Florida – St. Louis 2:3 (kon.) | Washington – Vancouver 3:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 1:5 (kon.)
Buffalo – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Tampa – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:3 (1:0, 0:0, 1:3)
St. Louis Blues
Středa 06.02.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:48:57)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 10 243 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešní utkání nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Vince Dunn (STL) 1+0
    2. Aleksander Barkov (FLA) 1+0
    3. Henrik Borgström (FLA) 1+0
     
    Střely na branku: 24 – 34
     
    Je konec! St. Louis odehrálo neskutečnou třetí třetinu a otočilo duel s Floridou. Hosté si tak odvážejí dva body za výhru 3:2! Přitom hned v úvodu třetí části využil přesilovku Aleksander Barkov! O tři minuty později ale dokázal svým důrazem snížit Colton Parayko a vyrovnání dokonal Ryan O'Reilly! Poté tempo hry poněkud opadlo, jenže domácí obrana vyrobila chybu, kterou potrestal Vince Dunn! Florida ještě zkusila vyrovnat při hře bez brankáře, ale úspěch se nedostavil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Alex Pietrangelo vystoupil proti dělovce od modré čáry a obětavým zákrokem srazil kotouč do ochranné sítě. Florida stále drží útočné pásmo.
     
    59:10
    Jonathan Huberdeau dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže nedokázal přihrát na modrou čáru. Obrana hostujícího celku hraje skvěle.
     
    58:24
    Domácí brankář Reimer zůstává na střídačce a Florida zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Jonathan Huberdeau rozjel další akci Floridy, nicméně jeho přihrávka na levé křídlo byla příliš pomalá a kotouč opět vybojovali hokejisté v bílém.
     
    57:09
    Ekblad dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeden ze soupeřů proti němu skvěle vystoupil, položil se mu pod nohy a špičkou čepele vyhodil puk za modrou čáru.
     
    56:32
    Florida se ihned vydala do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď. Zakončení od levého mantinelu prolétlo nad břevnem a zadunělo o zadní mantinel.
    56:07 Vince DUNN - 2:3
     
    56:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí vývoj dnešního utkání! Domácí obrana naprosto propadla na modré čáře. Hostující obránce VINCE DUNN se dostal k volnému puku, jako nůž máslem projel do útočného pásma a střelou o tyč poslal hosty do vedení! Bez asistence.
     
    55:35
    Brayden Schenn se musel vrátit do obranného pásma, kde svedl důrazný souboj u mantinelu. Hostující hráč nakonec vybojoval puk pro Blues.
     
    55:06
    Parayko nahodil puk do útočného pásma, kde jej s přehledem uhlídal jeden z domácích zadáků. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo.
     
    54:25
    Tyler Bozak dojel volný puk v útočném pásmu, snažil se zadovkou přihrát za branku, jenže tam byli jen dva hokejisté v červeném dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Borgström (Vatrano, Ekblad), 41. Barkov (Hoffman, Yandle) – 44. Parayko (Sundqvist), 52. R. O'Reilly (B. Schenn, Tarasenko), 57. Dunn


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Brown, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Brassard, Trocheck, Hoffman – Sheahan, Borgström, Vatrano – Sceviour, Malgin, Hawryluk.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Edmundson, Dunn – Tarasenko, R. O'Reilly, B. Schenn – Steen, Bozak, Schwartz – Maroon, Sundqvist, Sanford – Thomas, Barbašev, MacEachern.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Gibbons, Murphy

    Diváci: 10 243
    thejrc.org