SOHO Olomouc – Zlín sledge 3:0 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 3:1 (kon.) | SHK Mustangové – Litvínov 7:0 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
HC Litvínov (sledge)
Sobota 02.02.2019, 17:00Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    Mustangové tak nakonec bezpečně dnes vítězí, a to převážně díky pěti brankám domácího kapitána a hrdiny Pavla Kubeše. Ode mě je to z Pardubic tak zatím vše, už zítra pětačtyřicet minut po polední ovšem s dalších kolem České para hokejové ligy na počtenou! (18:31:40)
     
    Konec zápasu.
     
    43:48
    Poslední chvíle zápasu se ještě hodně tahají, došlo totiž na dvě přerušení, oba ze zakázaných uvolnění.
     
    43:01
    Poslední dvě minuty zápasu, o vítězi je však už dlouho rozhodnuto.
     
    42:38
    Litvínov si ještě vyžádal oddechový čas.
     
    39:46
    Nic podstatného a nového se na ledě neděje, utkání už se dohrává v poklidnějším tempu, ve kterém mají puk na svých hokejkách stále domácí. Litvínovu se povedlo jenom dvakrát vyhodit až ke strážci pardubické svatyně.
     
    36:01
    I když má hostující celek pouze jednoho střídajícího hráče, tak i ten se nakonec dostal alespoň párkrát na hřiště. Litvínov bojuje, co mu síly stačí a alespoň jednu čestnou branku by si zasloužil. Uvidíme.
     
    34:47
    Hraje se stále pouze směrem k brance hostů, Kubeš měl na hokejce další branku, tentokrát to ale skoro vypadalo, jako by se mu nechtělo dobře provedený samostatný únik úspěšně zakončit. Naopak z něho totiž chtěl sympaticky přihrát na spoluhráče, to se mu však nepovedlo.
     
    32:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PAVEL KUBEŠ se ujal puku u vlastní branky, krásně objel celou hrací plochu a poté zakončil do sítě za záda Bechyňského – 7:0!
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PAVEL KUBEŠ ještě na konec druhé třetiny přidává svojí čtvrtou a celkově už šestou pardubickou branku!
     
    29:05
    Zatímco hra se dvakrát kvůli zásahu brankáře musela u klece Litvínova přerušit, tak na tom, že aktivita zůstává podstatě jenom na straně domácích, se nemění nic.
     
    26:05
    Ovšem to bylo vše, co se hostům podařit během početní výhody vymyslet. Mustangové už jsou opět v plném počtu a pokračují v útočení.
     
    24:16
    A hned z toho byla zřejmě zatím nejvážnější střela hostů za celý zápas, Záluský dostal kotouč po vhazování na hokejku a prudkou střelou vyzkoušel pozornost zřejmě trochu zmrzlého Bočka v brance Pardubic.
     
    24:05
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN, Lukáš Kořínek dvě minuty za hrubost.
     
    24:02
    Hraje se i nadále v obranném pásmu Litvínovských, ti se nyní nemohou dostat ke kotouči, a o to je jejich momentální situace složitější.
     
    22:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zatímco Kubeš nevyužil další velkou příležitost, tak napravit do dokázal záhy už úspěšný TOMÁŠ KVOCH – 5:0!
     
    21:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A máme tu hattrick! Domácí kapitán se neustále pohybuje kolem branky a nyní mu to vyneslo další přesný zásah. Z pravého křídla tentokrát PAVEL KUBEŠ zvyšuje už na rozdíl čtyř branek.

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 3. Kubeš (Štěpják), 10. Štěpják (Kubeš, Koch), 18. Kubeš (Buhr, Kořínek), 22. Kubeš (Kvoch), 23. Kvoch (Buhr, Kubeš), 30. Kubeš (Kvoch, Ledvinka), 33. Kubeš (Kvoch)


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, Kvoch, Horníček, Kubeš, Buhr, Kořínek, Chudomský, Ledvinka, Neuman.
    HC Litvínov (sledge): Bechyňský – Záluský, Štiber, Veselý, Žižka, Zikmund.
    ocianews.com