Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:4 (0:0, 3:4, 0:0 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 02.02.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V rámci osmnáctého kola nadstavby DHL extraligy juniorů budeme sledovat utkání mezi Chomutovem a Přerovem. Domácí hrají o postup do play-off, hosté zase o udržení. Utkání startuje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ ve 12:30.
     
    HC ZUBR PŘEROV

    MEO je aktuálně na předposledním fleku nadstavbové skupiny. Na Havlíčkův Brod ztrácí pouhé dva body, ale právě Přerov odehrál o dva duely méně, takže je v menší výhodě. Zubři nastříleli nejmenší počet branek (89), v posledním utkání prohráli 1:5 na ledě západočeské Energie.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Lukáš Zmeškal – 35 zápasů, 28 bodů (13+15)
    Adam Hradil – 35 zápasů, 19 bodů (7+12)
    Daniel Indrák – 26 zápasů, 17 bodů (7+10)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovský celek bojuje o play-off a aktuálně je na druhém fleku dvanáctičlenné skupiny. Piráti mají na pátou Mladou Boleslav náskok pěti bodů, který budou chtít dnes navýšit. Severočeský tým se po dlouhém venkovním tripu vrátil na domácí led a v pátek zdolal Zlín 3:2. Juniorský celek Pirátů táhne Kryštof Ouřada a Petr Chlán, oba hráči jsou taktéž v TOP10 bodování soutěže.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kryštof Ouřada – 36 zápasů, 55 bodů (24+31)
    Petr Chlán – 36 zápasů, 53 bodů (30+23)
    Michal Gut – 29 zápasů, 32 bodů (13+19)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Štefančík, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada.

    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Suchánek) – Jaroněk, Takáč, Bieniek, Gréč, Kleiner, Moučka – Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Kočica, Navrátil.

    Rozhodčí: Jaroš – Frodl, Komárek.
     
    Krásné poledne z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Pokud zrovna obědváte, tak přeji dobrou chuť! Oba juniorské celky jsou na ledové ploše a utkání mezi Chomutovem a Přerovem co nevidět začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Piráti vyhráli vhazování a brzy se dostali do první šance. Petr Chlán z levého kruhu neuspěl, Denis Zeman to následně zkoušel od modré. Daniel Šimonů ovšem vyrážečkou vyrazil.
     
    00:46
    Hostující brankář si poté připsal další dva zákroky. Dvakrát se tak vhazuje po levici Daniela Šimonů, proti kterému dnes stojí druhý celek nadstavbové skupiny.
     
    01:16
    Adam Hradil mohl být prvním střelcem duelu, ale svou akci nezakončil. Puk se k němu odrazil do brankoviště od zadního mantinelu. Před Běhulou se mu ovšem skórovat nepovedlo.
     
    02:20
    Aktivitu Zubrů následně zakončoval pokusem od modré čáry obránce Jan Moučka. Pokus vytáhlého beka hostů ale skončil na připraveném betonu Běhuly.
     
    03:14
    Petr Chlán se pokoušel dostat do pásma, ale střetl se s hostujícím Martinem Ryšavým. Piráti se dostali do ofsajdu a hra pokračuje ve střední třetině.
     
    03:34
    Následně se už Petr Chlán do gólovky dostal! U levé tyčky šel do bekhendu a mířil k pravé tyčce. Jeho zakončení ale skončilo jen těsně vedle přerovské branky.
     
    04:02
    Na druhé straně šel proti jednomu obránci Jonáš Kočica. Střílel přes bránícího hráče Pirátů, ale jeho rána nakonec branku Chomutova neohrozila.
     
    05:07
    Jakub Kleiner našel parádní přihrávkou přes celé hřiště Filipa Chytila, jenž šel sám na branku. Hráč se známým jménem střílel do pravé šibenice, ale trefil jen spojnici břevna a tyčky!
     
    05:52
    Pokračovalo se hrou Přerova, který se následně dostal do ofsajdu. Sledujeme rychlé tempo a oba celky chtějí hrát útočně, to je na začátek dobré znamení.
     
    06:37
    Peter Lobodowski se na levé straně dostal do kličky, ale Jan Prokop před brankou nezakončil. Volného kotouče se poté zmocnil Petr Chlán, ale ten branku těsně minul.
     
    07:16
    Obrovský tlak domácího celku! Petr Chlán střílel z pravého kruhu, ale neuspěl on ani u tyčky dorážející Svoboda. Šimonů vše pokryl a v jeden moment mu pomohla i branková konstrukce!
     
    07:58
    Poté se domácí směrem do útoku nedomluvili a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou Běhuly. Ten se ke kotouči moc nedostal, ale již jej zachránila jeho branka.
     
    08:44
    Právě chomutovská jednička následně nerozehrála ideálně o mantinel a Jan Fencl se vše pokoušel potrestat. Jeho zakončení z otočky ale nemělo razanci a sotva k brance dojelo.
     
    09:31
    Szymon Bieniek ujel podél pravého mantinelu a zakončoval na první tyčku, kterou ovšem netrefil. Následně si do velké šance najel Jakub Navrátil, který ovšem zblízka Běhulu neprostřelil!
     
    10:58
    Domácí byli nyní aktivně napadáni a Petr Chlán jen vyhazoval přes celé hřiště. Hra se tak vrací před branku Pirátů, vhazovat se bude po levici Richarda Běhuly.
     
    12:16
    Mezi kruhy se ke kotouči dostal Erik Mežnar, jenž hned posílal puk před branku. Tam sice jeden ze spoluhráčů stál, ale kotouč se mu nepovedlo zpracovat či poslat do branky.
     
    12:55
    Pokračuje se ve velice bojovném tempu a ani jeden celek nepolevuje. Nyní se nepovedlo udržet hráčům kotouč na ledové ploše a po zásahu střídačky se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    14:04
    Peter Lobodowski za brankou skvěle vybojoval kotouč a poslal jej před ní na Jana Prokopa. Ten byl ovšem těsně bráněn a zakončit se mu již nepovedlo.
     
    15:09
    Piráti aktivně napadali v útočné třetině a pokoušeli se něco vymyslet. Přerovští vyhodili pouze na zakázané uvolnění a hra bude pokračovat po levici brankáře Šimonů.
     
    15:16
    Právě hostující borec v brance nyní máchl lapačkou a předvedl pohledný semafor. Od modré čáry to zkoušel obránce Jakub Šuráň, ale jeho pokus šel spíše nad branku.
     
    15:46
    Piráti se poté dostali do další rychlé akce, opět byl na konci bek Jakub Šuráň. Ten dostal přihrávku na pravý kruh, ale svou akci zakončil střelou do hrudi připraveného Šimonů.
     
    17:10
    Hrálo se delší dobu bez přerušení, až nyní se domácí dostali do zakončení. Stále ještě dorostenec Marcel Štefančík zakončoval z levého kruhu, ale jeho svižný pokus po ledě Šimonů zachytil.
     
    18:38
    Hraje se hodně rychlý juniorský hokej, takhle by to asi mělo vypadat. Piráti nyní byli aktivní v pásmu, ale dostali se k jedné střele. Daniel Šimonů ovšem pokus z pravého kruhu pokryl.
     
    19:26
    Denis Zeman se pokoušel na levé straně dokončit akci Petra Chlána. Byl ovšem podražen a uvidíme první přesilovku utkání. Dvě minuty dostává hostující Martin Borot.
     
    19:44
    Na konci kombinační hry byl u levé tyčky nejproduktivnější hráč Kryštof Ouřada. Střílel nadvakrát, ale Daniel Šimonů chytá skvěle a nadále drží šance Přerova vysoko!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina duelu mezi Chomutovem a Přerovem. Sledovali jsme bojovné a rychlé utkání, které nemohlo moc nudit. Šance měly oba celky, ale ani jeden pokus zatím gólem neskončil. O něco aktivnější jsou Piráti, ale Daniel Šimonů dnes chytá na jedničku.

    Druhá třetina začne ve 13:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Hned po šesti sekundách je hra přerušena. Hlavní sudí Jan Jaroš byl zasažen hokejkou či pukem. Vypadá to ovšem, že bude v pořádku a hra bude pokračovat přesilovkou Pirátů.
     
    20:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hned první početní výhoda končí brankou, Piráti jdou do vedení! PETR CHLÁN nabral rychlost a po levé straně se dostal do zakončení. Daniela Šimonů překonal svižnou střelou k pravé tyčce. Asistence: Vít Seemann a Kryštof Ouřada.
     
    21:19
    Piráti se hned dostali do útoku, ale brzy je zastavilo zakázané uvolnění hostů. Vhazovat se tak bude po levici Daniela Šimonů, který před pár sekundami inkasoval.
     
    22:11
    Zubři se mohli dostat do dobré protiakce, ale Filip Chytil nedostal dobrou přihrávku a je tu další icing. Hra se tak vrací před klec Šimonů, vhazuje se po jeho pravici.
     
    22:29
    Druhá početní výhoda domácího celku. Za útočný faul je potrestán Szymon Bieniek, jenž inkasuje trest za sekání.
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují i ve druhé početní výhodě a na startu druhé třetiny jdou do dvoubrankového vedení. KRYŠTOF OUŘADA si najel od levého mantinelu před branku a střelou na přední tyčku prostřelil Šimonů, který nejspíše nemá čisté svědomí. Asistence: Petr Chlán.
     
    24:01
    Hra pokračovala za brankou Přerova, kde se několik desítek sekund bojovalo o kotouč u mantinelu. Nakonec se k němu dostali žlutomodří, kteří postupují do útoku.
     
    24:54
    Zubři byli aktivní v útoku, vystrašit Richarda Běhulu v chomutovské brance se jim ovšem již nepovedlo. Piráti ovšem vyhodili na icing a Přerov může pokračovat.
     
    25:36
    Dalších několik sekund se bojovalo u mantinelu o kotouč. Nakonec byla hra přerušena a pokračovat se bude vhazováním po levici chomutovské jedničky.
     
    26:35
    Domácí se dostali do útoku, ale v brankovišti se jim zakončit nepovedlo. Hosté kotouč vyhodili a je z toho další zakázané uvolnění, nyní buly před Šimonů.
     
    27:03
    Nenápadnou akci svého celku zakončoval u pravé tyčky Jonáš Kočica. Ten dostal puk před branku a mířil do levé šibenice, branku se mu ovšem nakonec trefit nepovedlo.
     
    27:51
    Domácí mužstvo opět aktivně napadalo a donutilo Zubry vyhodit pouze na další icing. Opět tak bude muset být v pozoru Daniel Šimonů, před jehož zraky bude vhozen kotouč.
     
    28:31
    Chvilku se hrálo, ale nakonec je z toho další icing, kterým se provinili hosté. Jeden z hráčů ve střední třetině prodlužoval přihrávku a celá akce skončila za brankou.
     
    28:51
    Vít Seemann měl na hokejce třetí branku chomutovské juniorky, ale z levého kruhu Daniela Šimonů nepropálil! Neuspěl ani Matyáš Svoboda při dorážkách v brankovišti.
     
    29:08
    Po vhazování se dostali do útoku Moravané, kterým se ale nakonec nepovedlo projít až před Běhulu. Puk skončil na střídačce a hra bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    29:37
    Erik Mežnar v další šanci domácích! Slovinský útočník dostal přihrávku před branku, ale po bekhendové kličce rozvlnil pouze boční síť. Následně se stejný hráč dopustil faulu.
     
    29:50
    Erik Mežnar za brankou dohrál Davida Takáče, který s pomocí spoluhráčů opustil ledovou plochu. Domácí hráč inkasuje 2+10 za vražení na hrazení, Přerov čeká první přesilovka.
     
    30:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Také hosté se prosazují v početní výhodě a korigují stav utkání na rozdíl jediné branky! Nejzkušenější JAKUB NAVRÁTIL si najel až mezi kruhy a svižným zakončením propálil Běhulu mezi betony. Asistence: Daniel Indrák.
     
    30:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ale velice rychle vrací úder a opět tak vedou o dvě branky! Patrik Pech si najel k pravé tyčce a puk dostal do brankoviště. Zde do něj lehce píchl MARCEL ŠTEFANČÍK, který jej nasadil pod víko. Asistence: Patrik Pech.
     
    31:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další branka, se kterými se nyní pořádně roztrhl pytel! JAKUB NAVRÁTIL si vyměnil kotouč s obráncem Dobšou a u levé tyčky zakončoval do prázdné branky! Asistence: David Dobša.
     
    32:16
    Do klasického kolotoče v útočném pásmu se následně dostali domácí. Na konci akce byl Petr Chlán, ale tomu se z mezikruží nepovedlo prostřelit lehčí střelou pozorného Šimonů.
     
    32:38
    Následně si na pravý kruh najel Tomáš Koblížek, který ještě včera hrál Tipsport extraligu. Jeho rána byla ovšem zblokovaná a skončila nad brankou.
     
    32:55
    V další akci byl chomutovský útočník Jan Prokop, který to zkoušel z pravého kruhu. Ani on ovšem neprostřelil připraveného Šimonů v brance, vhazuje se po jeho levici.
     
    33:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov rychle srovnává a prosazuje se opět JAKUB NAVRÁTIL, pro kterého to je hattrick! Zkušený hráč z Chance ligy se od pravého mantinelu dostal až do kličky na zadní tyčku a po ledě překonal roztaženého Richarda Běhulu potřetí v této třetině. Bez asistence.
     
    34:04
    O fantastický obrat se mohl následně postarat Daniel Indrák, ale jeho bekhendový pokus u pravé tyčky nebyl nebezpečný a skončil na betonu Běhuly.
     
    35:52
    Rychlá protiakce Přerova byla zakončena pokusem Filipa Chytila z levého kruhu. Daniel Šimonů si ovšem s tímto pokusem poradil a kotouč kryje ve své lapačce.
     
    36:10
    Domácím se následně nepovedlo ideálně rozehrát a po icingu se bude vhazovat po pravici Richarda Běhuly. Do konce šílené druhé třetiny zbývají necelé čtyři minuty.
     
    36:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrat hostů je na světě a přišel velice kuriózní trefou! Richard Běhula zasáhl proti střeleckému pokusu a JONÁŠ KOČICA puk dostal do branky vpádu snad bruslí. Branka nicméně platí a Přerov se ujímá vedení! Bez asistence.
     
    37:18
    Vyrovnat stav duelu se pokoušel Peter Lobodowski, který objel branku a u levé tyčky zakončoval bekhendově. Daniel Šimonů byl ovšem pozorný a puk zachytil.
     
    37:48
    Přečíslení Pirátů tři na jednoho zakončoval Josef Koláček přihrávkou k levé tyčce. Marcel Štefančík zde střílel k pravé tyčce, ale branku zblízka těsně minul!
     
    38:40
    Následně kotouč skončil v rukavici Richarda Běhuly, který hru osmdesát sekund před koncem třetiny zastavuje. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    39:01
    Na startu poslední minutu druhé třetiny se Piráti dostali do útoku. Zubři ovšem akci rychle zastavili a puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    39:21
    Petr Chlán měl na hokejce vyrovnání, ale střelecký pokus od modré čáry zblízka za záda připraveného Šimonů nedostal! Přerov následně vyhazuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetina plná napětí, šancí a také sedmi branek! Piráti dvakrát vedli o dvě branky, ale do kabin se nakonec jde za stavu 4:3 pro hostující Přerov. Hattrickem se blýskl Jakub Navrátil, jenž kdysi hrával za Chomutov a nyní září v Chance lize. Do třetí třetiny jdou s výhodou hosté, ale stát se může cokoliv, což samotná druhá třetina potvrdila.

    Třetí třetina začne přibližně ve 14:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Daniel Indrák si individuálně najel do útočné třetiny a svou akci zakončoval pokusem do pravé šibenice. Rána se mu ovšem nepovedla a kotouč skončil vedle branky.
     
    41:26
    Piráti se dostali poprvé do útoku až nyní. Daniel Šimonů přikryl nahození ze středu hřiště a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    42:07
    Jakub Navrátil u pravé tyčky získal kotouč a z úhlu se pokoušel překonat Richarda Běhulu. Nyní ale hostující osmaosmdesátka úspěšná nebyla.
     
    43:27
    Denis Zeman nerozehrál ideálně a hostující Martin Borot se dostával po levé straně do zakončení. Richard Běhula ovšem jeho pokus zkušeně pokryl.
     
    44:28
    Zubři jsou ze druhé třetiny nabuzení a nadále jsou aktivní. Nyní přišel střelecký pokus od modré čáry, který skončil na připraveném betonu chomutovského brankáře.
     
    45:27
    Z levé strany to přes bránící hráče zkoušel Jonáš Kočica, ale jeho pokus byl zablokován a ke kotouči se dostávají domácí hokejisté. Ti ztrácí jednu branku, ale ve třetí části se jim moc nedaří.
     
    46:07
    Sudí opět přerušují, vhazovat se bude po levici Richarda Běhuly. Zubři jsou aktivní a svým pohybem dělají domácím velké problémy.
     
    46:54
    Do snažení se nyní dostala první formace Pirátů. Na konci celé akce byl Petr Chlán, ale ten ze středu hřiště zakončoval jen do připraveného Šimonů,
     
    47:40
    Jakub Váchal nahazoval do útoku v době, kdy sudí signalizovali ofsajd. Je z toho tedy úmyslná situace a hra se přesouvá před branku Richarda Běhuly.
     
    48:00
    Jonáš Kočica si nyní najel až k levé tyčce a v dobré šanci zakončoval na vzdálenější stranu. Richard Běhula ovšem nastavil lapačku a pokus skvěle pokryl!
     
    48:21
    Následně jeden z domácích přihrával rukou a hra je vykázaná do středního pásma. Polovina třetiny je téměř u konce a Zubři stále drží nadějné vedení.
     
    48:46
    Rychlost nyní nabral David Dobša, který se s kotoučem dostal po pravé straně až před Běhulu. Chomutovský brankář si ovšem připsal další skvělý zákrok!
     
    50:05
    Hosté se opět dostali do pásma a z vrcholu kruhů přicházela další střela. Ta nyní nebyla vůbec nebezpečná a kotouč skončil jen na zadním mantinelu.
     
    50:25
    Poté byla hra přerušena za brankou Richarda Běhuly, kde se oba celky pokoušely vybojovat černou gumu u mantinelu. Bylo to ovšem dlouhé a sudí hru přerušil.
     
    50:48
    Přerovští svou hru vylepšili a dostali se do další velké šance! Jonáš Kočica si najel do další obrovské šance, ale dnes mu není přáno. Před brankou zakončoval po ledě do betonu Běhuly!
     
    51:49
    Marcel Štefančík šikovně přihrával bekhendem na první tyčku, kde se ale jeden z jeho spoluhráčů neprosadil. Šimonů udržel puk na betonu a hra se přerušuje.
     
    52:21
    Následně se Štefančík nedostal v obraně přes hráče a Lukáš Zmeškal si najel po pravé straně do zakončení. U pravé tyčky se mu ale Běhulu prostřelit nepovedlo!
     
    53:45
    Petr Chlán následně našel na středu najíždějícího si Ouřadu, proti kterému ale stále hned trojice obránců. Přerov je u kotouče a jde do útoku. Každou chvilkou je navíc blíže bodům.
     
    54:56
    Josef Koláček se ve střední třetině ujal kotouče a moc nevěděl, co s ním. Nakonec jej obloučkem poslal přímo na branku, čímž vybojoval vhazování v útočném pásmu.
     
    55:27
    Od modré čáry střílel Denis Zeman a k dorážce si najížděl Marcel Štefančík. Tomu se ovšem zblízka nepovedlo dorazit, Šimonů puk včas přikryl.
     
    55:41
    Od pravého mantinelu si až k tyčce najel Lukáš Zmeškal, který se pokoušel prosadit. Běhula ovšem mezeru nenechal a pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.
     
    56:50
    Dalších několik sekund se bojovalo u mantinelu. V obranné třetině domácího celku byla hra nakonec přerušena a pokračovat se bude ve středu ledové plochy.
     
    56:59
    Na ledové ploše zůstal následně ležet David Takáč, který se zatím moc nezvedá. Přispěchala k němu místní ošetřovatelka. Snad bude hostující obránce v pořádku.
     
    58:10
    Utkání se dostalo do posledních dvou minut. Piráti jsou v útočném pásmu v šesti a Richard Běhula odjel na střídačku!
     
    58:40
    Kryštof Ouřada měl na hokejce vyrovnávací branku, ale v obrovské šanci branku nedává! Nejproduktivnější hráč Pirátů stál u levé tyčky, ale Šimonů předvedl úžasný zákrok.
     
    58:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:15
    Piráti se zatím do ničeho nedostali a nepřesnost je drží mimo útočné pásmo. Přerovu tento scénář vyhovuje a je blízko třem bodům do ligové tabulky.
     
    59:48
    Domácí si nevytvořili žádný tlak, Přerovu se v posledních sekundách povedlo vyhodit jen na icing. Hra bude pokračovat po oddechovém času Zubrů.
     
    Konec zápasu.
     
    Tři třetiny jsou u konce a Přerov díky hattricku Jakuba Navrátila, obratu ve druhé třetině a skvělému výkonu Daniela Šimonů bere tři body! Důležité body pro hosty směrem k záchraně. Naopak Piráti musí zabrat v nadstavbě, náskok na postup do play-off není tak vysoký.
     
    Začala nadstavba.
     
    60:26
    Daniel Indrák dlouho míchal s kotoučem a nakonec se dostal ke střeleckému pokusu. Jeho rána ovšem skončila nad brankou a následně Běhula přikryl kotouč.
     
    60:51
    Neuvěřitelnou rychlost nabral Kryštof Ouřada, který se s kotoučem dostal až do pásma. Jeho rána k levé tyčce ale v brance neskončila, kotouč orazítkoval mantinel.
     
    61:24
    Jonáš Kočica mohl vystřelit Zubrům čtvrtý bod, ale v samostatném úniku trefil střelou k pravé tyčce pouze lapačku pozorného Richarda Běhuly!
     
    62:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kvrdlali s kotoučem, ale dlouho se jim nic nepovedlo vymyslet. Nakonec to na sebe vzal MARTIN RYŠAVÝ, který se z pravého kruhu prosadil pokusem k levé tyčce. Richard Běhula byl na tento pokus krátký a Zubři získávají všechny čtyři body! Asistence: Jonáš Kočica.
     
    Konec zápasu. (14:48:44)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 21. Chlán (Seemann, Ouřada), 23. Ouřada (Chlán), 31. Štefančík (Pech) – 31. Navrátil (Indrák), 32. Navrátil (Dobša), 34. Navrátil, 37. Kočica, 63. Ryšavý (Kočica)


    Piráti Chomutov: Běhula (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Štefančík, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada.
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Suchánek) – Jaroněk, Takáč, Bieniek, Gréč, Kleiner, Moučka – Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Kočica, Navrátil.

    Rozhodčí: Jaroš – Frodl, Komárek
    ocianews.com