David Servis – Písek 4:2 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:3 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 2:10 (kon.) | Opava – Orlová 2:5 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Středa 13.02.2019, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    O chvíli později už se ale českobudějovičtí hráči z branky radují! Rolínek poslal přihrávku na JONÁŠE KRONUSE, a ten se nezmýlil a z domácího pohledu zaznamenal poměrně důležitou trefu! Asistence: Radek Rolínek.
     
    34:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté dávají třetí branku a jdou poprvé v utkání do vedení! Jiří Bárta ještě se svou střelou neuspěl, z dorážky u pravé tyče z Hauserova pohledu už se ale prosadil LUKÁŠ SUMERAUER! Asistence: Tomáš Vak.
     
    31:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácího celku proměněna! Jan Bárta poslal v útočném pásmu přihrávku na RADKA ROLÍNKA, který rozvlnil síťku za hostujícím brankářem podruhé! Asistence: Jan Bárta, Roman Šulčík.
     
    21:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí fanoušci vyletěli do vzduchu, jejich tým jde do vedení! Jan Sýbek našel dobrou přihrávkou ŠIMONA ČERVINSKÉHO, který tak stál sám před brankou. A z této komfortní pozice nezaváhal. Asistence: Jan Sýbek, Martin Parýzek.
     
    15:22
    David Servis právě vstřelil branku!
    Přesilovka ale přeci jenom proměněna, máme srovnáno! Jiří Bárta našel domácího kapitána ROMANA ŠULČÍKA, a ten se se svou střelou z dobré pozice nezmýlil! Asistence: Jiří Bárta, Petr Škopek.
     
    03:59
    Písek právě vstřelil branku!
    Hostující střídačka se raduje, Písek jde totiž do vedení! MARTIN PARÝZEK vystřelil od modré čáry, přičemž jeho solidní pokus zapadl až za záda domácího gólmana! Asistence: Vladimír Hanus, Vojtěch Šuhaj.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Šulčík (Ji. Bárta, Škopek), 32. Rolínek (Ja. Bárta, Šulčík), 35. Sumerauer (Ji. Bárta, Vak), 47. Kronus (Rolínek) – 4. Parýzek (Hanus, Šuhaj), 22. Červinský (Sýbek, Parýzek)


    HC David Servis Č. Budějovice: Marek (Němec) – Grauer, Ferebauer, Radoš, Škopek, Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Ja. Bárta, Šulčík (C), Tejko, Kronus, Ji. Bárta, Sumerauer, Vak
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Hora, Parýzek (C), Červinský, Bílek, Houdek, Hanus – Šuhaj, Novotný, Sýbek, Rod, Fríd, Polata, Volf, Matějka, Novák

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Horký
    thejrc.org