Řisuty – Trutnov 3:4 (po pr.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 7:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 5:0 (kon.)
Klatovy – Nymburk 2:5 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Děčín – Kolín 0:4 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 2:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 02.02.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha-Braník • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! našel LUKÁŠE TONDRA v prostoru mezikruží, jablonecký kapitán bez problémů skóroval do prázdné branky. Asistence: Kamil Bříška, Jakub Mulač.
     
    56:38
    Kobra bude hrát bez brankáře.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nezbeda – 2 min., hákování).
     
    48:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    PATRIK MAĎAR obdržel přihrávku v obraně, nechal se faulovat, obešel dva obránce a střelou švihem do šibenice poslal Jablonec do dvojbrankového vedení. Kvůli vstřelenému gólu se vylučovat nebude. Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    46:54
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., nesportovní chování).
     
    45:03
    Tak to byla šance! Nadvakrát domácí hráči zakončovali, ani jednou ale rozhozeného Hosnedla nedokázal překonat. Ten nejdříve vyrazil střelu před sebe, a pak nějakým zázračným způsobem do střely mířící do odkryté branky vložil beton.
     
    42:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jablonec jde opět do vedení. Homolka v přečíslení dva na brankáře našel TOMÁŠE NEZBEDU, který zakončoval do odkryté branky. Přesouvající se Sochůrek neměl šanci na střelu jakkoliv reagovat. Asistence: David Homolka, Tomáš Mrkvička.
     
    36:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., hákování).
     
    30:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla dělovka! Kasík poslal puk na úplně volného MARKA RYZÁKA, který od modré poslal dělovku, která se zastavila až v hostující brance. Je srovnáno, hostující hráči budou hrát v pěti. Asistence: Jaroslav Kasík, Viktor Nestrašil.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Tondr – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:12
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., držení).
     
    22:28
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Roman Verbík – 2 min., podrážení).
     
    19:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to byla rána! Tondr poslal na modré puk na KAMILA BŘÍŠKU, který si od modré sjel blíže k brance, odkud vypálil pumelici do pravé šibenice. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    16:40
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min., podrážení).
     
    14:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šťastný přihrávkou zpoza branky našel najíždějícího VIKTORA NESTRAŠILA, který se z pozice v mezikruží nemýlil a střelou pod víko jablonecké branky vyrovnal. Asistence: Tomáš Šťastný, Filip Hlinka.
     
    06:33
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    04:33
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jablonec jde jako první tým do vedení! Brokeš našel před brankou MICHALA PAVLŮ, který z těžké pozice střelou k levé tyči propálil Sochůrka. Asistence: Tomáš Brokeš, Marek Frk.
     
    02:37
    První gól dnešního utkání neplatí! Ryzák zřejmě nesouhlasil s verdiktem rozhodčích po kontroverzním souboji za brankou, a tak do obrany bruslil opravdu pomalu. Shoda náhod chtěla, že nepřesná jablonecká kombinace našla na modré laně Šťastného, který ihned před hostující brankou našel Ryzáka, který jednoduše skóroval. Gól nakonec neplatí kvůli ofsajdu.
     
    01:36
    Šťastný po úžasné přihrávce od Jakuba Verbíka přes celé hřiště jel na úplně osamoceného Hosnedla. Jablonecký brankář nakonec byl ten úspěšnější.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 15. Nestrašil (Šťastný, Hlinka), 31. Ryzák (Kasík, Nestrašil) – 5. Pavlů (Brokeš, Frk), 20. Bříška (Tondr), 43. Nezbeda (Homolka, Mrkvička), 49. Maďar (Brokeš), 59. Tondr (Bříška, Mulač)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, Jakub Verbík, Roman Verbík (A), Ryzák – Netolický, Kysela, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antočík
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Mrkvička, Pilař, Pavlů (A), Abraham, Šuráň, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr (C), Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A)

    Rozhodčí: Martin Šperl – Petr Marek, Marek Kučera

    Diváci: 175
    thejrc.org