Olomouc – Žďár n/S 2:6 (1:0 po n.s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:3 (2:0 po n.s.n.) | Vsetín – Salzburg 4:2 (2:3 po n.s.n.)
Třinec – Liberec 4:7 (po nadst. prodl.) | Zlín – Kladno 5:2 (po nadst. prodl.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Slavia 2:1 (0:1 po n.s.n.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (2:1 po n.s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:4 (po nadst. prodl.)
Havířov – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – HC Litvínov 7:3 (po nadst. prodl.) | Sparta – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
po n.s.n. (1:0)
HC Olomouc
2:6 (0:1, 1:3, 1:2 - N 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 16.02.2019, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky nadstavbových nájezdů je DAVID ŠTEFKA, který prostřelil brankáře Radostu nad lapačku!
     
    49:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté rozebrali obranu domácích a na konci celé kombinace byl Semen Zemchenkov, který našel před brankou přesně postaveného DOMINICKA VAŠÍČKA. A ten zakončil do odkryté části branky! Asistence: Semen Zemchenkov a Pavle Vojinovič.
     
    46:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    PAVLE VOJINOVIČ s Jakubem Filipem pláchli ve vlastní oslabení olomoucké obraně a druhý jmenovaný dokázal po bezchybné a naprosto přesně přihrávce, zakončit mezi betony přesouvajícího se brankáře Mokrého. Asistence: Jakub Filip a Jan Čermák.
     
    40:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    ADAM RUTAR si nabruslil do pásma a z kruhu vyslal nechytatelnou dělovku na vzdálenější tyč! Asistence: David Štefka a Josef Podlaha.
     
    34:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID VOSÁTKO za domácí snižuje na 1:4! Domácí bek z vrcholu kruhu dokázal prostřelit přesně několik hráčů a jeho projektil přesně zapadl do branky Žďár nad Sázavou. Asistence: David Štefka a Josef Podlaha.
     
    27:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Semen Zemchenkov našel na modré čáře přesně najetého JIŘÍHO PUCZEKA, který proletěl útočným pásmem a zakončil nekompromisně pod horní tyč. Asistence: Semen Zemchenkov.
     
    25:13
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hasala nedokázal utěsnit prostor u pravé tyče a PAVLE VOJINOVIČ dokázala propasírovat puk pod betonem brankáře domácích a zvyšuje už na 3:0! Asistence: Robin Caha.
     
    24:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve svém krátkém oslabení! O druhý gól celku Žďáru nad Sázavou se postaral JAN ČERMÁK, který z mezikruží propálil Hasalu! Asistence: Pavle Vojinovič a Lukáš Gergel.
     
    15:15
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou hru odměněni první brankou zápasu! O tu se postaral ROBIN CAHA, který dokázal šikovně tečovat střelu, kterou směrem na Hasalu vyslal David Kouba! Asistence: David Kouba a Slavomír Kadleček.
    Marken.cz

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 35. Vosátko (Štefka, Podlaha), 41. Rutar (Štefka, Podlaha), rozh. náj. Štefka – 16. Caha (Kouba, Kadleček), 25. Čermák (Vojinovič, Gergel), 26. Vojinovič (Caha), 28. Puczek (Zemchenkov), 47. Vojinovič (Filip, Čermák), 50. Vašíček (Zemchenkov, Vojinovič)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vašíček (ZNS)
    1:0   Štefka (OLO)
    2. série:
    1:0   Vojinovič (ZNS)
    1:0   Podlaha (OLO)
    3. série:
    1:0   Caha (ZNS)
    1:0   Ministr (OLO)
    4. série:
    1:0   Puczek (ZNS)
    1:0   Kořenek (OLO)
    5. série:
    1:0   Čermák (ZNS)


    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Bahounek, Klesla, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek, Matiaško, Štefka, Tomajko, Kořenek, Štědrý, Podlaha, Tichý, Rosecký, Ministr
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Radosta) – Černohorský, Mikulík, Filip, Čermák, Zemchenkov, Grauer, Filip, Vojinovič, Vlk, Kouba, Pětník, Caha, Jindra, Kadleček, Bačo, Gergel, Puczek, Vašíček

    Rozhodčí: Přikryl – Kučera, Šimčík
    ocianews.com