Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (0:3, 1:1, 1:1 - N 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 02.02.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    60:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava bere ze zápasu alespoň bod, protože krátce po úvodním buly se trefuje podruhé v utkání MIROSLAV JUDA. Kladno se tak o tři body přiblížilo play-off skupinám, Jihlava má o jeden bod více k záchraně. Asistence: Lukáš Mareš.
     
    59:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla už jen 22 sekund před koncem základní části zmírňuje porážku na 2:5, když se trefuje dorostenec MATOUŠ MENŠÍK. Asistence: Dominik Adam.
     
    42:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. PAVEL HAŠEK dává pátý gól Kladna a Rytíři jdou zkraje třetí třetiny do vedení o čtyři góly. Bez asistence.
     
    31:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si berou náskok tří branek zpět. MATĚJ ČERMÁK využívá přesilovku a krátce po polovině zápasu je to již 1:4. Asistence: Pavel Husarik.
     
    23:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté využívají přesilovou hru po 23 sekundách a vracejí se do zápasu. MIROSLAV JUDA skóruje v přesilové hře a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Lukáš Mareš, Tomáš Chlubna.
     
    17:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté v první třetině jasně dávají na vědomí, že chtějí dnes jednoznačně vyhrát a přiblížit se postupu do skupin o play-off. Jihlava inkasuje potřetí, když se půl minuty po skončení jihlavské přesilovky prosazuje MATYÁŠ FILIP a Rytíři tak první třetinu jednoznačně opanovali. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    05:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A pro Rytíře je nyní stav ještě veselejší, MATĚJ ZÍKA v polovině šesté minuty posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Petr Hašek.
     
    01:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pro Jihlavu nezačíná utkání vůbec dobře, jelikož již na konci druhé minuty posílá Kladno do vedení VOJTĚCH KUZĎAS, který střílí svůj první gól v sezoně! Asistence: Pavel Husarik, Filip Staněk.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 24. Juda (Mareš, Chlubna), 60. Menšík (Adam), 61. Juda (Mareš) – 2. Kuzďas (Husarik, Staněk), 6. Zíka (Hašek), 18. Filip (Bláha), 32. Čermák (Husarik), 43. Hašek


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Veleba, Moravec, Trávník, Rašín, Mareš – Brož, Vala, Zadražil, Menšík, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Adam Juda, Barák
    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Staněk, Šmatlák, Flachs, Zíka, Funk – Šimek, Nagy, Hašek, Bernat, Bláha, Husarik, Rendla, Filip, Čermák, Kuzďas

    Rozhodčí: Antonín – Polák, Husák
    thejrc.org