas stáhl jeden z litvínovských obránců, který domácího beka nepustil dále do pásma. Novák tak ve své útočné akci nemohl pokračovat.
     
    54:26
    V poslední dvacetiminutovce se s vyloučeními roztrhl pytel. Nyní jde pykat litvínovský Jakub Viedemann, a to za podrážení.
     
    53:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté jdou do šestibrankového vedení. Těžko říct, co by se muselo stát, aby o něj přišli. Jan Tlačil vyslal střelu na branku, ovšem on ještě neuspěl. To až z dorážky ONDŘEJ VACULÍK. Asistence: Jan Tlačil.
     
    52:55
    Ondřej Baláž vyvezl kotouč z obranného pásma, jenže pak nedokázal přesně rozehrát. Jeho přihrávka ovšem nebyla z těch nejpřesnějších.
     
    51:45
    Českobudějovičtí dlouho drželi kotouč na svých holích, jenže jejich dlouhá kombinace až žádnou z vážnějších střel neskončila.
     
    49:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu také první litvínovskou branku! Bártek poslal přihrávku na MARKA BERKU, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Robert Bártek, Adam Šubrt.
     
    49:04
    Další přesilová hra pro Litvínov. Aleš Řezáč míří na trestnou lavici za podrážení.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Schwartz (Krcho, Remta), 9. Krcho (Silný, J. Novák), 11. Krcho (Silný), 33. Prospal (Remta, Masopsut), 35. Řezáč (Prospal), 42. Tlačil (Vávra), 54. Vaculík (Tlačil) – 50. Berka (Bártek, Šubrt), 63. Baláž (Kysela)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Vávra, Hubata, Fousek, Remta, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, Pouzar, Janoch, Schwartz, Silný, Krcho
    HC Litvínov: Zelenka (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Háva – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Fišer, Kovačič, Dufek

    Rozhodčí: Jílek – Flegl, Bělohlav
    thejrc.org