Ústí n/L – Slavia 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:6 (2:2, 0:1, 1:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 02.02.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. Domácím se sice podařilo jedním gólem stáhnout stav utkání na 3:5 a pokoušeli se i o hru v šesti mužích na ledě, ale Dukla už si své vedení dokázala uhájit a dokonce poslední sekundy před koncem navýšit střelou do prázdné brány. Hosté si tak po dnešním zápase odváží tři body a s tříbrankovým rozdílem. pro dnešní onlajn přenos to dnes bude vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:01:04)
     
    Konec zápasu.
    59:44 Nicolas WERBIK - 3:6
     
    59:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme zde gól do prázdné brány. Až od Brože vypálil kotouč Nicolas Werbik a posílá tak Jihlavu do vedení 6:3. Asistence: Suchánek.
     
    59:05
    Domácí pokračují ve hře v útočném pásmu, na modré čáře je připravený nedbal, ale čas rychle utíká.
     
    58:42
    Domácí hrají bez brankáře!
     
    58:08
    Vhazování před Dostálem si berou opět domácí a vyráží za Brože. Dostál už byl na cestě z branky, ale musel být povolán zpět do klece.
     
    57:54
    Vhazování před Dostálem si berou domácí a pokouší se ihned dostat do útoku. To se jim ale nedaří a nahozený kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    57:53
    Oddechový čas pro domácí.
    56:20 Matěj PSOTA - 3:5
     
    56:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují stav utkání na 3:5! Pěkná přihrávka na volného Matěje PSOTU přišla od Vodného a z prostoru před brankou dokázal propálit Brože až za jeho záda. Domácí mají před sebou však ještě dvoubrankovou ztrátu. Asistence: Vodný, Havránek.
     
    55:48
    Domácí v plném počtu.
     
    55:18
    A domácí dostávají opět kotouč mimo svou třetinu.
     
    54:31
    Suchánek kombinuje na modré čáře s Kajínkem, ke střele se ale dostává Suchánek a jeho pokus končí na levém betonu Dostála.
     
    54:13
    A další vyhození kotouče do středního pásma.
     
    53:50
    Domácí se rychle osvobozují na základě vyhození kotouče mimo svou obrannou třetinu.
     
    53:48
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dalimil Mikyska – 2 min., sekání).
     
    53:14
    Hosté v plném počtu.
     
    53:13
    Poslední sekundy před koncem přesilovky přichází pěkná střela od Vodného a Brož s ní má potíže. Nakonec ale puk přitiskl k ledové ploše.
     
    51:38
    Hosté nelení ani při vlastním oslabení a vyráží dorážet na třebíčské hráče. Domácí se sice dokázali dostat do třetiny hostů, ale obrana hostů si počkala a opět vyváží puk mimo svou obrannou třetinu.
     
    51:16
    Hosté se osvobozují vyhozením kotouče mimo svou třetinu.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Dostálek – 2 min., sekání).
    50:20 Juraj BEZÚCH - 2:5
     
    50:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Dukla navyšuje své vedení na 5:2! Průnik Jiránka se vyplatil a jeho přesně mířená přihrávka přinesla své ovoce. Juraj BEZÚCH stál sám před Dostálem připravený ke střele a do prázdné části brány dokázal zavěsit kotouč. Asistence: Jiránek, Půža.
     
    50:10
    Jiránek vyráží před Dostála a má za sebou další spoluhráče.
     
    49:30
    Vhazování si berou domácí, Havlát střílí na brankáře hostů, ten jeho pokus likviduje svým ramenem. Nedvídek svádí souboj se dvěma hráči Dukly v levém rohu kluziště a snaží se získat kotouč. To se mu daří, hra je ale přerušena a bude se vhazovat.
     
    48:55
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, ve středním pásmu se ale podařilo zachytit kotouč Havránkovi a ten poslal své spoluhráče do průniku.
    47:57 Adam ZEMAN - 2:4
     
    47:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hosté navyšují své vedení v přesilové hře. Před bránou po pravé straně se ocitl nebráněný Adam ZEMAN, který využil přesné přihrávky od Matějíčka, a svou střelou propálil kotouč až za záda Dostála. Stav utkání je tak 4:2 pro Duklu. Asistence: Matějíček, Suchánek.
     
    47:05
    Bezúch bojuje o kotouč u levého mantinelu, nakonec ho předává Matějíčkovi. Ke střele se dostává Pohl od modré čáry, jeho pokus je ale zastaven některým ze stojících obránců domácích.
     
    46:30
    Hosté hrají v plném počtu a domácí ve čtyřech.
     
    46:16
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:45
    Stebih se pokoušel dostat přes střední pásmo, to se mu ale nedaří a právě naopak, na druhé straně se rozjíždí třebíčský útok. Přichází střela, kterou musí likvidovat Brož svým betonem.
     
    45:15
    Domácí se pokouší založit útok, jeden z obránců Dukly ale svou bruslí dokázal zastavit nahození domácích a může založit vlastní útok ze strany Jihlavy.
     
    44:40
    A máme zde další hru 4 na 4. Aktuálně se vhazuje před Brožem, kdy si kotouč přebírají hosté na své hole a následně i ke střele prostřednictvím Werbika, jeho pokus si ale Dostál pohlídal.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., hrubost).
     
    44:30
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Suchánek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    44:17
    Kratochvíl se dostává do průniku přes střední pásmo, čeká na své spoluhráče a ti mu přijíždí na pomoc. Z této akce však nic většího nevzešlo.
     
    43:40
    Do průjezdu se dostává Novák a následně přichází střela od modré čáry, Novák stojí před Brožem připravený dorážet, ale brankář hostů má situaci pod kontrolou.
     
    43:05
    Kajínek posílá přes střední pásmo svého spoluhráče k výjezdu, to se mu ale nedaří a domácí se dostávají k puku.
     
    41:55
    Dostálek se rozjíždí se svým spoluhráčem a vyráží směrem před Dostála. Tam chvilku pobyli, ale ocitli se v rohu kluziště, kde se zaklesnuli s hráči Třebíče do kotouče a nechtějí se ho ani jeden z nich vzdát. Rozhodčí tak musí pískat a bude se vhazovat.
     
    41:40
    Vodný na buly není úspěšný a kotouč končí na hokejkách Dukly. K Dostálovi se ale kotouč pouze doplazil a ten ho může s klidem zaklapnout svou lapačkou.
     
    41:27
    Obě mužstva hrají v plném počtu.
     
    40:45
    Hosté vybojovali kotouč ve třetině domácích a hosté začínají se svým náporem, Přichází střela, která je ale sražena mimo bránu Dostála. A zároveň se nám obě mužstva vrací, po předchozích vyloučeních v minulé třetině, do plného počtu.
     
    40:29
    Ke střele se dostává Třebíč z pravé strany u Brože, tento pokus končí sražením kotouče do ochranné sítě.
     
    40:03
    Úvodní vhazování třetí třetiny končí na holích Dukly Jihlavy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu tohoto utkání. Hosté byli ze začátku rychlejším a aktivnějším týmem. Měli více střel, trefili i tyčku a celé jejich snažení se zúročilo v čase 26:02, kdy se prosadil Matěj Pekr a poslal Jihlavu do vedení 3:2. Hosté se tak dostali poprvé v tomto utkání do vedení. Hra se po tomto gólu na obou stranách srovnala a oba týmy se dostávaly do pěkných příležitostí. Mohli jsme zároveň vidět ale i zvyšující se agresivitu z obou stran. Padly nám celkem čtyři vyloučení a dvě z nich z důvodu šarvátky u brány hostů. Tlak v hale pomalu stoupá a je vidět touha po bodech na obou týmech. Po druhé třetině se situace tváří lépe pro hosty. Před námi je ale ještě jedna dvacetiminutovka základní hrací doby. Jaký bude její průběh? Uhájí si hosté své vedení nebo domácí otočí stav utkání? To se dozvíme přibližně v čase 19:19, kdy padne úvodní vhazování závěrečné třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., hrubost).
     
    39:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., hrubost).
     
    39:18
    Za bránou Brože dochází k šarvátce a v sevření se drží Silvester Kusko a David Kajínek a ten je následně poslán na trestnou lavici. Za Třebíč jde na trestnou lavici Vojtěch Střondala, který nastupuje trest za Silvestera Kuska.
     
    39:02
    Hosté v plném počtu.
     
    38:40
    Hosté dobře brání toto oslabení a domácím běží poslední sekundy přesilovky.
     
    38:10
    A domácí jsou opět posláni vyhozením kotouče až za bránu Dostála.
     
    37:38
    Při vlastním oslabení se od modré čáry dostává ke střele Půža, jeho pokus je sražen Dostálem do ochranné sítě. Tato situace nebyla nijak zvláště ohrožující dosavadní stav utkání.
     
    37:03
    Třebíč má před sebou další přesilovou hru. Úvodní vhazování do ní si berou právě domácí, které ale po chvilce vyžene obrana Jihlavy vyhozením puku až za bránu Dostála.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Martin Matějíček – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:20
    Na Brože je nyní ze strany Třebíče vyvíjen vcelku velký nátlak. Přichází střely a menší nájezdy, ale brož zatím všemu, s dopomocí své obrany, odolává.
     
    35:40
    Čejka se pokouší něco vymyslet ve středním pásmu, tam na něj ale doráží dva obránci Jihlavy a dostávají se ke kotouči.
     
    35:05
    Havlát vyrazil na brože s podporou jednoho svého spoluhráče, průnik se jim však nepodařil a byli poslání zpět do středního pásma.
     
    33:50
    Kotouč si berou hosté na své hole, ale ne na dlouho a po chvilce už jedou domácí na brože. Jejich úspěšný průnik se však neodrazil na zakončení a kotouč pouze minul bránu.
     
    33:49
    Odpískán ofsajd Jihlavy.
     
    33:05
    hosté se dostali do přečíslení a vyrazili ve třech na Dostála. Jejich kombinace vypadala vcelku slibně, ale po zaklesnutí jednoho z obránců do jejich přihrávky byla celá akce zastavena.
     
    32:10
    Přichází střela od modré čáry od Stebiha, jeho pokus končí na betonech Dostála a nevychází ani následné pokusy o dorážku.
     
    31:27
    Puk si berou hosté na své hole, dopředu vyráží Hrníčko, ten je ale zastaven obranou domácích.
     
    31:25
    Ofsajd domácích.
     
    30:40
    Vhazování v pravém kruhu před Brožem si berou hosté, domácí ale situaci rychle přetáčí ve svůj prospěch a míří zpět před bránu hostů. Tam jsou ale zastaveni a hosté je dostávají zpět do středního pásma.
     
    30:22
    Domácí v plném počtu.
     
    29:46
    Vhazování si berou na své hole hosté, na modré čáře je připravený Stebih, za bránou nyní vybojoval kotouč Harkabus, přichází střela, tu si ale Dostál pohlídal.
     
    29:05
    Do průniku se dostal jeden z hráčů domácích a ve vlastním oslabení dokázal překvapit Brože. Ten byl ale v pozoru a situaci si pohlídal.
     
    28:24
    Szathmáry se snaží vybojovat kotouč za bránou Dostála, to se mu daří a puk se dostává do středního pásma a dále až za Brože.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Forman – 2 min., sevření puku rukou).
     
    27:05
    Matějíček dostal kotouč z chumlu hráčů na svou hůl a stahuje se před svou bránu. Odtud je založen útok směrem na Dostála, který je po chvilce přerušen a hosté jsou vyhnáni do středního pásma.
    26:02 Matěj PEKR - 2:3
     
    26:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí stav utkání ve svůj prospěch a vede 3:2! Zpoza brány se podařilo dostat kotouč Andělovi přímo do prostoru před bránou, kde stál připravený Matěj PEKR a ten srazil puk přímo mezi betony brankáře domácích. Hosté jsou poprvé v dnešním utkání ve vedení. Asistence: Anděl, Čachotský.
     
    25:32
    A přichází další střela, tentokrát od Matějíčka, tu ale Dostál likviduje svou lapačkou.
     
    25:07
    Stebih střílí od modré čáry, jeho pokus končí vysoko nad bránou Dostála.
     
    24:40
    Nedvídek zachytil vyhození Brože od jeho brány, po chvilce má ale puk v režii Jiránek a ten míří před Dostála. Přichází střela, ta končí ve výstroji brankáře domácích a následuje vhazování.
     
    24:00
    Werbik se pokusil vystřelit na Dostála z ostřejšího úhlu, to se mu ale nepodařilo a domácí mají už kotouč ve svém velení.
     
    23:31
    Dostál nyní musel čelit velkému nátlaku ze strany hostů. Po chvilce ale dokázal přitlačit lapačkou kotouč k ledu a bude se vhazovat.
     
    22:15
    Skupinka hráčů bojuje u pravého mantinelu o kotouč u brány Dostála, domácí jsou úspěšnější a vyváží ho do středního pásma. Tam ale orodují hráči Jihlavy, míří zpět za Dostálem a zahajují střeleckou kanonádu.
     
    22:10
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    21:55
    A další nebezpečná situace hostů před bránou Dostála. Ten si ale vše pohlídal.
     
    20:40
    Nedvídek pálí z poměrně ostrého úhlu na Brože, jeho pokus ale letí nad bránu a na druhé straně nebezpečná situace, kdy se do samostatného průniku dostal jeden z hráčů Jihlavy, vypálil, ale jeho pokus trefil tyčku. Nyní měli domácí štěstí.
     
    20:03
    Kotouč se dostává na hůl Brožovi a ten ho nahazuje ze středního pásma na Jana Brože.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    A máme za sebou úvodní třetinu tohoto zápasu. Zpočátku jsme mohli být svědky velké aktivity ze strany Třebíče, která neváhala a už v čase 2:01 jsme se dočkali prvního gólu. O ten se zasloužil Lukáš Forman a posunul tak Třebíč do vedení 1:0. Netrvalo dlouho a domácí se pustili do další útočné akce, která také vyústila v gól. V čase 3:41 si bránu objel Robert Havlát, dostal puk do prázdné brány a navýšil tak vedení Třebíče na 2:0. Tento okamžik už byl pro hosty alarmující a mohli jsme vidět rychlé navýšení rychlosti a agresivity ze strany hostů. To jim také přineslo i první ovoce, a to v čase 10:49, kdy propálil brankáře domácích Miha Stebih a snížil stav utkání na 2:1. Poté se hra na chvíli na obou stranách srovnala. Oba týmy měly příležitosti a brankáři se místy i celkem zapotili. Hosté ale v čase 17:02 šlápli do bruslí a vyjeli na Dostála. O srovnání stavu se zasloužil Tomáš Jiránek a svou tečí dostal Jihlavu na vyrovnané skóre, 2:2. Následujících pár minut se odehrálo v oslabení na straně Třebíče, ze kterého ještě 25 sekund zbylo. První třetina nám začala v pěkně svižném tempu a my se těšíme na další. Jak ta bude probíhat? To se dozvíme přibližně v čase 18:24, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Domácí se osvobozují vyhozením kotouče až k Brožovi.
     
    18:40
    Matějíček stojí na modré čáře připravený ke střele. K té se po přihrávce dostává a nastává podobná situace jako předtím u brože. Kotouč se odráží zpoza mantinelu a téměř pod beton Dostálovi. Ten puk nakonec dokázal pohlídat.
     
    18:30
    Rychle po rozehrávce se dostávají hosté ke střele, Dostál si situaci pohlídal a bude se opakovat vhazování.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., podrážení).
    17:02 Tomáš JIRÁNEK - 2:2
     
    17:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hosté srovnávají stav utkání! Mezi obránci se šikovně propletl Tomáš JIRÁNEK, který dokázal tečovat letící kotouč přímo za záda Dostála po střele Jana Holého od modré čáry a srovnává tak stav utkání na 2:2. Asistence: Holý, Zeman.
     
    15:45
    Vhazování před Dostálem si berou hosté na své hole. Harkabus se pokouší najít své spoluhráče pro případnou přihrávku, to se mu však nedaří a oproti tomu se může dopředu rozjet Süss s Novákem. Ten nahrává před Brože právě Süssovi, kterého pronásleduje jeden z obránců Dukly a nedovolil mu kotouč zpracovat. Z této situace nakonec nic nevzešlo.
     
    14:30
    v pravém rohu kluziště u brány Brože o kotouč bojuje skupinka hráčů, v níž jsou domácí úspěšnější. Puk se dostává ale do středního pásma a třebíčští hráči se musí rozjíždět nakonec až od své brány.
     
    13:50
    Nedbal nahodil kotouč na brože od modré čáry, ten si stoupl a puk vzal do náruče. Následně rozehrál a hosté se dostávají do středního pásma.
     
    13:16
    Hosté v plném počtu.
     
    13:00
    Domácí rozjíždí poslední útok v této přesilové hře, ten ale končí za bránou Brože a Jihlava už hraje v pěti hráčích na ledě.
     
    12:20
    Nebezpečná situace před bránou Brože! Kotouč se po střele od modré čáry odrazil za zády brankáře hostů a puk se náhle ocitl v brankovišti. Po rychlém zákroku Brože však situace nepřinesla změnu stavu utkání. Nyní měli hosté štěstí.
     
    12:10
    Szathmáry vystřelil kotouč od modré čáry. Puk končí v náruči Brože a vhazuje se před bránou hostů.
     
    11:18
    A domácí mají před sebou první přesilovou hru. Kotouč měl v držení Havránek, ale po rychlé obraně hostů je poslán zpět do středního pásma.
     
    11:16
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dominik Hrníčko – 2 min., podrážení).
    10:49 Miha ŠTEBIH - 2:1
     
    10:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme zde odpověď ze strany Jihlavy! Od modré čáry nyní přímý průstřel do levého horního růžku brány Dostála předvedl Miha STEBIH a snižuje stav utkání na 2:1. Asistence: Werbik.
     
    09:55
    Domácí jsou v držení kotouče a pokouší se něco vymyslet ve středním pásmu, To se jim nedaří a puk se dostává ke hráčům Jihlavy. Harkabus byl vyslán na projížďku k Dostálovi, podařilo se mu přejet všechny čáry a následně vypálit. Jeho pokus ale mířil přímo do výstroje brankáře domácích.
     
    09:07
    Po zákroku Dostála se vhazuje před bránou domácích, odtud je kotouč následně vyvezen do středního pásma a po chvilce už o něj bojuje za Brožem Szathmáry. Ten je však neúspěšný a na druhou stranu míří rychlý protiútok Jihlavy. Dostál má však tuto situaci pod kontrolou.
     
    08:46
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí a ihned reaguje Král, který se objevil před volným Brožem, střílí mezi betony, ty má však brankář hostů sevřené pevně u sebe.
     
    07:40
    Szathmáry posílá dopředu Vodného s Havránkem, ty ale obrana Jihlavy doslova vytlačila do středního pásma. Následně došlo k ještě jedné pěkné akci ze strany Třebíče před Brožem, tu si ale obrana Jihlavy dokázala pohlídat.
     
    06:45
    Pekr si objel celou bránu Dostála a pokusil se o přihrávku do prostoru před bránou, tam ale krouží třebíčská obrana, která jeho pokus likviduje.
     
    06:08
    Osmík v levém rohu kluziště u brány Dostála bojuje o kotouč, ale bez úspěchu a domácí mají čas na založení útoku.
     
    05:40
    Bilčík kombinuje s kotoučem na modré čáře, obrana hostů je ale pozorná.
    03:41 Robert HAVLÁT - 2:0
     
    03:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč už vede 2:0! Tentokrát se o branku zasloužil Robert HAVLÁT, který dostal přihrávku před Brožem od Kuska, pokusil se o rychlé zakončení, to ale Brož vychytal. Následně si objel celou jeho bránu a do odkryté části puk bez problémů zasunul. Stav utkání je tak 2:0. Asistence: Kusko.
    02:01 Lukáš FORMAN - 1:0
     
    02:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V popředí u modré čáry stál připravený Lukáš FORMAN, na kterého přišla přihrávka z levého rohu Brožovy brány a dokázal propálit kotouč přes hráče až za záda brankáře hostů. Stav utkání je 1:0. Asistence: Nedbal, Střondala.
     
    00:55
    Hosté nyní operují s kotoučem v třebíčském obranném pásmu a snaží se rozvíjet akci zpoza brány Dostála. Ke kotouči se ale po chvilce dostává Szathmary a uklidňuje hru.
     
    00:52
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    00:02
    Úvodní vhazování si berou domácí na své hole. Kotouč však posílají na Brože, který posílá své spoluhráče zpět do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Za pár minut nám začne hokejové utkání, kdy se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a HC Dukla Jihlava. Domácí mají za sebou sérii čtyř vítězství. Podaří se jim tuto sérii o jedno další vítězství prodloužit nebo Dukla zvládne tento řetěz přetrhnout? To se dozvíme již v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování dnešního zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, Forman, Bilčík, D. Mikyska, V. Čejka – Havlát, Nedvídek, Kusko – T. Havránek, Psota, Vodný – Střondala, M. Novák, Süss – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec.

    HC Dukla Jihlava: Brož (Honzík) – J. Pohl, Kajínek, Matějíček, Štebih, Suchánek, J. Holý, Půža – Pekr, Čachotský, Anděl – Dostálek, Werbik, Harkabus – Bezúch, Zeman, Jiránek – Hrníčko, Osmík, Klíma.

    Rozhodčí: Doležal, Dědek – Kotlík, Bartek.
     
    Dne 2. 2. se odehraje derby, ve kterém proti sobě nastoupí domácí SK Horácká Slavia Třebíč a HC Dukla Jihlava. Domácí mají za sebou čtvrtou výhru v řadě, kdy v prodloužení přehráli Benátky nad Jizerou a odnesli si dva body po skóre 4:3p. Na druhé straně Jihlava měla hotové gólové žně. Na domácím ledě se postavili proti Slovanu Ústí nad Labem a zisk tří bodů po konečném stavu 7:1 byl naprosto zasloužený. Nyní uvítá Třebíč u sebe doma Duklu. Jak bude utkání probíhat? Kdo získá další důležité body do sbírky? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování utkání.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Dostál (Jekel) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, Forman, Bilčík, V. Čejka – Havlát, Nedvídek, Kusko – T. Havránek, Psota, Vodný – Střondala, M. Novák, Süss – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec – Paták.

    Sestava Jihlavy z minulého utkání: Lundström (Honzík) – Kajínek (C), J. Holý, Štebih (A), Matějíček, J. Pohl, Suchánek, Štindl – Anděl, Čachotský, Pekr – Harkabus, Osmík, Dostálek – Klíma, Fajkus, Hrníčko – D. Váňa, Půža.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 3. Forman (Nedbal, Střondala), 4. Havlát (Kusko), 57. Psota (Vodný, T. Havránek) – 11. Štebih (Werbik), 18. Jiránek (J. Holý, Zeman), 27. Pekr (Anděl, Čachotský), 48. Zeman (Matějíček, Suchánek), 51. Bezúch (Jiránek, Půža), 60. Werbik (Suchánek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, Forman, Bilčík, D. Mikyska, V. Čejka – Havlát, Nedvídek, Kusko – T. Havránek, Psota, Vodný – Střondala, M. Novák, Süss – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Honzík) – J. Pohl, Kajínek, Matějíček, Štebih, Suchánek, J. Holý, Půža – Pekr, Čachotský, Anděl – Dostálek, Werbik, Harkabus – Bezúch, Zeman, Jiránek – Hrníčko, Osmík, Klíma.

    Rozhodčí: Doležal, Dědek – Kotlík, Bartek.

    Diváci: 3673
    ocianews.com