David Servis – Písek 4:2 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:3 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 2:10 (kon.) | Opava – Orlová 2:5 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Středa 13.02.2019, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme tu konec utkání. David Servis dnes může být šťastnějším týmem, neboť vyhrává dvougólovým náskokem. Šancí měly oba týmy stejně, leč štěstí dnes přálo spíše domácím. Z jihočeského derby je to tedy vše, děkujeme za pozornost! (20:17:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Jan Sýbek se snažil zachytit letící kotouč do odkryté branky. Měl ale štěstí. Plachtící kotouč mu propadl, naštěstí pro něj ale jen těsně mimo levou tyč.
     
    58:48
    Hra se nám rozeběhla, Martin Hauser zůstává na střídačce svého celku!
     
    58:48
    Ještě před startem přesilové hry si písecká střídačka bere oddychový čas. Uvidíme, zda to přinese své ovoce. Ještě nás zřejmě čeká velmi napínavý závěr.
     
    58:48
    Uvidíme minimálně ještě jednou vyloučení, Lukáš Sumerauer vyhodil kotouč mimo hrací plochu a inkasuje dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    58:23
    Adam Novák najel do útočného pásma a zkusil zacílit do horních pater branky. Pálil z pravého kruhu, přičemž do jeho pokusu ještě sáhl jeden z domácích beků a střelu srazil mimo brankovou konstrukci.
     
    57:42
    Hostující celek se snaží o dotáhnutí soupeřova náskoku, seč to jde. Nyní ale hned ve dvou případech nebyl přesný ve středním pásmu, kde nepřesně rozehrál a kotouč se stěhoval na hůl servismanů.
     
    57:06
    Po delší době is připisuje přesný zákrok i Vlastimil Marek, na něhož nyní letěla střela zprava z jeho pohledu. Za pár sekund se tak bude vhazovat v obranném pásmu Českobudějovických.
     
    56:32
    Karel Smichdmayer stál sice v poměrně dobré střelecké pozici, nicméně ji nevyužil. Nabruslil mezi kruhy, pak ale jeho střelu zablokoval poslední písecký obránce mimo hostující branku.
     
    55:35
    Písečtí hokejisté nyní zaslouží velkou pochvalu! Jmenovitě pak Jan Sýbek společně s Matějem Frídem. Oba u modré čáry agilně forčekovali a domácí hokejisty nepustili k žádné výraznější střele. Fríd pak navíc zablokoval Vakovu dělovku od modré. Parádní obranná práce!
     
    54:50
    Českobudějovičtí hokejisté dlouho kombinovali, jenže na nic kloudného nepřišli. Až Tomáš Vak se rozhodl napřáhnout a vypálit. Jeho pokus Hauser ještě zřejmě škrtl lapačkou a kotouč nakonec končí v ochranné síti.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Novák – 2 min., napadení).
     
    53:49
    Jan Sýbek naznačil střelu a pak zkoušel za pomoci kličky přejít přes protihráče. To se mu ale nevydařilo, ke střeleckému pokusu se totiž nakonec nedostal. Domácí bek jej o kotouč připravil.
     
    53:03
    V tomtéž čase je hra přerušena, neboť domácí kapitán inkasoval zásah a zůstal ležet na ledové ploše. Po chvíli se ale zvedá a odjíždí na střídačku. Budeme doufat, že bude v pořádku.
     
    53:03
    Miroslav Tejko vyslal bombu z levého kruhu. Kotouč letěl na branku a Hausera musel pořádně vystrašit. Právě písecký brankář si ale poradil a nepřipustil žádné větší komplikace.
     
    52:20
    Domácí hokejisté se pokusili o rychlý přechod do pásma. Jeden z nich zkoušel střílet ze středního pásma, ještě před červenou čárou. Brankovou konstrukci ale netrefil, tudíž se píská zakázané uvolnění a hra se přesune před Hausera.
     
    52:01
    Tomáš Rod dojížděl kotouč, který se pomalu klouzal k domácí svatyni. Na to reagoval Vlastimil Marek přikrytím kotouče. Bude se tedy vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    51:19
    Schmidmayer trest odpykal, nyní se vrátil na ledovou plochu. O malý moment později pak pálí David Matějka z poměrně nestřeleckého úhlu. Vlastimil Marek dával pozor, nachytat se nenechal.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Šulčík (Ji. Bárta, Škopek), 32. Rolínek (Ja. Bárta, Šulčík), 35. Sumerauer (Ji. Bárta, Vak), 47. Kronus (Rolínek) – 4. Parýzek (Hanus, Šuhaj), 22. Červinský (Sýbek, Parýzek)


    HC David Servis Č. Budějovice: Marek (Němec) – Grauer, Ferebauer, Radoš, Škopek, Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Ja. Bárta, Šulčík (C), Tejko, Kronus, Ji. Bárta, Sumerauer, Vak
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Hora, Parýzek (C), Červinský, Bílek, Houdek, Hanus – Šuhaj, Novotný, Sýbek, Rod, Fríd, Polata, Volf, Matějka, Novák

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Horký
    bahis siteleri